Cum e cu testul de ovulatie Maybe Baby ??
Buna
As vrea si eu mai multe date despre testul de ovulatie, microcipul, cel cu saliva care e in jur de 1 milion si ceva..cat de eficient e in cazul in care ai un cilu neregulat???Cu cat timp te anunta ca se va produce ovulatia???
Cine l-a folosit sa-mi dea si mie mai multe informatii!!!!!!
Pupici
Raspunsuri
Trinity spune:
Eu l-am cumparat si folosit de vreo 3 saptamani, dar nu am apucat sa prind un ciclu complet de folosire. De aceea nu am putut sa imi dau seama exact.
Am inteles ca este bun pt femeile care nu au un ciclu regulat, pt ca in acest caz este foarte greu sa calculezi ziua ovulatiei.
Principiul acestui microscop este urmatorul: in perioada fertila, nivelul salinitatii in organism creste, iar saliva uscata se vede la microscop in forma de feriga. In perioada nefertila este o structura punctata.
Ei spun ca structura mixta (punctata si de feriga - deci amestecata) te anunta ca in scurt timp vei avea ovulatie.
Aceasta structura ar trebui in mod normal sa apara 2-3 zile inainte de ovulatie si 1-2 zile dupa ovulatie.
O cunostinta de a mea l-a folosit si a ramas imediat, pt ca inainte ea credea ca ovuleaza prin ziua 16 si de fapt ovula prin ziua 25.
Te mai tin la curent cu ce observ si eu pe parcursul acestei luni.
Succes mult.
Pupici
claudia_a spune:
Draga Trini,
am cautat de-am capiat acest aparat....nu l-am gasit nicaieri...
Te rog din suflet spune-mi de unde l-ai luat??????????
Mii de multumiri!
anis spune:
Draga Claudia iti pot spune eu de unde sa-l iei..Pe calea Dorobanti e o farmacie chiar langa Energomontaj(vizavi de Perla) il poti comanda la ei azi si intr-o zi sau 2 il ai.Coasta cam 1 milion 300 de mii parca
pupici
claudia_a spune:
Multumesc draga Anis,
eu sunt din Galati....dar am sa sun acolo sa vedem daca si cum pot lua acest aparat...il vreau sigur...ca am ciclul foarte neregulat, iar monitorizarile ovulatiei ma costa 300.000 lei sedinta (si sunt 3 pe luna)...
Multumesc mult de tot! numai bine!
Trinity spune:
Draga Claudia,
Daca ai putina rabdare (pana maine sau diseara) iti pot da nr de telefon al importatorului, care ti-l trimite direct prin posta si costa 1,2 mil lei.
Acum sunt la munca si nu il am la mine, dar imediat ce ajung acasa iti dau un semn.
Pupici
Cris
anis spune:
Claudia vrei ca sa ma interesez eu mai bine, cum pot sa te ajut ca din Bucuresti sa-ti fie trimis in Galati testul?
Tu nu ai drum prin Bucuresti?
pupici
anis spune:
Trinity..asteptam raspunsul tau pe mail.se pare ca m-ai abandonat .
si eu as vrea numarul direct al importatorului, se poate???
pupici
claudia_a spune:
Multumesc fetelor,
de-ati sti cat am cautat acest tester...gaseam numai teste de unica folosinta la 98.000 lei....dar ar fi fost bun daca stiam cand este ovulatia....
Abia astept sa vad daca poate fi trimis prin colet postal....
O zi buna de dimineata! Va pup!
O viitoare mamica!
camisv spune:
Buna fetelor!
Ma puteti ajuta si pe mine cu adresa sau nr. de tel. al furnizorului. Eu sunt din Timisoara si aici, la farmaciile la care am intrebat, nici nu au auzit de un astfel de aparat.
Va multumesc anticipat!!!
Camelia
Madalinuta spune:
ma alatur si eu rugamintii fetelor de a primi nr. de telefon al importatorului. Mi-ar fi de mare folos aparatelu' asta