Mamici de mai-iunie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

O sa lipsesc ceva zile, am fost la medic.....col deschis si maine sunt programata pentru cerclaj.....sa va rugati pentru mine ca am emotii mari. Deci nu erau in van paranoile mele

27+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

gabi25 mult curaj! o sa fie bine! sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Gabita mult curaj si mult succes!!!
Col deskis si cerclaj inseamna sa stai fooooooooooooarte cuminte la pat. NU MISTI UN PAI!!!(e treaba serioasa io fara cerclaj nu am avut voie sa mijk nimik iar dush aveam "dreptu" unul de max 10 minute pe sapt!!! Nu e de gluma DAR partea buna e ca statul la pat il face pe musiu col sa revina la dimensiuni normale si sa stea inkis!)
Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Hai fetele cu pozicile ca tare vreau sa va cunosc si eu macar virtual .

inaioana, am citit ce ai scris despre maternitate la subiectul Dr. Nayel. Sper ca in iunie sa functioneze aerul conditionat si sa nu mai fie asa cald ca nu suport caldura!

gabi25, iti tinem pumnii. Ai sa vezi ca o sa fie bine. Te mai odihnesti si tu cu ocazia asta.

Eu am ceva emotii pana miercuri, ca mi-am facut si testul de toxoplasmoza si astept cu nerabdare rezultatul. Am avut pisici si la prima sarcina, chiar 3, nu doar 1. Dar erau crescute in casa de aproape 2 ani. Acum avem un pisic pe care l-a cules sotul de pe strada prin octombrie, adica in perioada in care am ramas eu insarcinata. L-am vaccinat si deparazitat noi imediat, dar acum tot stau cu morcovul in posterior pana aflu raspunsul.

Am pus si eu cateva pozici cu juniorul nostru de la 1 an pana acum, insa din pacate nu am inca si cu burtica actuala :

Vlad

Mai scriu...

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Gabi25, cum a spus si papadie stai cuminte in pat si nu mai face nici un efort. Iti tinem pumnii si vei vedea ca totul va fi bine

VoichiV27+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Alia si Magghy, felicitari pentru grasunei
Ama, nu uita sa suni pentru confirmare.
Cristina1702, adresa mea este lacryonel@yahoo.com
Imi cer scuze fetelor de la intalneala ca n-am postat pozele facute de mine (inca), e din cauza ca nu-mi merge bluetooth. Nici o grija, sunteti frumoase in pozele mele. Le voi posta in curand. Ma bucur ca ne-am cunoscut
Deci, pe cine astept la aquagym??? Cand??

Lacri 25+ ( maine 26)
Incredibil, cand a mai trecut o saptamana? Maine, poimaine, nastem...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna mai fete frumoase !
Am intrat sa va salut si ma voi duce sa stau in pat ca ma cam doare mijlocul si un picior... asta e... daca ar fi numai atit dar de trei zile am intrat intr-o stare de tip "maniaco-depresiva" de am mincat neuronii la toti din familie, pling din orice, nu imi convine nimic... mai am si momente de luciditate cind imi cer scuze dar cred ca bietul meu sot m-ar arunca pe geam. Voi treceti sau ati trecut prin starile astea ?

Gabi sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, iti tin pumnii !

Va pup pe toate si astept pozele de la petrecere !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

FETELOR A VAZUT CINEVA POZELE CU HAINUTZELE LA FATA MEA????
Le-am facut special pt voi si nici macar nu le-ati bagat in seama

Asta e.
Oricum ma bucur ca v-ati distrat la intalnire.

Numai bine

Diana 25+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cristina e-mailul meu este carminabulina@yahoo.com.
Acum le pun si eu pe lae mele si o sa vi le trimit. Mai astept adrese de mail.

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

GABI25 multa bafta. Iti tinem pumnii sa fie bine. ai grija de tine. O sa vezi ca totul va fi asa cum iti doresti.

Doamne ajuta.

Diana 25+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput