Clubul nurorilor (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Marina au asa parca am citit, ca sotul tau a primit o ciocolata si e la cura de slabire. Sau de soacra era vb? Sunt zapacita, oricum, nu ma lua in seama:)))

Alynutza asteptam sa ne dai de veste cand pui poze. Poti sa te uiti si la ale noastre, sa vezi cu cine avem onoarea:))

Fetelor, azi sunteti motivate, ca aveti program de 1 martie, da de maine gata:)
Eu inca n-am primit nimic de la sotz, astept sa vina de la servici, acum i-a dus sefa la pizza de 1 martie

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Lavi, eu ma pun pe treaba din martie, sper ca sa nu se lase asteptat. Iti doresc succes, sa ne intalnim la burticoase

Flavia, si eu imi astept sotul, vine sa ma ia de la job, ca el iese mai devreme. M-am gandit sa mergem la restaurant, sa sarbatorim aceasta zi in doi. Sa vad ce zice si el, e cam obosit, aseara am dat la zapada.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Flavia soacra, soacra e la cura si fi-su i-a dat cioco de martzisor, iar e saracuta e la cura. Asta e.......... Am fost si eu azi pana la ea sa-i multumesc pt cadou si i-am dus martzisor si o zambila batuta, super frumoasa si parfumata. I-a placut

De la soata mea am primit si eu ciocolata si flori (stie ca martzisoarele nu imi plac) si altceva nu-si are rostul.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Andreea,acum am reusit sa vad pozele!ai fost o mireasa frumoasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cherry iti doresc as ti se intample cat mai repede!!!!! "sa fie cu ochi"!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Cherry ,tot in martie am ramas si eu gravida!
Da-i bataie!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna nurori!!!!!!!
fiind doar in trecere, va doresc tuturor sa aveti o primavara frumoasa, numai bucurie, multe flori,multe martisoare si anul asta sa dea domnul ca soacrele noastre sa fie ceva mai bune.
A mea n-are nici o sansa sa se transforme intr-o soacra buna, dar cum speranta moare ultima, eu mai sper( de 16 ani ).
pentru toate, ca meritati.

Mergi la inceput

Toate speram!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Sunt shupalata tale, tale... ca mi-e dor de martisoare si aici nu exista asa ceva. N-am mai primit un martisor de... oooooofffff... ani de zile; dar am primit florile de la voi. Va trimit si eu voua la fiecare martisoare virtuale si pupici si flori si ganduri bune. Andreiutza, ce miresica frumoasa, acum am vazut pozele! Sa va dea Domnul numai bine casa de piatra si copii sanatosi, cuminti, si baftosi.
Va pup pe toate. Ma intorc in pat, langa sotior; el doarme, eu m-am ridicat ptr. midnight snack. (Sper ca pap ptr. 2; nu stiu inca si mi-e frica sa fac testu'. Imi tineti voi pumnii sa fie?!)

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Nurori am intrat sa va urez o zi faina si plina de caldura!
Cum a fost? Ati primit martisoare/floricele? V-ati distrat?
Nadia facem galerie la fata sa fie cu ochisori!
Va pup pe toate si ne auzim pe seara!

Mergi la inceput