bebelusi de ian-feb 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, cam asa fac si eu, mai putin partea cu cumparaturile.
Si noi tot la 2 stam si ma termina sa il car pana sus pe scari, mai ales iarna cand are o mie de haine si bocanci grei.

In rest, cand fac curatenie il pun in tarc. De gatit a gatit mama, dar in curand va trece si asta in atributiile mele, deci va voi anunta la momentul potrivit ce solutie am gasit.
De calcat procedez ca tine: ori cand doarme, ori cand e in tarc.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, super ideea, chiar ma gandeam ca lipseste un fruct si ananasul era perfect!
Auzi, poate are influenta si gustul smantanii. Eu am luat Napolact, galetusa, ca numai de aia era in mag respectiv, plus de asta am pus sticluta de vanilie, nu fiola, si parca nu are aroma de vanilie care trebuie! Poate si asta e explicatia. Imi place eclerul cu frisca.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Amaya, imi pare rau pentru Andrei, il pup dulce si sper sa ii treaca repede. Bine le faci cu reclamatia.

Daniela, a inceput sa manance de cateva zile iar iaurturi cu fructe si compotele de fructe si i-a mai scapat si cate o bucatica de cioco si o haleste imediat, cu aia nu se mai ineaca. A dat de gust acum. Merci!

La multi ani Matei, Mihai, Luca pentru ieri si Maria si Alexia pentru azi! Sa fiti sanatosi si fericiti in viata!

Am citit printre randuri iar ca nu am timp, abia am intrat in casa. Am fost la carnaval, o sa va pun si poze. A fost superb. Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Am pus poze aici din parc de ieri, de saptamana trecuta de la Mc (o sa vedeti fetitele care s-au purtat urat cu el) si de azi de la carnaval. Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana Cretu, frumoase pozele, frumos carnavalul si zambaretul Seb. La MC le da voie si copiilor de 1an in spatiul de joaca? In RO nu au voie decat cei peste 3 ani...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Merci Liviana. La Mc aici tot de la 3 ani este dar nu s-a catarat pe sus, doar pe jos, pe saltele facea turul.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Oana ii sta foarte bine lui Seb tuns asa arata ca un baiat mare ce mai... si seamana parca din ce in ce mai mult cu tine.Mi-au placut si pozele de la carnaval...frumos.
Bubu si eu fac piata in cosul carutului dar de urcat urc cu liftul desi stam la et.1 ,mancarea de obicei o fac dimineata sau seara dupa ce vine sotul ca sa stea el cu copii iar de calcat eu calc seara dupa ce culc copii doar strictul necesar ,am renuntat sa mai calc toate rufele pt ca nu faceam fata.De curatenie este responsabil sotul in weekend iar eu in cursul sapt doar intretin cat pot.
Cam asa ne descurcam noi.Bineinteles ca daca gatesc dimineata gateste si Iustin cu mine i-si scoate din dulap vasele pt gatit ,castroane, linguri iar eu cand termin trebuie sa strang si dupa el.Daca sterg praful sau dau cu aspiratorul este si el de "mare ajutor" dar eu m-am obijnuit si chiar ma prefac ca ne jucam.
Amaya i-mi pare rau pentru intamplarea de la vaccin si da ,ai perfecta dreptate sa mergi sa o apostrofezi pe asistenta aceea .O fi avut ea si alte probleme dar asta nu-i o scuza.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Merci Gabi. E tuns de o luna jumate si i-a crescut parul. Ce repede le creste.

Adita , felicitari pentru permis si pentru copilul vrednic! Sanatate lui Antim!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, Gabi, va multumesc...vanataia aia este din ce in ce mai urata dar ma asteptam...
si ca sa termin bine week-end-ul, in seara asta cand ne jucam, Andrei se tot ducea la priza si tragea de un stecher si eu ii tot ziceam nu si la un moment dat a prins cu toata mana stecherul si tragea de el...eu, in graba sa-l iau de acolo m-am lovit cu mana de masa de infasat si mi-am spart un vas de sange la un deget si in 10 secunde s-a umplut de sange subcutanat si acum am un deget umflat si vanat si ma doare de mor si cand ma gandesc la faptul ca, daca nu-i spuneam nimic de prima data nu l-ar mai fi interesat...il intereseaza doar atunci cand ma vede ca am o reactie, un smecher, ce mai!

Apropo de mersul la cumparaturi cu bebeii eu nu pot sa le fac atunci cand sunt cu piticul meu la plimbare fiindca nu putem sa iesim cu caruciorul singuri, e foarte greu si stam la 1, iar liftul nu urca, si pe scari mi-e imposibil sa duc si copilul si caruciorul, iar daca iesim la plimbare Andrei oboseste la un moment dat si ma trage de mana sa-l iau in brate...in rest mancare, curatenie fac linistita fiindca el e cuminte si se joaca si ma lasa sa-mi fac treaba...
acum i-a casunat pe mingii, le arunca prin toata casa si se ovationeaza singur dand din maini, fiindca de obicei ii strig eu de fiecare data cand arunca "bravooo!!!gooool!!!", batand din palme si el e in culmea fericirii.

A mai renuntat cineva la gratiile patului? noua ne-a spus pediatra ca e momentul sa-i scoatem gratiile de pe o parte si sa-l lasam sa se urce si sa coboare din pat cand vrea (si sa nu ma mir daca o sa-l gasesc dimineata dormind printre jucarii). Sotul se opune cu inversunare, spune ca e prea mic, eu insa as vrea sa trecem in noua etapa, am spus ca ii pun o plapuma sau ceva moale langa pat, ca precautie in cazul in care cade.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Amaya, si Seb mai face asa, cand tip ca nu e voie, sa faca expré, dar vad ca de la un timp ma asculta si pleaca. Seb doarme in pat cu noi, dar daca ar dormi in patut, eu inca nu i-as scoate gratiile.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput