Miresele anului 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Sunsmile multumesc

Vladutz pe cat e de dragutz pe atat e si de nazdravan
Da' asa sunt copiii.Asta e.

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai fetele, chiar ca nu-i miscare pe aici... Intr-un fel ma bucur, ca am fost super prinsa si abia acum am apucat si eu sa intru sa vad ce faceti...
Eu am fost vineri la "vanatoare" de rochitza... m-am intors acasa cam dezamagita... Mi-a placut una singura si nici aia sa ma dau in vant... Si abia acum au catadictist tanticile din magazin sa spuna ca se percepe 10% in plus daca faci comanda la rochitza (sau 20% daca asa ii trece pe chelie la sefa)... Incerc sa nu disper, avand in vedere ca n-am epuizat inca toate magazinele...
Eu am probat o rochitza vara trecuta, n-am luat-o pt ca era cu 2 numere mai mare, i-am facut poze ca sa am ce arata la comanda, insa acum tot ma gandesc, oare toate sentimentele care m-au incercat anul trecut cand am probat-o, erau pentru ca simteam ca e "the one" sau pentru ca era prima data in viata mea cand am imbracat o rochie de mireasa....

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ver@, desigur! - de ce sa nu merga sandalutza??
poa' sa fie si bocancel ..ete asa...dk tie iti place, nu?

Alynutza, nu dispera - o sa-ti gasesti rokitza ta ..cred ca acum e daor putin plecata la un suc...cu "fetele'..si de-aia n-o gasesti tu

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, mersic de incurajari... Sper si eu s-o gasesc cat de repede, mai ales ca la comanda trebuie 3 luni inainte...

Ver@, si eu vreau sandalutze... si inca meditez daca sa pun si ciorapei sau nu... Maica-mea ma tot bazaie ca "nu-i elegant" fara ciorapei, eu ma gandesc ca daca-mi iau, trebuie sa am cel putin 5 perechi de rezerva ca de ma calca cineva... s-a dus firul la ciorapel... Tu ce zici? Iti iei ciorapei?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Prezenta la datorie....
Pe scurt...A FOST SUPER.
Va multumesc tututror pentru ganduri, urari si felicitari. Am dansat toata noaptea, de fapt de pe la 6 pana la 5 dimineata cand a inceput sa ma doara burta rau de tot. Pana atunci nici nu am simtit ca sunt insarcinata. M-am simtit extraordinar. Si muzicantii mei scumpi au fost de nota 20. Au cantat toata noaptea, fara poauze, asa cum au spus de la inceput.
Revin maine cu mai multe detalii si cu poze.

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Tower aici Dya! Roger that? Over!
Ha! Credeati ca nu va prind pe frecventa asta?!
Noi n-am mai facut nimic relevant in weekendul asta, decat sa ne certam ca chiorii ba din cauza formatiei, ba a DJ-ului ba a unei nenorocite de galerii, ca vruse madam galerie noua, amenintand cu aruncatul pe feresta a celei vechi, iar domnu intelese motivul principal al dorintei de schimbare da' il pierdu din vedere pe cel secundar! Asa ca da-i si urla! In rest ...toate bune si frumoase!
Ver@, nu vad de ce n-ar merge si o sanda, dar ai grija sa stea piciorul bine fixat in ea si sa nu fie facuta numai din baretute ca o sa-ti blestemi zilele cand or incepe alea sa muste din piciorul tau, fiecare-n taina ei, sau mai rau daca o ceda vreuna!
A.cicel, te asteptam pe receptie! Poze, povesti alea alea...

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Miresele de aprilie si mai, facem un ultim apel pentru inscirerea la tombola ce va avea ca premiu un pachet foto GRATUIT pentru nunta. Conditiile sunt aceleasi pe care le cunoasteti si pe care le gasiti mai intr-o alta sectiune.
Pana acum am primit inscrieri din partea:
1. Gabitza1977
2. Kateryna
Pe data de 8 Martie se efectueaza extragerea. Mult succes!

(postul a mai fost facut odatam, acesta este ultimul apel)

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by radu300

Miresele de aprilie si mai, facem un ultim apel pentru inscirerea la tombola ce va avea ca premiu un pachet foto GRATUIT pentru nunta. Conditiile sunt aceleasi pe care le cunoasteti si pe care le gasiti mai intr-o alta sectiune.
Pana acum am primit inscrieri din partea:
1. Gabitza1977
2. Kateryna
Pe data de 8 Martie se efectueaza extragerea. Mult succes!

(postul a mai fost facut odatam, acesta este ultimul apel)

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Da ... pt octombrie.... nimic...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

radu, pe cuvant de pionier ca nu stiu conditiile si nu prea stiu unde anume, in alta parte, sa ma duc sa le vad. Si cum sunt miresica de mai ... Asa ca, pentru miresele mai chioare si nestiutoare, fii un picut mai explicit, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Poze vechi si noi

Mergi la inceput