Miresele anului 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Poze vechi si noi
eu nu am inteles....
Corina
Albumul meu
radu300 spune:
Mai postez odata anuntul pentru cine a intrat mai nou aici si nu stie despre ce e vorba:
VALABIL PENTRU MIRESE DE APRILIE MAI.
Daca :
- nunta ta va avea loc pana la sfarsitul lunii mai in Bucuresti
- esti membru activ Desprecopii
- nu ai un alt contract pentru fotografiile de nunta
Atunci:
- trimite repejor un mail cu datele tale (ID, data nuntii, locatia si un numar de telefon) pe adresa office@pentrununta.ro
- o fericita mireasa va primi prin extragere la sorti un pachet foto gratuit pentru nunta constand in fotografierea integrala a nuntii. Toate fotografiile le va primi pe DVD.
Va urez mult succes si bafta!
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
krelia spune:
nici eu
quote:
Originally posted by BraveGirlquote:
Poze vechi si noi
eu nu am inteles....
Corina
Albumul meu
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralu_trancu spune:
eee. nu aveam nimic de spus. da sa adun si eu puncte la postari
aa am uitat. nu se contorizeaza.
Poze vechi si noi
SunSmile spune:
Ce smecheri sunt unii maaaa....
Bafta la concursul propus de Radu300 gagici!
Am uitat...buna seara
Si acum, in acelasi stil, va urez o seara faina!
Pup u all
pepenash spune:
Haidi neatza! Ah, nu-i dimineata? Eu sunt cam defazata... Fusei in weekend la ski, noptile le-am cam pierdut ca avuseram niste aniversari in gasca, ziua eram pe partie, iar azi am fost zombi.
Andreea, sa stii ca m-am gandit la tine sambata. Sa fiti toata viata la fel de fericiti si de indragostiti ca acum, iar minunea pe care o asteptati sa va lumineze in permanenta viata. Felicitari!
krelia spune:
quote:
am inteles - un fel de "n-ai ce face si te-apuci sa scrii..."
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
dianette spune:
eu ma vopsesc, sper sa nu ramna cheala
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
ralucah spune:
Mey...nici io nu am nimic de zis..sigur nu se contorizeaza???....sounds familiar?
So..madam pupaza stie ea care ..m-am interesat, abonamentul e 700 mii da tre sa mergem sa dam o raita sa vaza ochiu nostru critic ce si cum e...asa din povestiri de patron e belea...hm...propun zi de inspectie joi..ca altfel ne apuca pastele cailor si nunta de diamant si noi tot la proiect suntem.
Asaaaaa....
Cuscraaaaaaaaaaa...ce muschii mei faci? Despre mini aflati ca sunt bine sanatoasa , voinica, umblu ca descreierata pe drumuri ici si colo..si pregatim si noi o sorpreza pentru miresicile de mai..adecatelea un concurs..scriu mai pe larg la subectul cu organzare.
Gata ..ma duc sa bag niste Nutella cu biscuiti sa aibe "prietenii" ce pupa.
quote:
Originally posted by kreliaquote:
am inteles - un fel de "n-ai ce face si te-apuci sa scrii..."
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
ralu_trancu spune:
mergem madam, da 700 de mii cate sedinte? ca am gasit si eu undeva curat frumos 70 mii sedinta de aerobic si 80 de fitness. io am abuzat de telefon asa ca nu mai pot suna da vb noi cumva.
cand esti si tu disponibila sa vorbesc si eu cu tine de niste buchete si lumanari cu cale? ca ma schimbai de opinion. si acu vreau cale, da total atipice.
quote:
Originally posted by ralucah
Mey...nici io nu am nimic de zis..sigur nu se contorizeaza???....sounds familiar?
So..madam pupaza stie ea care ..m-am interesat, abonamentul e 700 mii da tre sa mergem sa dam o raita sa vaza ochiu nostru critic ce si cum e...asa din povestiri de patron e belea...hm...propun zi de inspectie joi..ca altfel ne apuca pastele cailor si nunta de diamant si noi tot la proiect suntem.
Asaaaaa....
[Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Poze vechi si noi