Simptome!!! - 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneeeeeee da mana...ca nu te las io..chiar daca o fi diferentza de o luna intre noi
vezi ca trimit lupu sa manace scufitza

Pamella sa incerci ca nu'ti face rau..ce iti mai face unghiutza???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Liana,e mai bine!ma pansez in fiecare zi si ma dau cu bioxiteracor,sper sa se vindece complet in cateva zile!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Pamella io sa treaca mai repede

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Liana

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumesc frumos BUBULINA1 ptr raspuns sper sa fie asa ca sinera m-am cam saturat de el,mi se face scarba.
Multumesc frumos pentru urari fetelor si va astept cat mai curant la.

IO9+

Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Sephora,iti doresc si eu numai bine,sincere felicitari,o sarcina usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

melule te esti mai bine?????? te'ai odihnit?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Acum sunt mai bine Liana,dar ieri am crezut ca mor.
Da'iarba rea nu piere asa usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dragutele,

voi ati auzit vreodata, adica e posibil sa vina CM cu intarziere scurta de 2 zile (la un CM regulat de 28 zile), sa aiba o culoare ciudata, sa tina 3 zile in loc de 7 zile!!! si asta dupa ce a iesit cea de-a 2-a liniuta la testul de sarcina fffffff slab si totusi sa fie sarcina???

si asta in conditiile in care totul s-ar fi petrecut pe cale naturala, fara inseminari, fara nici un fel de tratamente naturiste sau nu, fara nimik deosebit, fara stres, fara nimk... nu-mi explic de ce mi-a intarziat ciclul si de ce e asa ciudat??? doar n-am luat nimic, n-am facut nimic deosebit luna asta

mai degraba cred ca e totul in imaginatia mea, stiti cum se spune: speranta moare ultima si acum dupa ce mi-a venit CM eu tot cred ca poate s-a intamplat ceva luna trecuta!!! aoleuuuuuuuuu
cred ca sunt dusa rau!!!

bubuleana

Mergi la inceput

ma bucur ca esti bine

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput