La noi la Galati sa veniti (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Buna din nou.
Tamama bine ai venit.
Laura, Robert e nascut pe 04.05.2005.
Sper sa reusesc si eu sa fac albumul ca sa vi-l prezint
Pupici

Diana si bb Robert(04.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Salut!Sa nu ma uitati!Am o tastatura tare ciudata asa ca va rog sa nu-mi criticati scrierea.
Am ajuns foarte bine,chiar daca Vlad nu a dormit decat o ora pe drum.A fost fascinat de avion,nori si nu a putut inchide ochii,dar acasa a adormit pe la 5 si s-a trezit dimineata.E foarte fericit cu nanutii,se intelege f.bine cu ei.Avem probleme cu programul care trebuie modificat drastic ca sa ne putem plimba,mai ales ca Vlad a inceput sa doarma 3-4 ore aici.Ori se mai resimte oboseala de acum doua zile,ori e aerul.
Va mai scriu in zilele urmatoare,sper eu mai devreme,ca sa va povestesc mai multe.
ps.Azi am fost la munte in Germania,in muntii Padurea Neagra.A fost super!Am facut poze dar nu le-am descarcat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!!!
Chiar nu bea nimeni cafea astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!!!
Chiar nu bea nimeni cafea astazi?

astazi e ziua Oanei, fetita Tamamei,
"La multi ani!", sa creasca mare si sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamama spune:

multumesc pentru urare eliza. va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamama spune:

multumesc pentru urare eliza. va astept.
danut e nascut pe 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

La multi ani Oana!

Eliza, deabia acum beau cafeaua......decofeinizata, a adormit strunful in sfarsit.

Vai Ciristina ma sperii, si eu treb sa incep munca in mai si tot sper ca pana atunci o sa am un bb model, care sa doarma toata noaptea. Ce sa-ti spun nici acum nu prea le fac pe toate, ca nu ma lasa strunful...dar cand incep munca, nici nu vreau sa ma gandesc. Cu cine il lasi? Poate nu respecta acelasi orar de dormit si s-a dat peste cap sau vreo maseluta care-si face de cap.

Diana si bb Robert(04.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Am fost la Directia de munca pt ca stimulentul inca nu l-am incasat, m-au trimis la primarie unde mi-au comunicat ca nu aveam ceva trecut pe adeverinta de la angajator. Deci in curand voi primi si eu banii !

Tamama, am completat in listuta. Sorry pt intarziere ! Te rog verifica si da-mi si data nasterii lui Danut ! Cat despre teatru, multumesc ca m-ai atentionat, dar din pacate nu cred ca vom ajunge prea curand. Duminica e singura mea zi libera si am program administrativ, iar la bunici nu m-am lipit !
LA MULTI ANI , OANA ! Sa fii sanatoasa si norocoasa !
Hana, ce bine ca avem vesti de la voi. Plimbati-va cat mai mult doar sunteti in concediu si ...aveti ce vedea !
Eliza, gata fug si eu la cafea !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

La multi ani Oana!

Fetelor ce mai stiti de Vilma?

azi e dragobetele, iubiti-va mult !

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Oana! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

Fetelor, am o zi naspa tare azi, ma doare piciorul de mor(ieri am calcat stramb cu el), mi s-a umflat...drept pentru care am ratat o plimbare la Bucuresti
N-am chef de nimic, si pe deasupra mai e si o zi...

Mergi la inceput