Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
pisi-si-boscu spune:
Doua zile lipsesc si deja va paruiti pe forum...rusine, o faceti fara mine?!
Mai fetelor, si nu spun Anda si nici Dienutza, una pentru ca nu mi-e ruda iar cealalta pentru ca mi-este, ci mai, toate fetele e jenant faptul ca fiind prietene, "colege" de forum, va "impartiti" asa cand vine vorba de pareri. Asta imi aminteste de scoala generala unde fetele erau impartite in 3 tabere ( a mea si alta, nu conteaza ) . De fiecare data cand cineva scrie ceva ( chiar daca e putin din topor sau chiar daca nu are dreptate, e jenanta periajul acesta in stil Colgate ( ai dreptate, Xuleasca, ai dreptate, si eu o sa fac la fel ). Fiecare face SINGURA ceva, indiferent daca e bine sau rau, e copilul ei !!!!!
Dienutza, draga, eu am iertat-oo pe Anda demult. In fond, personajele "Caragialesti" au lasat o amprenta adevarata asupra literaturii universale, si nicidecum nu sunt mici vedete de site-uri "de dreapta"...se poate sa te superi?! Si mai ales sa superi astrologul nostru de serviciu, amintindu-i un incident neplacut, regretabil din care voi toate ati invatat ceva foarte pretios...
De ce am postat? Nu pentru ca sunt mahalagioaica... nici vorba! Pentru ca sunt de parere ca ar trebui sa aveti si voi mai multa grija atunci cand faceti afirmati de genul : n-aveti decat sa faceti ce vreti voi, EU una o sa fac asa, pentru ca doar ASA e bine, uite, X si Y si Z care ma sustin fac ASA, in plus, am citit EU, de nu stiu cand sunt abonata numai la literatura de SPECIALITATE ( doar citesc pana si parerile voastre de pe forum !) si deci, PAREREA mea este CEA MAI AVIZATA.
Corect. Cea mai avizata pentru copilul ei.
Eu am procedat asa cum am considerat eu, dar pt copilul meu...
Azi constat ca il las prea mult la calculator, mai ca nu mai am loc de el...
Nu astept parerile voastre. Cred ca le stiu !
P.S. Unele fete se vor gandi ca ii dau dreptate Dienutzei... Sau poate vreau si eu o astrograma pentru Boscutza mea, cine stie? Sau poate doar imi place sa ma bag in seama...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
corap spune:
eu am carnet, dar mi-e cam frica sa ies pe strada cu masina cu cupilu' in ea. as fi teribil de streasata. ca nimeni nu tin econt de semnu' cu copil la bord. merg astia ca nebunii... mai ales taximetristii.
sa va spun ce s-a intamplat: mergem noi sambata trecuta in oras (toti trei), eu raman la ora de masaj si gabi pleaca cu andrei in turul bucurestiului - la pus benzina si la spalat masina. cand se intorc - stopul stanga spart. stam noi si ne gandim unde s-ar fi putut sparge (ca accident n-a fost) si ne-am gandit ca pe la spalatorie, ca cine stie cum s-a intamplat (fiind cu andrei, a spalat masina la o spalatorie d-aia automata, in care intri cu totul si iesi dupa cateva minute) - poate s-a stricat vreun senzor, ceva...
dar dupa vo 2 zile gabi isi aduce aminte ca la benzinarie a lasat copilul dormind in masina ca sa se duca sa plateasca (stiu si stie ca nu se lasa copiii in masina, nu dati cu rosii, dar s-a gandit ca vine repede- un minut, si sa nu-l mai deranjeze pe bb). si l-a gasit urland din toti plamanii si abia l-a potolit. deci e mult mai probabil sa fi intrat vreun cascat cu masina lui in masina noastra si sa se fi carat urgent. 

io-te d-aia mi-e mie frica sa-l iau pe bb cu mine in masina.
c & andrei-ardei 
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!! Iaca intru si eu in sfarsit ca fusei la cumparaturi si cumparai tot magazinul si venii acasa.
Vreau sa le felicit pe Mirela Anca, Pico si Buluci si sa le fie bbii sanatosi si voiosi!!!
Gabitaco e superba printesa ta!!! Sa-ti traiasca!!
Cristinamh m-am uitat si la pozele voastre si felicitari pt o familie asa frumoasa. Sa fiti sanatosi!!!
Va multumesc pentru raspunsuri, si ma bucur ca nu sunt singura cu amorteala la cezariana. Inseamna ca nu sunt defecta eu ci e o chestie comuna!!!
Hai ca acum merg sa pregatesc baita lui bb! Va pup si pe maine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Buna seara!
La multi ani copilasilor care azi au mai crescut cu o luna!
Pisiloaico, mi-ai promis ca-mi spui cum a fost la munte
, cat a fost cazarea? Ce ai vizitat? Ce ai mancat bun pe acolo? Am uiat sa-ti spun ca e o pizza buna cand te duci din Bran spre Moeciu.
Ina, mie doctorita mi-a zis ca la 150ml de apa,pun 4 masuri de lapte si una de cereale (astea i le dau la biberon) si se mai face si mai gros de consistenta grisului cu lapte care sa il dau cu lingurita.Tu cum il dai? Eu inca nu m-am apucat sa-i dau(nu pentru ca zice cineva ca nu e bine ci pentru ca am zis sa mai aman ca ei ii ajunge toata noaptea bibele de seara,nu se mai trezeste noaptea,deci se satura).Am vazut-o pe scumpica ta , e tare draguta in scaunelul de masa
,ii place sa stea in el,nu?
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)
xandra28 spune:
buna seara fetelor!
ma bag si eu in mijlocul disputei despre diversificare sa ma laud cu poze de-ale lui bb: http://pg.photos.yahoo.com/ph/andasro/album?.dir=8b96&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andasro/my_photos , pe care de altfel le-am pus si la semnatura.
am citit ce ati tot scris si cred ca o sa mai astept totusi cu diversificarea pana spre 4 luni jumate, fiecare e liber sa faca ce vrea, eu asta cred ca e mai bine pentru comoara mea.
v-am admirat piticii pe albumul comun, e uimitor cum isi schimba ei trasaturile, se deschid, sunt niste mici minuni! sa ne traiasca!
pupicei
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
cristinamh spune:
am hranit termita, am dat o tura pe la pc.. si... surpriza, mergea DC-ul
... nu stiu ce are zilele astea, dar sper sa-i treca.
corap, eu imi fac curaj, cu amandoi copiii in spate. dar manca-i-ar mama, asa cumintei stau amandoi, ca nici nu e nevoie sa merg eu cu ei in spate. asa ca o sa-mi chinui neuronul cu scoala de soferi, macar sa fie ca-n reclama la bergenbier, sa bea si al meu sot o bere... sa pot conduce in caz de urgenta si in mod sigur in afara bucurestiului. cat de rau poate sa fie!?
lavi, tu ce faci, te-ai hotarat??
ca uite, gasim noi preocupari...
xandra mei, da' ce public aveti la baita
... mi-a placut.
dordia multumim pt laude!![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
xandra28 spune:
cristina, multumim frumos. pozele cu public sunt de la scaldatoare, de obicei nu avem parte chiar de atata atentie. multumesc si pt modificarile din tabelul nostru.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
anda77 spune:
venit de la botez.baut cinshpe cafele deci stau pe net toata noaptea. botez superb.bebe, pardon nichita-andrei acum, foooaaarte cuminte. ca un om mare. toti s-au minunat.a ras la toata lumea in timpul slujbei. tignal scurt la "iesirea" din apa si atat. biserica (cristelnita si intrare) decorata cu flori si tul de catre nasa. botez singular, adica n-au fost 30 de copii. 2 popi cu har mare (a fost la biserica icoanei). slujba frumoasa. cantaret (dascal parca ii zice). bonus: discurs la incheierea slujbei, al preotului necula (am inteles ca e profesor la teologie), in care a zis ca va fi un om deosebit (sa dea Dumnezeu sa-i fie gura aurita) ca e foarte cuminte si in consecinta e si sanatos:), ca rar a avut asa copil cuminte la botez. invitati multumiti. ospatari pe faza. baby-sitter de ocazie foarte bun (fata unei prietene de-a maica-mii, ca babele ne-au lasat balta). bebe imbracat aproximativ sobru cu pantaloni din stofa negri cu gri in tesatura, sacoul de catifea neagra cu captuseala ciclamen:)) si body gri si pantofi negri piele intoarsa (fitza de fitza). ma apuc sa descarc niste cd-uri si pun si poze mai incolo, probabil in noaptea asta.
camelia, aia e dermatita atopica. cred ca nu gresesc, am vazut cativa copii cu ea, are si nichita, dar nu foarte rau. sunt creme speciale, dar sunt cam puternice. dermatologul prietenei mele cu bebe cu asa ceva zice ca se accentueaza de la frig. la nichita este valabila afirmatia. eu ii dau cu neopreol (nu e special de dermatita) din cand in cand, ca si ala e cam tare, nu vreau sa-i dau prea mult. ajuta. incearca putin neopreol, o sa vezi ca in 12 ore de la ungere in strat f. subtire se imbunatateste situatia vizibil.
shefa, bine ai revenit
las' ca o intorci tu pe micuta la programul ei. noi n-am trimis inca "masurile" ca n-avem 3 luni..
ps: am baut si un pahar de vodka dupa 12 luni..
, asa ca nema alaptare in seara asta.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
monet spune:
iai, fetelor, rar intru si cind intru tot mai dau de cite-un 'colt' de-al uneia sau de-al alteia pentru chestiuni care nu necesita 'muscaturi' nici mari, nici mici. in romania, stiu acum si de la tanti care e aici la noi de are grija de maya cit e mamica ei (subsemnata!) ocupata cu serviciul (bata-l ploaia de servici, ca nu-i fain!), se obinuieste si se obisnuia de ani si ani sa i se dea bebelusului de 2-3 luni suc de porto, suc de morco si alte suculete tare bune. la americani, de unde si pina unde, uite dom'le ca se vrea diversificarea inceputa doar dupa 4 luni, cu un pic de praf de cereale (orez, orz, ovaz, etc) in lapte si dat copilului cite-un pic, pic, pic. ce-oi zice, de citrice, pediatrii nici nu vor s-auda pina dupa 9 luni!.... noa, deci, sint pareri din-alea si sint pareri din-astea. fiecare face cum crede de cuviinta. nimeni nu-i mai bun ca mama - asta le-am facut eu sa inteleaga si pe tanti lotti, si pe tanti ica. fara comentarii:). asta e!
vreau sa va zic ca-s suparata, lia are febra si vad ca s-a molipsit de la virusu' cu care taica-su se lupta de citeva zile, of.
si mai vreau sa va spun ca am pus poze noi, de ieri si alaltaieri, cu zinutele mele scumpe.
va pup si nu va mai ciondaniti.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
meems spune:
Semnez si eu condica pe ziua de azi. La noi s-a lasat cu ploaie si e o vreme aiurea, se pare ca asa va continua toata saptamana. Naspa rau, asta inseamna ca nu vom putea iesi din casa mare lucru. Poate prindem totusi o "portita" fara ploaie in zilele urmatoare si reusim sa iesim macar un pic, ca altfel e tare deprimant.
Noi am fost ieri plecate cam mult, de dimineata a fost ziua nepoatei mele si am fost cu Rianna la petrecere vreo 2 ore. Dupa-masa am fost la alta petrecere, o prietena se muta in Londra si ne-am adunat mai multi sa ne luam ramas bun. Rianna a fost singurul copil si dupa o vreme a inceput sa planga in hohote de ziceai ca nu se mai opreste. A trebuit s-o duc intr-o camera unde sa fie mai departe de galagia facuta de cei cativa zeci de invitati. Mi-a fost rusine, cred ca ma prea stresez si nu-i face nici ei bine, dar mi-e groaza cand avem episoade din-astea in public. Saraca fata, cred ca am prea purtat-o ieri peste tot si a fost un pic prea mult pentru ea, deci ea n-are nici o vina. Dar eu nu reusesc s-o potolesc si ea tipa de numa' si atunci eu nu mai pot de rusine cand suntem in public. Chiar, voi cum procedati in situatii din astea?
Si mai am o intrebare. Am tot citit pe net zilele astea ca majoritatea bebelusilor prefera sa fie pusi la culcarea de seara cat mai devreme (cel tarziu pe la 19-20). Eu ma incapatanez s-o culc pe Rianna dupa ora 22 pentru ca noi amandoi preferam sa stam mai tarziu seara si sa dormim mai mult dimineata, deci vrem s-o formam si pe micuta asa. Ce credeti, fac bine? Sau mai mult o "intarat" si-i aiuresc programul? Eu ma gandesc ca, daca as culca-o la 7 seara, pai cred ca la 4-5 dimineata ar fi sus si nu mi-ar conveni de nici un fel. Voi ce credeti? Stiu ca fiecare bebe e diferit si ce merge la unul nu merge neaparat si la altul, dar va intreb sa vad voi ce parere aveti.
Anda, felicitari pentru botez.