Simptome!!! - 6
Raspunsuri - Pagina 2

Tabitha spune:
zozela: nu stiu daca la o intarziere de numai 8 zile s-ar vedea sarcina la ecografie, totusi te-as sfatui sa te duci la un dr., poate e vorba de vreo dereglare si atunci e bine sa stii cat mai repede cum stai, ca sa stii ce ai de facut in continuare. Asadar, sfatul meu: mergi la un medic bun, care sa stie sa-ti faca o ecografie (poate totusi il vede pe ala mic pe acolo) si sa o interpreteze. Asa mai scapi si de stres. Iti tinem pumnii.

mexxa spune:
Ce mai faceti dragele mele simtomatice?? Sper ca sunteti bine...si ca inca nu m-ati uitat... ca aici la voi a fost tare frumos.
Noi suntem bine... are 7.5 mm, si pana acum totul decurge bine.
Ne mutam...doar noi si cu taticu...sa fim o adevatat familie. Abia astept ca de 2 ani imi doresc sa stau singura cu sotul meu...chiar daca nici acum nu vom fi chiar singurei dar a treia persoana este cea care ne aduce zambetul pe buze in fiecare zi si ne face sa depasim momentele grele.
Va pup si va doresc cat mai repede un in burticile voastre.
O sa mai trec pe la voi cu vesti noi.7+
http://community.webshots.com/user/mexxa

zozela spune:
Tabitha iti multumesc din suflet pentru incurajare!!
Nici io nu stiu ce sa mai fac...Off..
Cred ca o sa merg la echo...Nu mai am rabdare..Sa fi ovulat mai tarziu?!!
Nunta noastra-26.06.2005

rucsi spune:
Avalon, sa nu fii suparata luna asta. Fii fericita ca mai poti spera. Asa ca ,fruntea sus. Intr-adevar , sunt o mamica fericita.
Liana, bafta multa.
Tabitha, sper sa primesti un cadou frumos de 8 martie. Veste ca vei fii mamica
Zina, ce test de sarcina ai facut ? Daca a fost Femina, incerca si cu altul . Ala mai da erori.

nushulica spune:
zozela hai ca-ti fac si eu galerie ca sa fim chit...acuma pe bune sa dea Dzeu sa fie cu ochisori
fetelor eu stau asa:singura simptoma ar fi durerea de spate care se tot accentueaza pe zi ce trece am o intarziere de 2 saptamani si un test care a iesit negativ...maine mai fac unul si daca nu luni ma duc la dr
Nusha Campeanu

Sephora spune:
Va pup pe toate aspirante si sper ca in curand viitoare mamici.
Va scriu voua multumindu-va pentru toate sfaturile pe care le-ati dat aici.Va urmaream de mult (6 luni) prin ianuarie am incercat sa m-a inscriu dar nu am reusit asa ca am mai incercat odata acum si iata-ma
De vreo 10 luni ma chiniuam sa raman insarcinata cu toate analize facute,toate testele din lume si nici un raspuns totul ok dar esti stresata mi se spunea.
Mi-am cumparat toate produsele pe care le-ati scris la produsele naturiste si m-a pregateam sa le iau asteptam doar sa-mi vina CM,care din fericire nu a mai venit cu toate ca primele teste au iesit negative si doctorita mea m-a sfatuit sa m-a duc sa-mi fac un BHCG a carui rezultat a fost 833.
Acum avem 9 sapt si o zi ne e cam rau,vomitam intruna dar speram sa trecem cu bine peste astea.
Va urez bafta la toate si sa m-a urmati cat mai curand.
P.S. Daca are nevoie cineva de Cat's Clow,branca ursului,ceai de cretisoara dati-mi un mesaj si vi le ofer cu cea mai mare placere.
Io

zozela spune:
Nusha io nu stiam ca ai intarziere de 2 sapt...Si ai test negativ??????Pai si io care ma plangeam pe-acia cu 8 zile intarziere si 4 teste negative...
..Offf la asa intarziere,de ce n-or iesi pozitive??!!!
Nunta noastra-26.06.2005

Tabitha spune:
rucsi: multumesc mult!
nushulica: tinem pumnii ca testul de maine sa fie pozitiv.
Sephora: asa intrare, mai zic si eu. Felicitari si o sarcina usoara.

Ignatica spune:
Sephora felicitari pentru sarcina. Te invit la mamici de septembrie-octombrie unde sunt gravidutze cu aproximativ aceeasi varsta a sarcinii ca si tine.
Pup toate fetele de la simptome!!!. Si eu am postat aici in preajma Sarbatorilor si D-zeu a vrut sa fie cu ochisori. Subiectul asta aduce noroc
Cat mai multe mamici sa apara si aici si la aspirante optimiste
ignatica 13+