Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor,

Am vazut ca exista intrebari privind cresterea in greutate, inaltime si circumferinta craniana. Am pus pe adresa comuna niste grafice pe care le puteti completa si compara fata de standard. Sper sa va fie de folos. Fetele cu copilasi slabuti nu va speriati sunt standardizate pe populatia americaneasca (sunt mai grasi). Sunt date statistice asa ca nu va speriati. Dar ei considera ca este o pb cand un copil se afla peste percentila 95 si sub percentila 5 si in principiu ar trebui sa pastreze aceeasi linie (adica sa nu varieze prea mult de la o percentila la alta.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)



POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gabi- sanatate baietilor!

Carmi - ii tinem pumnii lui Fabiano sa se faca bine. Interesanta chestia cu vasul de pe calorifer si cu bacteriile. S-ar putea sa aibe dreptate. Am sa ma gandesc la asta.

Vera - multumim pt grafice

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

salutare, mamici!

azi am avut pcul virusat rau de tot, nu mai pornea nik... s-a chinuit sotzul cu drag si mai ales cu spor - dupa cum vedeti - si a reusit sa-l repuna in functiune si acum pot si eu trimite un mesaj...

sofia daca bb are tendinta spre constipatie de la lapte, cand treci pe humana doi ai grija sa-i pui mai multa apa in bibe (5-10 ml in plus). si florin al meu la fel a fost, dar masura de mai sus a avut efectul dorit si bb facea kk zilnic (noi tot pe humana suntem). legat de sucul de fructe - la masa de 10. mai tarziu, dupa ce vei ajunge cu diversificarea la dat carnita la pranz - masa solida - la finalul mesei ii poti da suc, cel putin asa am citit eu in CC.

gabiarama, carmi sanatate multa copilasilor!

dani_flor multumesc pentru gandurile bune

irina felicitari pentru tort! vladut o sa fie tare mandru cand va fi mare de asa petrecere de 6 luni!!!

si... LA MULTI ANI MIRUNA, ELENA, VLAD si VICTOR! sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti fericiti!

ioana merci frumos pentru ajutor!!!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Carmi sanatate zambaretului

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)



POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Multumim fetelor de laude . Adevarul e ca sunt tare mandra de tortul meu (ma da modestia afara din casa ).

Intalnirea a fost asa cum a zis si Vera - super faina. Iulia a dormit pe burtica la Vladut in tarc, pacat nu a vazut-o si el poate invata cum se face... Si Vladut e prins in mreje. El care e asa de vorbaret a ramas mut in fata Iuliei, nu a fost in stare sa scoata nici un sunet. Si ea asa de frumos povestea cu el .

Acum doarme dus... I-am facut iar baie in cada si m-am hotarat sa-l dau la inot . Statea pe burta sustinut de subrat si dadea din picioare, fara sa le puna jos.

Ma declar maniaca intr-ale pozellor. Am pana acum 1400 de poze cu bb (inclusiv filmuletele). Traiasca era digitala .


Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miflore, raportez dupa o saptamana de folosit Gerovital: sa stii ca situatia s-a ameliorat cat de cat, adica tot imi mai cade, dar mai putin ...se vede si pe perna dimineata. Am folosit de 2 ori petrolul si m-am spalat cu sampon si balsam cam in fiecare zi...

masina noastra de spalat vase este www.cauti.ro/compara_preturi/electrocasnice/masini_de_spalat_vase/Masina_de_spalat_vase_Zanussi_DA_4541--pid-234052--detalii_produs--filtru-Zanussi-0_160.html" target="_blank">asta
...este cel mai mic model. Mie imi place cum spala, nu consuma mult, nu ocupa loc...doar ca nu prea se mai gaseste, noi am luat-o de la Domo, cu mare tambalau si acu vad ca au doar modele mari pe internet.

tonnia, nu poti sa incerci sa ii iei suzeta dupa ce adoarme? Asa )pateam si noi cu scapatul, dar acum ne-am smecherit si la 5-10 min dupa ce adoarme,uneori chiar imediat, sau ma rog cand pare ca doarme profund (dar nu dupa mult timp ca e grav, daca se trezeste si a apucat un somnic nu se mai culca)... lui Milan imediat dupa ce adoarme poti sa ii faci ce vrei, nu simte nimic...

noapte buna copii!!! si mamicutze!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara fetelor!

Am vazut ca ati discutat in contradictoriu. Nu vreau sa supar pe nimeni sau sa-mi impun punctul de vedere, dar eu cred ca ar fi bine sa procedam in continuare ca pina acum, adica spunem ca "X este bine" in loc de "Y este rau". Cu alte cuvinte, sa fim pozitive si nu negative.

La multi ani Elena Noelia, Victor si Vlad Ioan! Va multumim tuturor pentru urari!

Carmi, sanatate lui bebe Fabiano.
Nicole, am verificat toate borcanele (azi am mai cumparat 10) si pe toate scrie ca nu au zahar, gluten, etc.
Tonnia, si eu am o babetica ca un sortz de la Bebe confort, dar Mirunei i se pare atit de interesanta, incit atunci cind i-o pun, se uita numai in jos, la poale, si nu mai maninca nimic. Am incercat de citeva ori, degeaba.
Cristina, mama lui Matei, da-mi si mie te rog nr de telefon de la reprezentanta aia. Multumesc.
irina, vad ca v-ati distrat super bine. Noi azi am fost pe drumuri, cora, bricostore, pe seara a vwenit frate-miu, si de-abia acum am deschis compu'.
LiaMia, bine ca ati reusit! Va doresc cit mai putini virusi.

E zece jumate si copilul nu doarme, da din miini si din picioare la mine in brate. Noi am cautat "lustra" pt bb si am vazut si autocolant f frumos cu desene animate, sa-i lipim pe usa in interior. Avem tort Viena, cumparat dar bun, dar nu avem timp sa-l impartim, si miine vom fi tot pe drumuri.

Eu n-am primit indemnizatia - mai e vreo mamica cu dosar nou intrata in CIC in 2006?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!

in primul rand va multumim tuturor pentru urari si la randul nostru uram LA MULTI ANI pentru Mirunica, Elena si Victor sa cresteti mari , frumosi si sanatosi.
Noi azi am tot umblat pe drumuri, in vizite si prin magazine ca mi s-a pus pata vreau alt carut, am doua dar nici unul nu imi convine :)

Irina foarte frumoase pozele cu Vladut si Iulia :)

Bb-ilor bolnaviori le uram insanatosire grabnika, mama ce nasol e sa ai copilul bolnav, mie unu nu imi mai arde de nimik.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, deci si voi tot prin vizite la magazine ati sarbatorit. Noi pina la urma am luat niste frunze fosforescente pentru tavan (parca ar fi de marihuana, dar copilul nu stie).
jadi, eu am lipsit la lectia aia cu imprumutul si economia de piata.
RalucaC, bafta in alegerea job-ului! E fain ca esti curtata de mai multe firme, felicitari!

Miine ar trebui sa ma pregatesc pentru interviurile din Olanda, sa nu ma duc varza cum sint acum (acum sint varza cruda, pina plec ma calesc). Chiar daca n-or sa ma vrea aia, macar sa nu ma fac de ris.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana inseamna ca la Mega nu au din alea. Trebuie sa ajung in Cora.
Irina si Vera f. frumoase pozele, iar bebeii superbi.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput