Simptome!!! - 6
Raspunsuri - Pagina 5

Liana30 spune:
zozeloooo capu sus...ho ca trece repede..si uite ca vine luni
uratooooo de mine nu zici nika????
danotino o fi ceva?????io zic ca da tin pumniii..
"Nimic nu-i imposibil!"

danotino spune:
liana, multumesc pentru gandurile bune! la tine e prea devreme pentru simptome? nu ne spui nimic?
fetelor, va tin pumnii, in fiecare zi ma gandesc la toate sperand ca zilele astea de asteptare si de stres se vor termina odata si vom fi implinite.
va pup
danotino

zozela spune:
Ce sa-ti zic fatalica...nu vorbii cu tine mai inainte?!!
Vrei sa-ti spun ca Martie aduce BB-el??!! Iote ca spun:Martie o sa-i aduca Lianei un BB-eloi!! NA!!!
pentru fete!!
Nunta noastra-26.06.2005

Liana30 spune:
olteanaca tot olteanaca ramane...si nebunaaaa rauuu
daca ai gura aurita sa vezi ce'ti fac
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
zozela,si eu sper sa merg cat mai repede la mamici cu burtici si stai linistita,mai e putin pana luni!!!!
Liana,am sa-ti urmez sfatul cu ceaiurile!stii ca inca mai salivez cand imi amintesc de castraveciorii tai in otet??
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Liana30 spune:
offfff may zozeloooo pai nu zisasi ca e secret...da ok..ok..
nu mai zic,,ete ca tac...tac..tac..
Pamella inca mai am vreo cateva borcane oprite special pt tine...
ca mi'am zis..cine stie cand ii se nazare fetiii sa'i trimit..lasa'i acolo sa am.....ca mai stii?????
aaaaaaaaaa si daca poti stoarce o lamaie si bea zeama asa fara nimic ..si cu cojile ramase fierbe apa si punele acolo cu un plic de musetel lasa sa scada la jumate si bea...poti sa pui si lamaie stoarsa in el dar fara zahar...iiti ia cu mana raceala..io numai asa fac...
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Va salut eu si scufita rosie! Se pare ca de fapt nu a fost o zi intarziere, a venit la timp, am incurcat eu calculelele . Dar luna viitoare tot o comit!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!!
Liana uite ca nu stiam asta cu lamaia!am sa incerc chiar!pt inceput,am baut azi dimineata o cana mare de ceai cu lamaie si urmeaza sa merg la farmacie sa iau oscilloccinum cum m-a sfatuit Leditia!Sper sa se mai refaca si stomacul cu ocazia asta ca saracutul e distrus de la antibiotice!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"