Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Eu in loc sa profit ca-mi doarme fata si sa ma duc sa-mi mai fac si eu treaba, "pierd vremea" pe net si ma chiorasc la poze. Monet, ce dulci sunt fetele tale! Si ce mare e Maya deja!! Sa-ti traiasca, multa sanatate Liutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, merci. si nichita tot tarziu se culca. vazand in ultimele zile ca e tare somnoros la masa de seara m-am gandit sa i-o mut la 20-21 fata de 23, dar mi-a plans 3 ore de nu stiam ce si cum...acum trebuie sa mut masa cu incetinitorul, adica 10 minute in fiecare zi, pana ajung la ora 20, ca el, obosi-obosit, dar se obisnuise asa... ultima masa din zi era asa tarziu din aceleasi considerente ca ale tale.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineaza !

Catutza eram datoare:
Vila e situata in parcul national Piatra Craiului, in Cheile Dambovicioarei ( peisajele sunt impresionante, nu pot sa iti povestesc asa ceva ) e super curata, incalzita, paturi mari, saltele comode, apa calda si mancare deosebit de buna.
A fost 60 camera cu pat matrimonial de 1.60, baie in camera cu dus, lipsea prosopul dar oricum nu ma stergeam eu decat cu prosopul meu.
Mancarea a fost deosebita, fa-ti o impresie, 2 cani MARI de ciorbitza de vitel ( cu juma' de vitel inauntru ), cate 2 pastravi la gratar de caciula, cu mamaliguta si usturoi/lamaie, paine la discretie, 36 de lei.
A doua zi ne-au dat pastrama de oaie cu mamaligutza... miam.( cui ii place, evident, aveau vreo 5-6 variante de meniu, la acelasi pret.
ideea e ca au o bucatarie completa utilata numai pentru turisti ( Frigider Ariston, aragaz incorporat de inox si mobila de lux, m-a apucat nebunia ca la mine acasa nu e chiar asa de misto ) unde poti sa iti faci singura de mancare, ei nu te obliga sa cumperi de la ei.

Iar de sunat pe mobil, nefiind abonati orange ( acolo numai astia au semnal ), am urcat vreo juma' de ora pe munte pana la cucuieti ( recunosc ca am clacat la jumatatea muntelui ) si acolo am reusit doar sa comunicam "am ajuns" in vreo 5 reprize de sunat.
Dar intradevar, la vara acolo va fi o Vacanta de Vis.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!!

In sfarsit au dat astia drumul la DC. E o mare dependenta zau!!!

Ancris, Ralcat si Canuta... sa va traiasca puii!!!

Xandra superb Vladut ai!!! Sa-ti traiasca!

Monet zanutele sunt mortale

Anda sa-ti traiasca crestinul si sa-i fie de bine. Si Stefan a fost surprinzator de cuminte!!! Nu a plans deloc!!! Astept poze!!!

Fetelor voua va mai fornaie copii? Mie inca imi mai fornaie pe nas cu tot serul fiz. bagat. Mucisori la suprafata nu are iar seata curatam nasucul cu betisor si scoatem ceva melcisori dar nu f. multi. Dr. mi-a zis ca scapam de sforait abia dupa ce inchid astia caldura. Ca pana atunci tot o sa fornaie!!! Voi ce ziceti?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionaina spune:

Buna fetelor!!!
Am intrat si eu acum ca sa ma pontez pe ziua de azi, si v-am citit mesajele si m-am uitat la poze. bebelusii sunt super-unul si unul. am sa incerc sa-mi atasez si eu poze ca sa-mi vedeti si voi mie bomboana.

Felicitari meems pt. pozele Riannei. In privinta somnului, sa stii ca si noi facem la fel, de multa vreme si totul e ok,chiar nu comenteaza deloc Alexia, si adoarme frumos fara scandal- ii sting becul, eu ma retrag si totul se termina cu somnic, repede.

Ioana si bb Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !

am o maare problema si nu prea stiu ce sa fac ... eu noaptea il infasam pe lucusor, si dormea de la ora 11 pana la 7.30 dimineata; acum vreo 3 zile il infasasem si il pusesem sprijinit pe o paturica , usor pe o parte, ma intorc sa iau pilota lui sa-l invelesc, si lucuta, zdup, era cu fata in jos. cred ca ma cam inverzisem, ca el nu zicea nimic, dar nici n-avea cum sa se intoarca la loc, asa ca mi se pare ca deja a devenit periculos infasatul asta. asa ca l-am bagat intr-un saculet de dormit, si doarme puiutul, dar numai pana la ora 6 dimineata, cand manutele nu mai au astampar, si incep sa trozneasca baiatul drept in cap. asa ca - mai adoarme-l diano ...
alaltaieri noapte i-am dat un bibe de ceai, si s-a culcat, dar azi-noapte l-am leganat de vreo 150 de ori (pana la 100 am numarat, dar p-orma m-am plictisit), si s-a foit o gramada, si pe la 6 si un sfert a adormit. as zice ca suntem pe drumul cel bun, dar ... macar nu i-am mai dat ceai, ca mi-e frica sa ii dau noaptea, sa nu se invete p-orma si adios dormit bine ...
cu dormitul tarziu - mie imi convine; garantat m-ar trezi devreme daca l-as culca la 8 (aaa, si n-ar mai putea sa ii faca dan baita seara, cand lucreaza de dupa masa , ca vine la 9 ...)

ma bucur ca in sfarsit s-a reglat si el la burtica; cred ca de la morcov, de la altceva n-avea de la ce; acum face doar de 2 ori pe zi, inainte facea cam de 7 ori, si nu era stricat la burtica, asa facea el. sper sa nu dam in alte alea ... dar nu cred.

mai, am facut paine la aparatul maica-mii ... aia alba e foarte buna, dar eu la regim am nevoie de integrala, si am facut cu 2 parti faina integrala si una alba ... iese mancabila, exact cum a zis corap - mai densa, nu pufoasa, dar merge taiata mai subtire.

vestea zilei de ieri : am reusit sa dau jos 2 kg pana acum; merge destul de greu, avand in vedere ca fac 4 sapt de cand am inceput, dar mananc o gramada, si cu laptareala stau foarte bine, azi am reusit sa inec lucusorul, fiindca tasnea pe vreo 5 canale, si el n-avea chef sa inghita asa de mult.

Mergi la inceput

Anda sa-ti traiasca crestinul si sa fie ...asa cum a zis preotul! si Alexia a fost incredibil de cuminte...ca un om mare si curios. Nu a plans chiar deloc, ba mai mult chiar i-a zambit preotului cand a ridicat-o la altar!!! vrem poze de la botez.
Ancris, Ralcat si Canuta sa va creasca odraslele mari si frumoase!!!

va las acum, caci in loc sa-mi fac treaba prin casa, cat timp doarme Alexia stau sa va admir pozele . si treaba tot nefacuta ramane.
va pupam,

Ioana si bb Alexia(4.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am pus 3 poze de la botez, la semnatura. aia care se iteste de dupa umarul preotului sunt eu ca popa l-a introdus in cristelnita cu spatele la noi si n-a vazut nimeni nimic. bine ca se pozitionase un fotograf la altar si a putut sa pozeze crestinatul ca altfel nu vedeam nici poza macar. oricum, pe viu, desi sarisem in spatele popii, n-am putut sa vad nimic...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

in legatura cu sofatul...eu as muri fara sa ma urc in masina, si binenteles asa pot sa o iau si pe pitica cu mine. o asez cu scoica pe bancheta din spate, in diagonala mea( ca sa o pot vedea), o ancorez cu centura de siguranta...si plecam la drum. ii place la nebunie in masina, dupa nici o suta de metri adoarme.In schimb nu-i place cand ne oprim la semafoare, deschide repede ochisorii sa vada de ce ne-am oprit.
nu sunt deloc stresata cu condusul, ce e drept nu conduc prin Bucuresti, ci in Cluj,unde e cu totul altceva, nu se circula asa nebuneste. In sensul asta va inteleg, nici eu nu mi-am invins teama de a ma aventura cu masina in circulatia Bucurestiului.
dar voi cum va deplasati cand sunteti singure? Cum mergeti la o cumparatura?
stresata nu sunt, dar cu atentie incerc sa-mi rezolv si treburile prin oras si asa ne si plimbam.

Apropo, voi iesiti zilnic la plimbare cu caruciorul, eu nu am mereu timp si o echipez si o mai scot afara pe balcon, unde doarme foarte bine.

Ioana si bb Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare!
Felicitari Anda pentru Nichita crestin! Sa dea Domnu sa fie asa cum a zis preotul!
Anda si Cristina multumesc mult pentru raspunsuri! Cred ca asa este, insa la ea vad ca se intinde si pe decolteu in jos si in spatele urechiselor .... nu stiu ce sa mai zic!
Aseara dupa ce v-am scris voua a facut un dus ... si am constatat ca mi-a aparut si mie pe mameloane o chestie asemanatoare cu aceea de pe fata micutei ... care imi da o mancarime destul de jenanta. Asa ca ma gandesc ca si pe ea cred ca o mananca saracuta .... Am vorbit cu doctorita de familie sa ma duc iar sa ma vada si pe mine si "poate " imi da trimitere - nu stiu ce o deranjeaza asa tare sa-mi dea o amarata de trimitere! Nu va spun ca azi dimineata m-am dus la dermato in Policlinica si mi-o taie asistenta scurt "nu primim copii asa mici fara trimitere!", la care eu i-am replicat"bine, dar va platesc consultatia, pentru ca asa mi s-a spus!" ... nimic ! N-am scos-o la capat cu ea!

Pup,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput