Mamici de mai-iunie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
vivighe spune:
Ma bucur ca v-ati distrat la intalnire,desi dupa cum v-m vazut eu p-aici nici nu m-asteptam sa n-o faceti...Bine ca nu mi-ati simtit lipsa...
Gabi...stai cuminte,ai grija de tine sa-l ti pe bebe acolo cat mai mult(cat trebuie).
Lyly...eu mai stau in patutz si sapt asta sa-mi mai treca junghiurile si apoi daca-mi da voie(ca la eco si la control a zis ca nu par sa aiba legatura cu bebe,dar sa ne convingem) vin la bazin...ca nu mai pot,am intzepenit de tot.
viviana
28w2d
dolcebaby spune:
Diana eu am vazut hainutele fetitei tale si sunt superbe dar mai trebuie sa treaca timp pina o vei putea imbraca cu sarafanul de blugi si multe dintre costumase... sunt super !!!!
dolcebaby
cristina1702 spune:
Diana si eu am admirat hainutele...foarte frumoase...
hai ca am mai pus si eu azi poze...si chiar cu primele hainute cumparate...
apropos, eu mai astept 2 confirmari si pun pozele pe site...
iata pozele
http://community.webshots.com/album/548053991kufVWy
Diana79 spune:
Dolcebaby merci macar cineva le-a vazut. Ai dreptate, marea majoritate sunt de la 3 luni in sus. I-am luat si de nou nascut dar doar cateva si asta pt ca mami a mea vine la noi in mai pt 2 luni si imi va aduce ea o gramada de hainute pt nou nascut. Si am spus ca nu are rost sa iau si eu. Dar am si gasit multe de iarna la reducere asa ca i-am luat de 6 luni.
Oricum o sa-i mai iau eu si de new born nu de alta daca fata se grabeste si vine inainte sa ajunga mami ce ma fac ca nu am decat cateva ![]()

Diana 25+ cu Nicole Evelyn
carminabulina spune:
Diana 79 eu am vazut pozele cu hainutzele bebelinei tale. Ca sunt foarte frumoase nu cred ca mai este nevoie sa zic. Cel mai mult mi-a placut salopeta de iarna, costmatia pt. baie si este acolo un body care pare ca are la picioruse 2 iepurasi. De fustitze si rochitze nu mai zic. De-abia astept sa o vad pe ea imbracata in ele.
Cristina am vazut pozele trimise de tine, nici eu nu am prea multe comentarii....poti sa le pui din partea mea pe toate
.
Acum se incarca si la mine pa yahoo, sa vad daca voi fi in stare sa le trimit pr privat
.
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
papadie spune:
Diana io le vazui de cand le-ai pus si eram convinsa ca ti-am si zis ca sun fan hainute de blugi:))) da se vede treaba ca le-am laudat numa sotei mele:)))
Cristiana frumos sarafanul:)))
Na va dati seama ca io ca mama de fetite st derect interesata de moda mini:))
_
am editat ca scrisesm fun rokite in lok de fan...ai da capu meu.. st racita cobza si mai nasole ca a racit si Catrina si avem capu inecat in muci:( dar ea saracuta e zapacita...cu okii lacrimosi, cu mucii in brau, si c-o tuse nasoalaaaaaaaaaa. ofof
LYLY809 spune:
Dolcebaby, si eu ma inscriu pe lista depresivelor. Si sunt inexplicabile... poate o fi de la vremea asta urata
Dar ce hainute grozave ati luat!
Eu n=am luat nimic, din cauza sotului, care-mi zice ca nu-i bine sa-i iei haine inainte de a se naste. N-am chef de cearta, asa ca, ii zic ca nu-i iau nimic, dar tot o s-o fac, pe furis...![]()
Lacri 25+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
26octombrie spune:
imi pare asa rau ca n-am intrat, insa de duminica de la pranz nu mai pot accesa site-ul. de-abia acum... oricum, va scriu adresa de mail, e luanaines@gmail.com si fug acasa, scriu de-acolo, tihnit, daca o merge netu'....
pupici o mie! fac si album, pozele nu prea au iesit, da macar cateva...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
inaioana spune:
Amiss, foarte frumoase pozele! Pacat ca la alea cu mancarea mi s-a facut iar pofta!
Diana, am vazut hainutele sunt super frumoase!
Sa vezi ce o sa te mai mandresti cu fetita ta cu rochite!
Gabi, nu iti face griji pentru cerclaj. Stai linistita in patutz si nu te supara ca nu ii face bine lui bb. Important e sa fiti voi sanatosi!
Lyly, macar pampersi , servetele umede si obiecte de toaleta va trebui sa iei pana nasti ca iti trebuie in maternitate. Si macar un rand de hainute ca sa il scoti din maternitate pe bb daca ti se dau haine de stat acolo de la ei. Daca nu, atunci iti trebuie si haine pentru el cat sta acolo...
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici