Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Anasia intrebai de tensiometru...mie mi l-a adus cineva de la Dubai ca este mai ieftin...de tara cu bani putini ...ma rog...ideea este ca chiar acum exista in cora sau in carreffour o oferta cu tensiometru digital de mana (adica se pune la incheietura mainii) la 700 mii sau pe acolo...e foarte simplu de folosit caci si eu tot din ala am . Il pui la mana se apase un buton...nu vb sau nu te misti in timpul asta si in cateva minute e gata.
eu mai nou dorm cu el la cap...si dimineata mi s-a parut ca nu e in regula...si aveam 12,5 ceea ce ptr mine care sunt obisnuita cu 9-10 e cam mult.
va pup

bulinuta 16+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare! Cu vremea asta minunata din ultimele zile asa imi vine un dor de duca . Sper ca frigul/ploile pe care le anunta pt zilele urmatoare sa nu fie de durata. Dar e naspa ca se nimereste tocmai in w-end .
Fetelor, tot citesc ca sunteti ingrijorate de tensiune mare si ca asta e o problema. La ultima consultatie eu aveam 12,8 si dr nu mi-a spus nimic ca ar fi vreo problema. Oricum e cam normal pt mine si ma simt bine. De la ce valoare ar trebui sa imi fac probleme?

Va pup,
Ancutex 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna dimineata fetelor,

ce harnicute sunteti asa de dimineata. Azi mi-am pus in cap sa nu lucrez nimic pana nu citesc tot ce s-a scris si ma mai relaxez si eu citind un pic

Kehleyr culmea este ca individul are copii, trei. Doi cu prima sotie si o fata cu individa despre care povesteam. Dar nici una din sotii nu a alaptat "din motive de pastrare a independentei".

Deja am invatat sa nu-i mai bag in seama si m-am relaxat total. Uneori cred ca m-am relaxat chiar nesimtit de mult Dar pe unde citesc si tot ce ascult mereu aceeasi zicala "evitati stresul" si este exact ceea ce am inatat sa fac.

Acum sunt deja cu gandul la mica vacanta pe care urmeaza s-o facem inainte sa apara bebe.

Mi-am adus aminte ca am citit zilele trecute de fetele care se vor apuca de "santier" acasa si nu am apucat sa scriu nimic la acel subiect. Si noi ne-am mutat de curand, mai exact o luna, si de unde ne-am mutat a trebuit sa lasam varuit prospat. Din fericire unde ne-am mutat era varuit proaspat. Chiar citisem ca in sepecial in primele trei luni de sarcina nu trebuie sa stai in camera varuita proaspat si am spus ca-i o gluma. Noroc ca sotul meu chiar nu m-a lasat sa stau acolo, au varuit el cu un prieten ca nu as fi rezistat in camera aceea unde se dadea cu var. Asa ca incercati pe cat de mult posibil sa evitati mirosul de var si vopsele. Chemati cat mai multe ajutoare, nu va sfiiti sa cereti ajutor. Stiind ca veti deveni mamici pritenii va vor sari in ajutor!

Va pupic pe toate si va urez o zi cat mai buna.

14+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata fetelor.
Bebelina mea a miscat prima oara pe la 13 saptamani, erau niste chestii asa finute, usoare, car euc timpul au devenit din ce in ce mai intense si mai dese. Chiar mai devreme mi-a tras un sut, nu stiu ce nu i-a convenit.
Eu pe tensiometru am dat 3 milioane si este nemtesc. Ce ma ingrijoreaza ca imi oscileaza tensiunea intre 9 si 11, ceea ce nu cred eu ca este prea bine.
Map si eu lucrez la o banca germana aici in Bucuresti si stiu de la colegele mele din Frankfurt ca in Germania legea iti permite sa stai 3 ani cu bebe acasa. Seful tau e cam tampitel. El isi inchipuie ca te duci in concediu la maternitate sa nasti si apoi vii bine merci relaxata la servici. Eu ii ziceam si vreo doua. Nemtii astia sunt cam tampitei de felul lor. Desi limba asta germana mi-a oferit multe avantaje de-a lungul vietii, eu am o parere foarte proasta despre ei, sunt cam incuiati si idioti. Si pana la urma ce vrea sa devii mama de vizita. Copilul tau e pe primul loc si daca iti mai spune nevasta-sa rautati, nu sta, zi si tu. Mama ce ma infigeam in parul ei. Auzi la ea. Sa stea ea cu banii ei si sa te lase pe tine in pace cu bebe al tau. Astia merita tarati prin tribunale.

Sabina 20+
de azi avem si noi 20 de saptamani. Sunetm la jumatatea drumului. Emotiile cresc vizibil. Mi-e cam teama de nastere, dar pe de alta parte abia astept sa imi intalnesc ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Sunt foarte fericita!

Tocmai am pimit rezultatul la amniocenteza si am aflat ca bebele meu e foarte sanataos si are fix 46 de cromozomi xy! Asa ca triplul test este doar o alarma falsa si nu e bun decat sa te bage in sperieti!

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Amabella si bebe sanatos de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Sabana al meu e tot nemtesc si am dat pe el 20 $ dar ti-am zis ca am luat dintr-o tara mai "saraca" nu asa cu oameni bogati ca in romania iar cel din oferta de care vorbeam e tot nemtesc este AFK daca nu ma insel si eu zic ca e ok...nu are rost sa luati unul din ala fff scump.
Si bb-ul meuy misca de cateva saptamani dar nu il simt in fiecare zi :( in schimb eu nu il vad pe burtica cum ziceti voi fetelor...probabil din cauza sunculitei

va pup burticute

bulinuta 16 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Nu stiu in ce masura se mai citesc postarile dupa ce s-a inchis un subiect, de aceea m-am gandit sa postez si aici ceea ce am postat deja la mamici de iulie-august 2006 (23), ca sa ma prezint.

Bine v-am gasit, prietene de pe DC!

E prima data cand scriu, desi citesc de multa vreme acest site. Am gasit mereu raspunsuri la intrebarile pe care le-am avut si m-am regasit in multe dintre voi; am impresia ca aici este o mare familie de mamici sau viitoare mamici.

Sunt si eu o viitoare mamica, voi naste in iulie. Se pare ca am un baietel . Am fost la mai multi doctori la ecografie, nu cu scopul de a afla sexul bebelului, dar el l-a aratat oricum, de fiecare data, la toata lumea. Nu are nici un fel de pudoare micutul meu!

Spuneti-mi si mie: voi sunteti linistite in ceea ce priveste sarcina? Eu am tot felul de spaime, desi pana acum sunt bine, dar in fiecare zi imi fac fel de fel de probleme: ca nu se misca destul - poate nu ii e bine; ca nu il simt - poate, Doamne fereste, nici nu vreau sa zic ce imi mai trece prin cap! Am avut si un triplu test care a aratat risc crescut de Down, ceea ce m-a imbatranit cu vreo 15 ani si m-a trimis in cea mai adanca groaza si durere. Ca urmare, am facut si o amniocenteza, iar acum sunt in acea perioada infioratoare in care astept rezultatul. Tineti-mi, va rog, pumnii pentru ca puiul meu sa aiba numai si fix 46 de cromozomi!
Voi v-ati facut triplu test? Daca da, cum a iesit? Daca ma intrebati de ce l-am facut, raspunsul e simplu: din cauza piticilor de pe creier. Am 27 de ani, nu am cazuri de Down in familie, dar am auzit eu ca se poate sa apara si asa, din senin, o eroare cromozomiala, si ce mi-am zis: de ce sa nu apara tocmai la mine? Ia hai sa verific! Si iata-ma cu un triplu test cu risc de 1/50, pe care l-am repetat si a dat 1/87. Asa ca am ajuns si sa iau din lichidul lui Bebe si acum ma rog la Dumnezeu sa fie bine!

Ultima mea spaima (concomitenta cu cea cu sindromul Down, de care sper sa scap in cateva zile cu bine) este ca Bebe se misca prea putin pana pe la ora 20, asa ca toata ziua stau cu spaima: oare e bine? Oare ce am simtit adineauri era el sau mi s-a parut? De regula, seara il apuca tumbele, ceea ce ma mai linisteste, dar toata ziua stau in panica. Spuneti-mi, vi se pare normal?

Ce sa va mai zic despre mine, ca sa ma cunoasteti cat de cat (in timp sper sa ne cunoastem mai bine, oricum)? Am fost o norocoasa pentru ca am ramas insarcinata imediat ce mi-am propus, fara nici un fel de eforturi sau tratamente; am avut greturi in primele luni, dar numai in a doua parte a zilei; pana saptamana trecuta ma ingrasasem 7 kg (dar mi-am promis sa fiu mai atenta la ce mananc ).

In alta ordine de idei: v-am zis ca scriu pentru prima data, asa ca nu sunt prea familiarizata cu site-ul. Va rog sa imi spuneti si mie cum sa fac sa ma scriu si eu pe lista de la inceput, cu mamici de iulie-august 2006, cu toate datele? Unde trebuie sa introduc acele date? Sau o face altcineva?

Va pup si ne mai auzim,
Amabella 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burticutelor,
Sunt la munca..., va citesc diseara. Dar va trimit ceva amuzant referitor la discutia nostra de 2 zile:
"A aparut un nou virus avand denumirea: "munca". Daca primesti vre-o
"munca" de la vre-un coleg sau de la seful tau, sub nici o forma nu te
atinge
de el!
Acest virus poate distruge complet viata ta personala. Daca consideri ca
ai
fost
infectat, ia-ti urgent haina si 2 prieteni, duceti-va la primul bar si
incercati sa va devirusati.
Comandati 3 pahare de ceva, repetati de 4 ori, dupa care veti constata ca
"munca" s-a sters complet din capul
vostru....
Trimite urgent acest e-mail cel putin la 5 prieteni.
Daca observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul
"munca"
si acesta iti guverneaza deja viata.
Motto:
Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc
ei!

Va pup, o zi buna
Nata 16+

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna !
Fetelor multumesc pentru sfaturi. Eu m-am hotarat clar sa nu mai merg la munca; partea proasta e ca s-ar putea sa am probleme cu nr. total de zile de conced, care nu trebuie sa depaseasca 90, iar eu am avut deja conced si in noiembrie (am avut iminenta de avort) si din 31 ianuarie pana cum. De fapt asta e problema dr. meu genicolog. Cand i-am spus ca daca nu imi ajung sa trec pe risc maternal (chiar daca se plateste doar 75%), mi-a zis ca e cam complicat ca trebuie umblat pe nu stiu unde, etc. A ramas sa iau o adeverinta de la servici cu nr. total de zile de concediu si sa vedem dupa aia.
Fetele care mai aveti bebei: stiu ca ati mai pomenit voi de o anumita "centura" dupa ce nasteti: spuneti-mi si mie de fapt cum arata, cum se poarta si de pe unde as putea cumpara-o caci (asa cum ma plangeam) sigur voi avea nevoie la Kg pe care le voi lua pana la nastere(si ca sa fiu sigura, o sa mi-o cumpar de pe acum)
Adelapop am vazut ca stii programul de la targurile "baby expo". Dar- nu stii cumva- in Brasov nu se organizeaza, ca vreau si eu ! Desi Bucurestiul nu e asa departe mi-e teama sa merg pana acolo ( nu am mai parasit Brasovul de cand am ramas insarcinata, mai ales ca am avut probleme inca din primul trimestru; de altfel asta e si motivul pentru care nu m-am trecut pe listuta cu intalnirea din martie - mi-e teama sa plec la drum)
la toate
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mamanati - buna aia cu munca .

21+

Mergi la inceput