bebelusi de ian-feb 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 9
oana cretu spune:
Imi pare rau pentru degetul tau.
Si cate o sa mai patim sa ne salvam puii de rele...![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
magga spune:
quote:
Originally posted by Amaya
A mai renuntat cineva la gratiile patului? noua ne-a spus pediatra ca e momentul sa-i scoatem gratiile de pe o parte si sa-l lasam sa se urce si sa coboare din pat cand vrea (si sa nu ma mir daca o sa-l gasesc dimineata dormind printre jucarii). Sotul se opune cu inversunare, spune ca e prea mic, eu insa as vrea sa trecem in noua etapa, am spus ca ii pun o plapuma sau ceva moale langa pat, ca precautie in cazul in care cade.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
hehehe eu le-am scos de vreo doua luni daca nu si mai bine. (numai o parte) sincer, mai frica mi-era sa nu cada in cap peste gratii :)). n-a cazut niciodata, eu am pus o saltea linga. cred ca am o poza pe undeva, o s-o caut.
smechera la un an
bubu05 spune:
Amaya, noi avem gratii doar pe o laterala a patului, dar pe care am intors-o catre perete, pt. ca a desfacut zavoarele si a cazut din pat
(pe la 11 luni cred), iti pun si o poza sa vezi patul nostru. El acum trage cu inversunare de o gratie, care incepe sa se desurubeze, dar inca nu m-am hotarat daca sa le scot sau nu. Asa stau linistita ca sta in pat daca eu am putine treaba, sau daca il pun la somn.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
magga spune:
Adita, bravo pentru carnet si pentru copiii tai frumosi. cred ca este cu adevarat magic pentru copii.
Paula, sa-ti traiasca printesa si minunea mai mica simburica. Frumoase jucarii.
Oana,
. Lasa ca tot ceea nu te omoara te-ntareste.
Tomasa,
, atunci la subiectul asta e plin de pasari rare...
Si asa rapid, am incalecat pe-o sa, ca miine ma scol la cinci, si cam asa
noapte buna
smechera la un an
MihaT spune:
Ai ca mi-am facut si eu putin timp sa mai scriu pe aici,de citit am citit in fiecare seara,inainte sa ma culc.Ziua nu mai pot sa stau la calculator din cauza Alexiei,tipa cand ma vede ca ma asez pe scaun la birou,sa o iau si pe ea in brate sa apese pe tastatura.Iar cand doarme fac la fel ca Bubu ,ba fac mancare,ba calc,ba fac curat.La piata ma mai ajuta sotul,chiar si la mancare, cand este liber.
Am noroc ca ea tot 2 reprize de somn pe zi are,de cate 1ora jum.-2,si dimineata se trezeste la 10,deci mai am timp si de celelalte.
MihaT spune:
Amaya imi pare rau pentru puiul tau ,merita o invatare de minte asistenta respectiva.
Dar noi cand mergem la vaccin ,doctorita ii face vaccinul Alexiei.
MihaT spune:
Noi avem patutul gen tarc si are un fermoar care se deschide si se face o usita. Este foarte jos ,l-am daschis o data sa vad ce face si iesea pe acolo fara probleme.Dar nu il desfac, ala este singurul loc unde mai sta si este in siguranta.
crinuta spune:
Iar s-a trezit din somn urland. Face chestia asta de cateva zile si nu vrea decat in brate, plimbat apoi. Cum il pun in pat culcat urla.
M-am uitat in gurita lui, sus se vede umflat la masele, la ultimele, o fi de la ele? I-am dat putin Calpol, ca e bun si pentru dinti, just in case.
Nu stiu ce e cu schimbarea asta la el. De ce se trezeste plangand?
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by MihaT
Amaya imi pare rau pentru puiul tau ,merita o invatare de minte asistenta respectiva.
Dar noi cand mergem la vaccin ,doctorita ii face vaccinul Alexiei.
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Pozicile Alexiei
Si la noi tot dr de familie ii face vaccinul si vine doar acasa. Niciodata nu ne-a chemat la cabinet. Intotdeauna vine acasa si ii face vaccinul.
Crinuta si
Rayan