La noi la Galati sa veniti (19)

La noi la Galati sa veniti (19) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

Poftiti va rog !

Poftiti va rog !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65452&whichpage=9" target="_blank">cap 15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66882&whichpage=1" target="_blank">cap 16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67556&whichpage=10" target="_blank">cap 17, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68539&whichpage=1" target="_blank">cap 18,

Doamnele din Galati:

ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Tamama de Oana (24.02.2001) si Danut (...)
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Mihaelabeldimanescu de Bianca(03.03.2002)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de ALINA DIANA (8.04.2003 )
Roxicucu de Stefan (24.04.2004)
Vilma de ANCA (27.04.2001)
Dadym de Robert (04.05.2005)
Margott de David (27.05.2005)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 )
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Viorica Avram de Carol Shalini(22.08.2003)
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Korinna de MIHAI ( 25.09.1996 )
AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Cristina Serban de Razvan(23.11.2004)
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 )
Vilma de TUDOR ( 11.12.2003)
Pinguleasa de Alexandra ( 20.12.2004)
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Gitana de Tania

Poze cu noi: aici aici si aici

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Laura, ce harnicuta esti...

Alina, mai, mai, ce poze!
Cred ca de mine iti era frica, mai, c-o sa-ti fur tortul de sub nas...

Fetelor, v-ati simtit bine?
Ar trebui s-o facem mai des...

Cristina,Viorica, sorry!
Las' ca veniti voi data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da, in sfarsit apar si eu in poze ....mai umana. Diana de acum in colo eu propun sa mi faci tu poze !
Dupa atatea plimbari, fiica mea mea iubita are nasul infundat. Ne-am cam chinuit azi noapte, sper totusi sa nu faca un rosu in gat sau altceva de genul, a cam tusit aseara si parca nici nu putea inghiti bine. Preventiv i-am dat sirop de tuse Eurospal, Nurofen si cateva picaturi de albastru metil.
Cristina si Viorica imi pare tare rau ca nu ati putut veni.Pe data viitoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor incerc sa aduc listuta la zi. Va rog verificati datele pe care le-am scris eu acolo si daca nu sunt corecte sau complete spuneti-mi. Promit sa le tin minte de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Si eu ma lupt cu un rosu in gat si o tuse seaca de vreo 6zile, i-am dat sumetrolim 1lingurita la 12h si panadol, sper sa treaca o data, doc a zis ca daca nu sa mai venim la un consult maine
Robert s-a razbunat pe mine ca am plecat ieri, nu m-a lasat sa dorm, abia pe la ora 2 am pus ochi pe ochi, nu stiu ce o fi, dintisorii, gatutul...oricum smecherul a recuperat la somnul de dimineata in timp ce eu imi faceam treaba prin casa...asa ca sunt chiauna de somn iar el e bine mersi vesel nevoie mare.
Fetelor vine 1 si 8martie, sunteti in febra cumparaturilor, cumparati martisoare, cadouri?????????

Diana si bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
hop si eu, abia a adormit bb si am vrut sa vad ce "plangeri" am primit pentru poze :)
Cine nu le-a vazut inca, nu e nevoie sa se intoarca la capitolul precedent, click pe "poze" la semnatura mea si veti gasi acolo albumul cu "sedinta"

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamama spune:

Laura da' vreau si eu.......chiar daca nu am venit la intalnire chiar asa pe mine nu vreti sa ma primiti?
si eu am doua galuscute.oana de 5 ani si danut de 10 luni.
aaaaaaaaa mai vroiam sa-ti spun ca sa nu intarti copilul cu teatrul de papusi saptamana asta pentru ca din pacate sunt plecati in turneu.oana mea e tare dezamagita si trista din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

salutare!
Eu vreau sa scriu doar un mesaj scurt sa stiti ca sunt prin zona dar ma doare capul de mor si nu am chef de nik. Ar trebui sa cobor cu copilu sau macar sa fac cate ceva in casa dar eu ioc chef
In rest, semne bune de la dieta mea..adica dimineata mai aveam o jumate de kg lipsa...se pare ca incet dar sigur se dau kg mele. sper sa mai rezist ca ma apuca toata poftele.
Diana zi merci ca ai doar o poza..adica una si buna..nu ca altele , deci preferam doar o poza. Si acuma ca tot vad a doua poza ma intreb de ce oare sunt cateodata atata de acra in poze???? ca eu zic ca realitatea e alta (lauda-ma gura)

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutre!
Meei, dar ce ati mancat bun, ca se vad farfuriile goale. Doar Alina a mancat praji?
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

buna seara. laura, bianca e nascuta pe 3martie 2002. sper ca fetita ta sa se insanatoseasca cat de curand.si eu sunt putin lovita de raceala dar sper sa-mi treaca pana sapt. viitoare cand plec la bianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna seara, buna seara!

Am aparut si eu prin zona... si vroiam sa va salut...
Se pare ca ai nostri copii au avut program de stressat parintii azi noapte ca si Razvan al meu m-a chinuit ingrozitor... Nu am dormit decat vreo 4 ore. Si eu nici macar n-am fost la intalnire ca sa aiba motiv sa se razbune pe mine ... Oricum la noi a cam devenit o mare problema somnul si nu prea stiu cum s-o rezolv. Din pacate....

Eu saptamana asta am inceput si sa plec pe la munci... si am avut un ritm alert... asa ca sunt cam extenuata. Voi fetelor cum va descurcati si cu munca si cu casa si cu bebeii? Ca eu, cum sa va spun, nu mai am timp pentru joaca cu bb, oricat m-as stradui.

Acum va pupicesc pe toate si pe cei mici, of course... Bye-bye!!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput