Cum iesi din monotonia vietzii de mama cu bb mic ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Diana..ca sa-ti raspund trebuie sa fac reclama DC-ului!

In rest..il iau pe bb cu mine aproape peste tot, inclusiv la cumparaturi, mititelul adoarme oriunde.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor o sa ziceti ca sunt nesimtita dar...
fata mea are 3 saptamani doar... si eu deja o iau razna in casa. Si ies cu ea aproape in fiecare zi o jumatate de ora, dar doar atat ca e mica rau si e inca frig.
Si credeti-ma ca eu nu am ce sa fac inca, suntem in faza colici, deci nu pot sa o las nici juma' de ora cu altcineva.
Nu stiu, sincer, cum o sa rezist. MAi nasol e ca nu am ajutor, mama e inca tanara, are job si sta in alt oras, soacra-mea in Franta.
Noroc cu DC!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi32 spune:

eu am ales cresa: emre are un an si 7 luni si in ciuda faptului ca este extraordinar de activ si greu de supravegheat- l-au acceptat!
am inceput cu jumatate de zi si sper ca dupa 2 ani sa extindem
si oricum ma mai ajuta soacra ( da ati citit bine )
e greu doar ca departe de casa nu prea am prieteni si, pe cei putini care sant stau f departe de mine; aici in Ýst distantele sant asa de mari- descurajatoare
as vrea un job si eu - am lucrat 7 ani in banca, f activ- dar unde?!?!?! greu!
noroc cu DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Copilul meu cel mic are 2 ani si 8 luni dar inca nu ma pot indura sa-l duc la camin.La fel sunt si eu ca si voi.Sotul e plecat ,baiatul cel mai mare e la scoala la step by step iar eu toata ziua cu Calin.Mai iesim ne plimbam dar acum e urit afara si stam mai mult in casa mai ales ca am si racit un pic.Eu sunt in somaj si tare greu imi trece.Nu am nici o ruda apropiata am prieteni dar nu prea imi place sa merg pe la ei.Acuma vreau sa va intreb pe voi chiar vroiam sa deschid un subiect pe tema asta:voi ce ziceti daca il dau pe Calin la camin acuma e bine??Va intreb ptr ca l-am dus la camin si l-am inscris, educatoarea a zis ca mi-l primeste deci totul e ok.E, dar eu nu am putut sa-l duc inca.Oare gresesc??Credeti ca o sa se indeparteze de mine daca il dau la camin?Am zis ca e prea mic sa-l dau la camin.Dar cum zicea lizi32 al ei e mai mic si la dus.Am zis ca il duc acuma de la 1 martie.Sper sa am puterea sa ma despart de el de dimineata pina dupa masa.Sa fiti sanatoase si voi si bb-ei.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Buna fetelor,
Si eu ma zbat in aceeasi dilema existentiala a monotoniei vietii de mami cu bebel mic. Dar mai am o problema: la mine in familie fluxul de informatii are o singura directie: de la mine la sotul meu. Atat, dupa ce ii povestesc ce a mai facut bebe si ce noutati mai am, se termina toata comunicarea dintre noi. Avand cam aceeasi meserie si cunoscandu-i si toti colegii, aproape cersesc de la el sa-mi mai povesteasca si mie ce a mai facut pe la munca si degeaba. Eram invatata sa-i faca placere sa-mi povesteasca ce i s-a intamplat peste zi si simt ca am pierdut aceasta camaraderie dintre noi si-mi lipseste.
Am ajuns de fapt sa ma simt teribil de frustrata si de singura. Nu ma mai regasesc deloc in familie decat ca mami de bebe. Mihaitza puiul meu e cel mai frumos lucru din viata mea, dar in acelasi timp, in familie ma simt limitata la o singura latura cea de mama, restul din mine parca nici nu mai exista. Iar cu prietenele nu mai apuc sa ma vad, de rasfaturi feminine nici vorba.

Raluca, leoaica cu pui nazdravan

Mergi la inceput