Bebelusi de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetele, ia uitati-va AICI...ce viitor frumos...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

, si

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Diana sumbru dar adevarat

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana, merci de raspuns.Acelasi raspuns l-am primit si de la dr mea.Numai ca ea a zis sa pun 50gr carne de vita amestecata cun legume.Eu am pus azi doar 20gr.

Simona, ca eram datoare cu un raspuns.Nu ,n-am schimbat nimik, nici samponul ,nici creme ,nimik.Intre timp aproape au disparut bubitele si am trecut pe mancarea normala,numai ca dau carne de vita in loc de pui, sa vedem cum va fi in urmatoarele zile.

Auleuuu..ce viitor si fetele...spre ce..spre vacutze .Apropo ,Diana sotul imi zicea Milka

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Da, fetele, asa este...trebuie sa luam masuri, ca altfel...
Emaaimee, ai facut f. bine rezumatul .

Anis, a mancat bine Ingrid carnita? Nu este atoasa? Ca vreau si eu sa-i incep sa-i dau vita si mai vreau pareri. Bine ai venit in clubul Milka!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Diana, acum o astept de afara sa vina cu sotul si o sa manance.Dupa ce am fiert-o am bagat-o la blender si amestecata cu legume nici nu se vede vreo textura ceva, e pasta.I-am facut-o cu fasole verde ,pastranac si dovlecel.

Acum puneam poze , si o sa pun si una cu fostele ei bubite..sa vedem ce se vede.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Emaaimee...chiar mi-a facut bine sa te citesc..multumesc!!!Ti-am ascultat sfatul...Ma indop-rasfat-cu un bidon de inghetata de lamai verzi...miam miam...

O recomand cu caldura...de la Selgros...

Daca nu imi trece cred ca atac niste floricele...

Ai dreptate, am un Edut frumos...

In legatura cu spart oglinda in adolescenta..subscriu...eram rotofeie rau!!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Apropo, una din fete care are timp, sa salveze paginile scrise de la capitolul asta.E foarte probabil ca ceea ce nu se vede ca pagina sa nu se pastreze, din experientele trecute asa s-a intamplat.Am inteles ca se face un ugrade de hardware la site...si din cauza asta nebuniile de pe aici.

Mergi la inceput

Gata am pus poze noi. http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/album?.dir=eaf6&.src=ph

Diana, daca esti pe faza sa te uiti ,la ultimele 2 poze din album..se vede ceva..cat de cat.

Mergi la inceput

Anis, le-am salvat eu in calculator, ca pagina web. Cu copy-paste nu se pastreaza smilie-urile si prima pagina ar fi fost urata, listutele noastre nu ar mai fi asa frumoase si colorate.
Sper sa nu fie probleme. Daca e nevoie, le voi trimite cuiva care are parola la bbde iulie-august.

Iulia Anastasia

Mergi la inceput