Bebelusi de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by ADAAINA

neata!
as vrea sa va intreb si eu cum faceti branza calcica ?si din ce lapte?
poate nu am preparat-o eu bine si de asta i-a fost rau.trebuie sa o mai incerc dar am mari emotii.
aseara am dormit mai bine pentru ca am luat-o in pat cu mine .
tot nu avem nici un dintisor si nici nu pare sa apara in curand.
o zi frumoasa!si linistita

ADAAINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adaaina/my_photos

Sunteti niste scumpe in rochita rosie si nu numai,mie mi-a placut poza 7 mult
Eu fac branzica din lapte formula Hipp.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Emaaimee, stati f. bine cu greutatea. Nu iti face probleme.
Multam de aprecieri vis-a vis de coama de leu . Eu nu sunt leu , sunt taur get-beget . De cand cu alaptatul, sotul mai imi zice cateodata vacuta...varianta feminina... (chiar Milka atunci cand ma imbrac in niste pijamale lila cu picatele ).

Adriana, ce tantos sta Aidan in varful patului! E un scump!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mersic
Si pt info Sa ne mai scrii,daca poti, cand te mai intrebam despre una sau alta!
Super faza cu pijamaua MilkaNiste copilashi intrebati(la o emisiune gen Copii spun lucruri traznite) ce culoare au vacile chiar au zis(apropos de reclama): ca sunt mov cu alb

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Yupiiii! Mi-a venit netul...a picat aseara si abia acum au reusit astia sa remedieze problema. Deh, e sambata .

Oana, felicitari pt. dintisor! Ce fetita mare este Eva! E o scumpa! Cand ma gandesc ca voi va lafaiti pe plaja si noi stam cu viscolul in nas, ba mai si pica internetul din cauza zapezii...

Adaaina, e o dulce Andreea ta! Ce bine se tine pe picioruse! Branzica poti sa faci din formula. Daca nu vrei, ia lapte UHT, in nici un caz de prin piata sau de la rude. Se pot intampla multe, tocmai am scris.

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Anis, daca iau trecut bubitele si poti continua diversificarea, da-i carnita, dar mai putina, poate exista alergie incrucisata sau asociata. Dar daca apare cel mai mic semn de bubite, o intrerupi imediat.
Vei creste cantitatea treptat, oricum i-o dai cu legume, nu?

Eu am inceput cu 2 lingurite si am ajuns la vreo 7-8 pt. o portie, atat vrea mandra mea.

Carnita de pui i-o poti reintroduce, tot treptat, dupa ce se obisnuieste cu vita.

Pupici!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joker

Diana, da-i inainte cu sfaturile...sunt foarte utile.Eu ma bucur ca ne raspunzi, si inca la toate prostiile pe care le intrebam...si pentru faptul ca ai rabdare.Multumim..

Emaaime(parca tu mi-ai spus...)la mine chestia cu bagatul capului in nisipi e de vreo 24 de ani...

Diana, de "vitelusa"si "caprita"nu am scapat nici eu...meheheeeee...asta din cauza ca sunt capricoarna...Vreau si eu un par asa de des ca al tau...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Draga de tine,eu zic sa te linistesti ca nu esti urata.Punct.Ti-am mai spus ca fiecare are zile mai proaste si nu vom iesi perfect in toate pozele ca nu suntem vedete.Nici nu as vrea sa iesim perfect ca suntem oameni si asta conteaza
Ai incredere in tine,fa-o macar pt baietelul tau si vei vedea ca ii va prinde bine sa vada ca are o mama impacata cu ea insasi si frumoasa.Da,frumoasa pt ca frumusetea vine din interior in exterior(cliseu,dar eu l-am incercat si merge).Daca tu nu te placi sigur ca ti se par fel de fel de lucruri.
Si eu ma vedeam tare urata(nu ca as fi frumo-dar sunt normala),dar de cand am adoptat atitudinea asta si mi-am acceptat defectele ca si eu am destule(ca tot omul de altfel:nas stramb si borcanat,ochi bulbucati ca de broasca,vrei sa mai zic am zile in care ma vad chiar frumoasa.Chiar daca sunt grasa de ex:grasa si frumoasa,nahEu care spargeam oglinda in adolescenta!
Pe mine cand ma apuca faza cu of ce urata sunt ma remonteaza sa ma rasfatz nitelush:ma uit la niste poze cu familia,ma plimb in parc,cant in baie,unghii facute,baie cu spumant,cumparat ceva pt infrumusetat sau imi iau ceva care imi face placere in momentul resp:poate sa fie un cd cu muzica calmanta sau zbantuita,o carte,o jucarie de plush,o revista chiar,poate si o floare sau haine fetei,un creion caraghios,sosete cu pisici,etc.
Inca o data

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai ca a inebunit forumul de tot. Ma tot miram ca nu a mai scris nimic, cand colo nu vedeam eu. Sa vad daca reusesc sa va citesc.
bebelusilor nascuti intr-o zi de 25.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

La multe luni, Mihnea Gabriel! (Monica Elena)
La multe luni, Mihai! (Cris Ciurea)
La multe luni, Cristina! (mitub)
La multe luni, Ioana Bianca! (beby)
La multe luni, George Calin! (monik25me)
La multe luni, Tudor! (oanabomboana)
La multe luni, Alesia! (Costi)
La multe luni, Sebastian Mikael! (Kulta)

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

P.S. Cred ca ziua de 25 detine recordul la bebelusi .

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

cred ca are ceva forumul,ori asa e setat
plus ca se vede discutia pe chat dc

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Albinutzza

Buna fetele
E wkd si se vede, ca e liniste La noi ninge de rupe, si e si viscol, asa ca stam in casa. Deseara mergem la un film cu nashii, ne facem de cap

Diana, te mai asteptam cu sfaturi, daca poti sa ni le dai sunt bine-venite. Uite Dede, saracutza nu are timp, asa va impartiti si voi cum puteti

Oana, vazut dintzosela, e o dulce, si felicitari pt D5

Adriana, super scaunel, am vazut si la noi, dar nu stiu daca sa-i iau sau nu, ca oare cat il folosesc?!

Ada, incearca cum a zis Ioana sa faci branzica, e f buna, si Luca papa la fel. Am admirzt-o si pe Scufitza Rosie (Ioana te plagiez, dar asa mi-a venit si mie in cap), dulce foc, si ce bine sta in piciorushe
Mona, Kulta, Mamini, Katink, unde sunteti fetelor!!!!???????

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Atat am crescut pana acum

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

La noi e vreme frumo soare cu vant totusi fata de ieri cand nu am putut iesi din casa ca a fost potop,turna cu galeata
Scaunelul il poti fol de la 6 luni pana la 1 an.Verisoara Oanei are un an si & 11kg+ si inca face in scaunel.
Si eu tot am intrebat de fetili care nu au mai scris de mult!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

MONAI-mai da si tu odata please adr site cu papa bb ca am reinstalat calc si am uitat sa salvez de la favorites, nu imi aduc aminte decat foodshare.net si am intrat,dar nu am gasit partea cu papa de bb.Voi ce mai faceti sunteti bine?Sotul a venit acasa,i-a trecut raceala?
Ur(l)am si noi toti sarbatoritii de azi: sa cresteti mari si sanatosi ca suntem cu toti bb de iul-aug(mai,iun,iul,aug) niste frumosi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput