Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 13
impreuna spune:
quote:
Originally posted by lavinai
dar nu-i nimik, ca cica s-ar pute sa se aprobe o ordonanta de urgenat pe studentele mamici!!!!! ce bine-ar fi!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Chiar acum am auzit o emisiune la TV unde s-a spus ca ar mai dura cca o luna, o luna jumate pana la aprobarea ordonantei.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
lavi, sunt vreo 4 pe care nu le stiu... deh, obsesia !... acu' ma uit...
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
lavinai spune:
flavia mersi mult!! sper sa se aprobe o data si sa ma incadrez si io!!!! ca vreau sa ma pun pe "treaba".....
raza
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Alynutza spune:
O primavara minunata nurorilor!
Eu am primit de la iubi meu un martisor (medalion de fapt) in forma de inimioara (aur si zirconiu) super dragutza pe care mi-o doream de mult timp si pe care cred ca o s-o port si la nunta, si am primit si de la colegi martisoare.
Inca de dat n-am dat, decat virtual, diseara dau la mama si la buni niste bombonele (ca se bucura mai tare de ele decat de martisor) si la soacra l-am delegat pe iubi.
Alynutza spune:
Uituca mai sunt: Andreea, frumoase poze (mireasa le-a facut sa fie asa frumoase).
Alynutza spune:
Tot uituca... Flavia, m-ai intrebat cumva unde stau? In Andrei Muresanu-Calea Turzii.
camelia72 spune:
Dragele mele...sa aveti o primavara minunata,plina de iubire si caldura sufleteasca,chiar daca vremea de afara vrea sa ne contrazica...este totusi 1 Martie si va oferim un martisor virtual plin de iubire!
de la Mihaita pt. Sara!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Mersi Cami, un mare de la Sara pt Mihai, cavaler nu gluma
Alynutza da, te-am intrebat:) Eu stau in Gheorgheni, pe Titulescu, deci nu suntem chiar in zona :) Tu stai in zona aia in care se tot produc accidentele?
Aproape ca nu e zi sa arate la TV ca pe Calea Turzii s-a mai bushit cineva...
Vrei sa pui si tu poze in albumul comun? Sa iti dau userul si parola.
Ce va fac soacrele? Ati mai pus ceva poze noi?
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Am revenit cu cate o pt fiecare fata.
Flavia sotul meu nu e la cura pt ca nu are motiv, iar socrul nu ar rezista sa manance numai verzituri.......
am primit si eu martisoare, flori, bomboane, ciocolata si inca mai am de primit- de la iubi, pt ca de dimineata nu mi-a dat decat un pupic.
marinar
Alynutza spune:
Flavia, ba tot suntem in zona, ca eu lucrez mai sus un pic de Titulescu, pe Plugarilor. Si nici Turzii nu-i departe, hai sa fim seriosi, eu fac 10 minute pana la servici pe jos! Eu stau mai sus un pic pe Turzii (de fapt is vecina cu nenea dintzarul de care ti-am spus), asa ca n-am a face cu accidentele de care spui tu.
Avem album? Chiorosenia de mine n-a vazut... Unde e? Da, as pune si eu o poza in el.. daca m-oi pricepe...