Bebelusi de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Irda- frumusica foc si mare de tot e fata ta! Tare dragutica! Sa va traisca!
Apropos de ce spuneai despre AndeeaC, si pe mine m-a socat tare de tot cand am citi ca a fost sa se spovedesca cu o zi sau 2 inainte! Ce inseamna totusi viata asta si cum te indeamna sa faci lucruri asa, fara sa stii de ce! Eu nu am mai avut putere sa intru pe link-ul creeat pt ea, e mult prea trist ce se intampla si nu prea mai eram om cand xiteam pe acolo! Dumnezeu s-o odihneasca in pace si s le dea multa putere Mariei si familiei ei!

Nicloeta- pai cine te-o fi pus? Eu nu mai am curaj sa ies cu Mario fara carut nici pana la chioscul de vis-a-vis ca ma rupe! Abia mai pot sa-l tin singura la baie dar sa plec cu el? Si eu nici macar firava nu sunt, dar spatele meu deja isi cere rau de tot drepturile!

Briana- sper sa nu crezi ca ti-am cobit (desi se terminase totul pana am citi si eu) insa stiu ca aceeasi probl am avut-o si eu cu Mario. Deci acum iti por spune clar ca de-asta nu papa bine! Noi pt rosu in gat am luat nurofen si vad ca nu mai tusste si papa mai bine. Si eu vreau sa merg la dr sa-l mai vada sa ne spuna cum mai e! Sanatate multa de tot!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Briana- am uitat! Facem galerie la dintisor sa nu va mai chinuie ca asta va mai lipsea! Si daca ai dreptate cu balele inseamna ca pe Mario nu ar tb sa-l doara deloc pt ca baleste de la 3 luni si ceva de se uda pe bluza pana la pantalon si tot nu avem nici un dinte la 7 luni! Dau o bere daca e asa! Pupici!

Adriana- Felicitari pt dintisorul nr 3! Asteptam perechea fara dureri de gingiute!

Andre_ea- tinem pumnii sa plecati in viteza ca sa faceti fata cu brio! Si pe mine ma batea gandul dar la viteza cu care mergem numai cu spatele nici o sansa!!!! Succes mult!

Irda- nu dispera! Eu de pilda cand face asa nu-i mai dau nimic daca nu vrea piureul si la masa urm reusesc performanta de 10-15 lingurite macar de foame daca nu de placere. Dar e mai greu sa stii ca o lasi nemancata, iar noi ne mai permitem la suncile din dotare! Dar si pe mine ma lasa nervii desi mi-a zis dna dr ca e cam grasan si nu are nimic daca mai slabeste, tot nu ma lasa inima sa-l las nemancat1 Dar eu nu i-am mai dat lapte dupa solide de 2 luni si jum! Succe si pofta mare maine, sa papati si pt azi!

Mamini- multumim mult, mai ales pt aprecierile despre freza! Felicitari pt dimensiuni! Parc imi si amintesc cand te plangeai ca e mitititca! Vezi ce repede cresc? Tare frumusica veverita ta!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anda- multumim mult pt aprecieri!!! Pupam si noi printisorul tau! Si ce memorie ai, eu uitasem de cutia de Santal! Asa e, ca si Irda se plangea ca e mica Daria si uite ce mare si zglobie e acum! Si felicitari pt leganat, ma bate gandul si pe mine sa incerc acum ca mi-ai dat ideea! Si felicitari pt papica de azi, sa-l tina macar asa! (adica va dorim si mai bine, sa papati ca in zilele bune!)

Pitecantrop- multumim pt urari!

Oana- multumim mult pt urari!! Vad ca ramai sora mea de suferinta, noi ce nu dam papa la copii decat strictul necesar, dar cred ca suntem si singurele cu copilasii de 11 kg pe aici! Lasa ca vei vedea tu cand or incepe sa alerge ce mai slabesc ei (sper eu ca nu vreau sa-l pun la cura!) Iar la noi cu tv nu merge, ca daca-l intereseaza nu mai vrea sa pape si tb sa-l fac atent la mine asa ca eu il sting ca sa pape. Nici cu jucarii nu mai tine, tot asa tb sa nu se miste nimic ca altfel nu mai deschide gura deloc! Tb sa fie ordine si disciplina sa se concentreze baiatul sa numere linguritele!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Vali- multumim mult pt urari si speram sa va treaca repede tusea si bronsita si asa te poti odihni si tu si speram sa nu ai nev sa angajezi pe cineva ca asa degeaba mai lucrezi daca ce iei pe mere dai pe pere! Pupici si sanatate pt David si tie putere si rabdare! Lasa ca te ajuta mama ta chiar daca se plange ca doar e bunica si nu o lasa inima sa nu te ajute (eu cred ca daca iei pe cineva va suferi si va vrea sa stea tot ea cu el, dar se plange ca sa-i apreciezi efortul! (sper sa nu fi fost rea la faza asta dar asa mai face si mama, rar ce-i drept dar se mai intampla. Eu nu pot sa ma plang pt ca desi o chem rar, dar cand o chem vine fara nici o probl, ba chiar si la botez a stat cu el acasa fara sa se supere!)

Laura_barb- bine ai venit! F frumusel Alexandru al tau! Sa-ti traisca, sa fie sanatos si sa iti umple inima de fericire! Scrie si tumai multe mesaje sa scapi de moderare si te asteptam mai des, nu numai sa citesti din umbra, ci sa si scri! Pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Vad ca am inceput in forta subientul si ca sunt singura pe aici! Vreau sa urez si eu multe luni pt bebeii nascuti azi (imi cer scuze pt intarziere dar chiar am uitat, nu stiu cum am reusit!!!)

MARC DAVID [AC]
LUCA [Letitia Maria]
TOMA [ada si toma]
LARISA [aprilie1976]
MARIO ALEXANDRU [simonique]
Sa cresteti mari!

Si deasemenea, multe luni cu sanatate si fericire pt cei nascuti pe 23!

VICTORIA HRISTINA [Kasi]
NIKO VLAD [peca]
ALEXANDRU-MARIAN [BB23]
Sa le aduceti mamicilor voastre numai bucurii!

Am uitat sa va pov ca ieri a descoperit Mario cum se deschid sertarele (stand in carut si tragand de cel la care ajungea) asa ca a reusit peformanta de a-si da de 2 ori cu el in gura! Si daca prima oara nu si-a dat seama ce l-a lovit, a 2-a deja s-a pus pe plans cu sughituri!

Iar azi, ca un cadou pt mine de ziua lui a papat super bne la toate mesele! Sunt tare fericita! Manca-l-ar mama de baiat cuminte!

Va pup si eu acum, iar m-a apucat ziua de maine pe aici! Noapte buna tuturor!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna dimineata cu noapte-n cap!!

Iar s-a trezit.. incep sa cred si eu ca Irda ca cineva mi-a schimbat copilul!!! Dintii de sus nu par sa iasa...suge cateva minute si se culca...sa fie dependenta de tzatzica? Sau nu se mai satura? As incerca sa ii dau cu bibe la ultima masa, dar nu prea ii place laptele praf daca bea 30 ml sunt fericita...iar de muls nu prea mai reusesc.
Diana ai un par superb...ce ti-ai facut? Si eu cred ca l-ai tuns…asteptam sa ne zici.
Irda a vazut si eu pozele cu Daria…o frumusete de fata, a recuperat f bine …aaaaa si cred ca aveti olita ca a noastra; nu-i place ghidonul de la motocicleta?
Valcampan iti doresc multa putere, iar lui David multa sanatate!!!
Noi astazi am avut in vizita un bebe nascut in aceasi zi cu Mihai…ne-am cunoscut in maternitate si pt ca stau aproape de noi am tinut legatura… i-am pus pe amandoi in mijlocul sufrageriei cu jucarii; fiecare a luat cate o jucarie si bineinteles ca jucaria celuilalt era mai frumoasa… Mihai s-a plictisit repede asa ca a pornit-o prin sufragerie sa-i arate lui Vladut ce stie el sa faca. Am sa incerc sa pun cateva poze cu ei 2.
Simona si noi tragem de sertare...cu o mana trage de el inainte si inapoi, iar celalta mana o are in serta...iti inchipui ce iese....frumos cadou ti-a facut Mario..si eu vreu sa pape bine ..acum sunt carcotasa el papa bine tot ce ii dau mai putin legumele, iar de lapte nu stiu ce sa zic ca nu am controlul. Mi-ar fi placut sa avem gradatie la san !?! Apropos de muls: te admir si te felicit ca ai avut puterea sa o faci pana acum…dar ce nu face mama pt puiu ei. Si eu am avut o perioada de vreo luna jumate in care muls pt ca nu eram sigura ca mananca destul, dar nu am mai rezistat: ma mulgeam de 5-6 ori pe zi si scoteam cam 1 l de lapte, ajunsesem sa nu mai fac altceva decat muls, spalat pompa si bibe, hranit bebe, hranit mama si o luam de la capat…am avut noroc ca a mai acceptat tztatzica, dar acum mi-e teama ca nu se mai satura de aici sa fie si trezirile lui nocturne; alt motiv nu pare sa aiba.

Vrem si noi sa uram LA MULTI ANI pentru bebei nascuti pe 22 si 23:
MARC DAVID [AC]
LUCA [Letitia Maria]
TOMA [ada si toma]
LARISA [aprilie1976]
MARIO ALEXANDRU [simonique]
MARIO [simonaci79]

VICTORIA HRISTINA [Kasi]
NIKO VLAD [peca]
ALEXANDRU-MARIAN [BB23]

Ma duc si eu la nani...a mai trecut o ora pana v-am citit si pana am dat send la mesaj!

VA pup!


Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Buna dimineata la toata lumea!!!

Diana, arata super!!!Fetelor, nu cred ca s-a tuns, cred ca s-a vopsit....Cum te descurci cu el??Nu iti cade???Eu mai am 10 frie de par si se vede daca cumva cade unul....

NU va suparati ca nu mananca...sunt situatii trecatoare, daca dureaza putin(pana la 3 zile de mancat echivalentul unei singure mese in 24 de ore)nu e nimic...Mancaciosul meu papa tot de la mami si mai mananca si piure de mar si mandarine, facut special de mami pentru el...

I-am pus si putin orez...Ieri am fost la cumparaturi si ne-am uitat la cereale dar nu stiu de care sa ii iau...

I-am luat Edutului carut nou...coupe!!!de vara...Vechiul e cam pe duca, din cauza rotilor...cu toata firma lui...

Edut sta in piciorute dar nu merge inca...de abia astept sa mearga, mai ales in patru labute...CRed ca va fi tare caraghios...

La inceputul piureurilor, acum vreo 4 zile, cand inca nu stia sa inghita, plescaia nostim de tot si il scuipa...:D

Mai nou, jucaria noastra e telecomanda, mai ales cand mami si tati vor sa se uite la ceva si au uitat telecomanda pe lanag mine....hihihihi!!!

Va doresc o zi buna si frumoasa..sper sa fie cald si azi ca Iedu e plimbaret rau...si ii place

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Multumim pentru aprecieri (Anda, Mamini, Simona) . Incerc sa-l prind in tot felul de ipostaze "artistice" da' nu-mi reusesc intotdeauna si nici aparatul nu-mi permite.
Si, intr-adevar, copiii nostri sunt toti niste frumosi.

Na, ca am uitat ce mai vroiam sa scriu.

Vroiam sa va intreb, cele care ati avut bebeii raciti, ce picaturi de nas le-ati dat? Vad ca Teo stranuta de ieri, tuseste dar nu f. des, si cam are nasul infundat. Chiar ma laudam unei prietene ca n-a fost racit pana acum deloc. Cred ca a luat de la mine ca si eu am fost putin "fornaita" zilele astea.


Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna Dimineata!
Ieri Medeea a mancat bine...doar la masa de dimineata. Apoi la pranz nu a vrut , si am stricat 2 borcanase de geaba si m-am enervat rau si am plans. Stiu ca nu e bine dar nu ma pot abtine, efectiv imi tremura mana cu lingurita in mana de emotii daca manaca sau nu.
Surpriza mare a fost ca nu a vrut nici sa suga. Si trecusera 5 ore de la masa de dimineata, si eu trebuia sa plec la sedinta la Adi.
Pana la urma cu 10 minute inainte sa plec,dupa ce am lasat-o sa urle putin a supt si a adormit. Alta metoda sa o lamuresc sa pape nu mai aveam.

Sedinta de la Adi de la gradi a fost draguta pana s-a apucat tampita de directoare sa ne faca morala ca nu stim sa ne educam copiii, ca ii uitam in fata calculatorului si televizorului si ne-a citit din nu stiu ce carte ce rau face calculatorul, dar sincer nici nu stia sa citeasca bine, citea ca un copil de maxim 10 ani. Imi venea sa rad pur si simplu ce ineptii a scos, dar m-am abtinut. Noroc ca educatoarele sunt mai destupate, cu ele nu am probleme.
Au fost saptamana trecuta cu copiii la studioul de radio si au inregistrat un CD, e drept ca Adi e cam mic si deocamdata e doar in cor. Vor sa mearga la Teo la emisiune, dar eu nu cred ca il las pe Adi la Bucuresti fara noi, nu stiu.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Imi pare rau ca nu mai am timp s ava citesc din urma dar pupam toti piticii si mamicile lor frumoase.

Ieri Mihnea a mers singurel tinandu-se de marginea de la patut pe toata lungimea patutului si a stat singur in picioare fara sa se tina . De cand s-a ridicat singurel in picioare a smuls babyfonul din perete de deasupra patutului si incepe sa rupa abtipildele care sunt lipite pe perete langa patut .

Dede, Diana-Mirela am observat la Mihnea cand se enerveaza si plange ca ii tremura putin barbita. De la ce sa fie - lipsa de calciu ?

Katink, Kulta si Mamini ce mai faceti?



Mergi la inceput