Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Offffff.....acu unde am stat o saptamna o sa mai stau una...desi vroiam sa ma apuc de ouale de prepelita pana nu vine aviara de tot si nu mai pot nika crud.....Stiu ca e pericol mare ..si doar fierte bine,bine...!

Am citit si in formula as ca fiertul distruge lecitina din ou..si cam asta sunt vitaminele..si asta mica e si asa mica..si nici nu mai stiu ce sa-i dau..suc de mere =s plina,suc de morcovi nu prea vreau...si oul crud ar ff bun!!!
adica galbenusul...si eu sunt moarta dupa ou cu branza de vaci, miere si stafide...scuze ..poate unora vi se pare scarbos...

HAi bulinutza nu te panica! De cand tii tregim esti mai bine? Tu ai fost la el de la inceput! Primul sumar de urina a fost ok?- cu proteinuria?(albumina)!Dc iti povestesc ca eu am avut valori de 10 ori mai mari dect normal si nici o manifestare evidenta, de am fost caz urgent la nefrologie!...Eeeeeee..Doamne cand imi amintesc....Si toate mi le rezolva DR MINUNE....Ca trecusera pe la mansarda...

Mersica mult de informatie ..Mai dadeam tel si la cabinet....Halal pacient model!!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burticutze,
Multumesc tuturor mamicilor care au povestit din experienta lor cu dormitul bebeilor in camera lor. Si eu sunt de parere ca e mai sanatos sa-l inveti cat de repede in camera lui. O sa-i fac o camera de vis si o sa facem eu si tati drumuri la el in camera sa-l verificam si sa-i dam sa pape. Camera lui e in celalt capat al apartamentului, dar o sa cumparam monitor din ala. Banuiesc ca se gasesc si la noi, nu?

Bulinutza nu te ingrijora mai mult decat trebuie ca-i faci rau lui bebe. Linisteste-te si urmeaza sfaturile dr. Sa-mi spui la ce piscina te-ai decis sa mergi. Eu ma simt fff bine dupa ce inot. E si relaxant, fac si miscare in acelasi timp.

Va pup,

Ancutex 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Sanziana cat este de mare miomul tau? Eu am unu de 4*4.5. Mie mi s-a spus ca este de dorit ca miomul sa creasca in timpul sarcinii ca altfel daca ramane mic se poate necroza si nu lasa uterul sa creasca, si ca poate deveni dureros si atunci trebuie operat in timpul sarcinii. Dar de cate ori am fost la medic eu una am vazut miomul ca deja-l stiu unde este si nu mi s-a parut ca la mine s-a fi marit si ma intreb daca o fi bine sau nu.

Eu am pierdut o sarcina in saptamana mica acum vre-o doi ani si mi s.a spus ca miomul este o cauza posibila. Am vrut sa-l operez dar nu am mai apucat ca am ramas insarcinata cumva pe negandite, in stesul operatiei Acum am trecut de perioada periculoasa, in primele 12 saptamani am inteles ca poate cauza avortul spontan un miom.

Medicul ta ce a spus legat de miom? Is asa multe pareri ca eu nu stiu pe care sa mai cred. Cred acum numai in varianta cu "ce-o vrea Dumnezeu".

15+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Kehleyr, chiar ca ai avut mare noroc cu somnul celei mici, Cristi s-a trezit noapte de noapte pana la 2 ani si 2-3 luni. De pe la 2 ani nu i-am dat decat apa noaptea, dar tot s-a mai trezit o vreme. A fost si asta unul dintre motivele pentru care nu l-am mutat in camera lui, iar de atunci incoace a fost doar comoditatea, cum am spus-o deja. Eu n-as fi fost in stare sa fac atatea drumuri in alta camera, uneori eram atat de obosita, incat ii dadeam sa bea laptele cu ochii inchisi. O data chiar am atipit pentru o clipa si m-am speriat ingrozitor ca as fi putut sa-l scap.
Irinuca, la sfarsitul sarcinii trecute ma poreclise sotul Jana ursoaica.
Cinta, eu sunt lesinata dupa salata de vinete, au fost ai mei la noi de Sarbatori si mi-au adus vinete coapte si congelate si de-abia astept sa pap si la vara acasa. Din pacate aragazul meu este in totalitate electric si nu pot sa coc vinete care sa iasa si cu gust bun. De unde gust de copt la flacara daca flacara nu-i?
Bulinuta, stai linistita, te rog, nu se intampla nimic chiar atat de brusc, mai ales la varsta asta a sarcinii, iar agitatia nu-ti face bine la tensiune. Hai ca nu mai este mult pana revine doctorul tau.
Letitzia, preeclamplsia nu are legatura cu consumul excesiv de dulciuri, cel putin nu in mod special. Oricum, mai bine le mai reduci ca nu fac bine la nimic si nici nu au cine stie ce valoare nutritiva, mai mult calorii. Si-apoi, Doamne fereste, mai exista si alte afectiuni in sarcina si unele poate ca au legatura si cu dulciurile, habar n-am.
Sanziana, nu ma pricep asa ca o sa ma marginesc sa-ti urez mult noroc si sa fie totul bine.

Eu nu prea stiu cum este cu alaptatul pentru ca nu avea rabdare sa suga, iar in maternitate mi-a facut o criza de hipoglicemie , asa ca, la sfatul pediatrei, a fost de la bun inceput alimentat mixt, sugea ceva-ceva si ii dadeam si lapte formula in completare, iar cand avea aproape o luna am ramas si fara lapte si...gata.

Claudia (15+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va invit la un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70046" target="_blank">capitol

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ciorapi de gravida gasiti la rococo - e un magazin micutz pe calea victoriei parca.....se si regl;eaza la burta si costa 350.000 lei

quote:
Originally posted by geliza

Buna fetelor...in we n-a mers site-ul de-aia e slaba miscarea pe-aici...
Kehleyr, mi-am amintit sa-ti zic ceva...si nu numai tie...eu mi-am luat din carrefour (dar se gasesc si prin alte parti) dresuri normale, cu talie joasa ...sunt marca sanpelegrino si am dat parca vreo 80.000 pe ei...ma inteleg destul de bine cu ei...asta fiindca nu am gasit ciorapi de gravida...si sa va mai spun cum am procedat la prima sarcina...am taiat elasticul la ciorapi...de fapt am despicat cusatura lor, si din fata si din spate...si apoi am surfilat ca de destrama...e cam dificil, dar merge...
Ancutex, fie-mea doarme singura in camera de la 2 luni...si n-am nici o problema...acum se culca singura, se trezeste singura...cu bebe o sa procedez la fel, numai ca la inceput si pentru vreo 2-3 ani o sa-l culc intr-o alta camera...al 3 lea dormitor...asta ca sa n-o deranjeze pe Mara cand se tezeste...aici o sa improvizez ceva mobila pentru bebe ca ulterior pe bb o sa o mut cu Mara in camera

Bulinutza, ai grija de tine si nu te stresa ca nu e dl dr in tara ca poate nu ai nevoie...si oricum stii ca-ti raspunde la telefon si te lamureste ce si cum.
A.cicel, asteptam pozele

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput