Simptome!!! - 6

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

olteanco, te-am prins si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, dragelor!
Rucsi, faci bine ca mai intri pe la noi sa schimbam o vorba, sper sa fiu si eu cat de curand o mamica fericita, si sa vezi atunci ce te bombardez cu intrebari!

Zozela si Nushulica, nu stiu, zau ce e cu intarzierile astea, ca si mie trebuia sa-mi vina azi... si nimic! Si nici semne ca ar veni curand! E ceva de groaza sa intri in intarziere (mai ales ca ti se prelungeste asteptarea prea mult si ti se dau si planurile peste cap) iar testele sa nu arate decat o nenorocita de liniuta, oricat m-as holba la ele! Eu stiam ca utrogestanul da intarzieri, dar chiar nu am luat luna asta... nu mai inteleg nimic...

Sephora, multumim ca ai venit sa ne impartasesti bucuria ta, acum daca te-ai inscris, primeste FELICITARILE noastre! Sarcina usoara si bebe sanatos! Intra la sectiunea 'mamici' si inscrie-te (banuiesc ca la 'mamici de septembrie-octombrie 2006' ai fi tu, dupa varsta sarcinii, nu? Am si eu pt tine o intrebare care 'ma roade' (apropo de cele demai sus), cate zile de intarziere aveai tu cand testele erau negative? Si ce interval de timp a fost intre ultimul test negativ si testul de sange? Asta asa, ca sa ma mai perpelesc cateva zile pana vine cm, sa mai sper ca sunt si eu !

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna seara ;am scos un pic nasucul din carti sa va salut si pup pe toate.
Noutati nu am deloc/toate sunt bune si frumoase
Ioi Tabi,mai ai rabdare pana in 8 martie???.Moama ce m-as bucura pt tine;ca si pt toate de altfel.Uite eu m-am cumintit si nu mai dansez
Lianutza, uite ,,numai pupici am pt tine si pumnii cat mai stransi.

Mergi la inceput

Avalon,eu de aia tot te pup si ma rog sa fie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna Seara,fetelor!!
Tabitha,as veni cu cea mai mare placere la gravidutze,dar mai am putin de asteptat!tocmai am pierdut o sarcina de putin timp,si trebuie sa mai stau aproximativ o luna linistita!dar intru eu in forta si imediat ma alatur voua!!
Zozelas-ar putea sa fie bebe,nu stiu ce sa spun!mai fa un test in 2-3 zile,iar daca CM inca intarzie,tragi o fuga pana la doctor!
mexxa,ignaticasarcina usoara in continuare,fetelor!!
Avalon,Liana si restul fetelorVA TIN PUMNII LA TOATE!!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ZOZELA la mine intarzierea este mare....testele cand sint slab pozitive cand sunt negative.Am fost la eco intravaginal si mi sa spus ca am endometru ingroshat si se mai vede ceva dar nu e sigur....La mine problema a fost cred ca am luat branca ursului care se pare produce multiple ovulatii si nu se stie exact ce si cum.Am si o infectie urinara care si asta se pare ca influenteaza testele si nu numai.Infectia nu o pot trata deocamdata ca la carte pana nu stiu sigur ce si cum.Despre simptome nu pot spune mare lucru.Cert este ca ar trebuii sa fac testul de sange ptr ca e posibil sa fie si o sarcina oprita in evolutie avand in vedre ca testele ies asha cum ies.....nu stiu ce sa zic.....eu in testele astea nu mai am incredrere si nici in doctori.Mi se pare strigator la cer sa afirmi ca doctor ca nu stii daca e sau nu avand in vedere ca ciclu trebuia sa vina pe 5-6 februarie.si suntem in 25.Acum 6 zile am avut niste dureri mari ca acelea de dinainte de ciclu.Asa am ajuns la pantelimon la intravaginal.Durerea a trecut dar eu tot in incertitudine traiesc.Ma mai inteapa in ambele parti din cand in cand si am pofta de mancare f mare....Cam atat.....Eu sper pana in ultimul moment.SI chiar daca e sa nu fie am sa imi tratez infectia urinara ca la carte si voi lasa ca totul sa decurga de la sine.Stresul asta nu e bun......va pup pe tpate si scuze ca nu prea am mai scris dar am fost intre agonie si extaz.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor-dragutelor, eu stau pana luni si daca nu vine, ma duc si fac testul de sange... cel mai sigur... si scap de incertitudine...

Sephora, o sa astept cumnitica raspunsul tau, stiu ca apar mai greu mesajele pt inca sunt moderate.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Avalon, eshti tare dragutza.... mai perpeleste-te mama da' io cred ca eshti gravidutza si uite un pic de galerie pentru toate simptomaticele care vor trece la gravidute

Avalon.....AvalonHai Avalon!! Hai Zozela...Hai AlinaTXA...Hai Romaria!!!!!!!

Va tinem pumnii si uite cum stam ciorchine sa asteptam sa ne dati vestile BUUUUNE!!!!!

Si faceti fetelor testul ala de sange o data!!!!

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Draga Sephore, io te da' pe burtica, iti dorim sarcina usoara si un sanatos, voios si mancacios...

Si nu uita...venim dupa tine foarte repede, ia uite cum fugim ......

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Buna dimineata si un weekend minunat
Va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput