Bebelusi de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by starchi
Albinutzza - cunoastem, si eu nu stiu cum sa zbor mai repede acasa sa stau cu Matei. E f fericit cand ne vede seara in jurul lui![/brown]

Si tu ai inceput munca??? Off greu mai e!!!

Fetele propun o listutza cu care au inceput munca daca aveti timp si va convine propunerea mea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Atat am crescut pana acum

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Pentru mamicile care au inceput slujba, ati depusa dosar pentru stimulent? si daca da, vi s-a aprobat? si daca da, ati primit deja vreun ban?

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Dap, dar vroiam sa te intreb, daca ma ingras poate fii o cauza de durere?! Ca ma doare uneori, si m-a durut in sarcina, si dupa, cand luasem proportzii....nu ca acum as fii o supla, dar am mai dat din kg jos, si parca nu mais unt asa frecvente durerile

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mai, eu nu stiu sa fie vreo legatura intre greutatea ta si fibrom. Poate doare coloana lombara, e f. probabil, mai ales ca durerea seamana mult. Oricum, felicitari pt. kg date jos! La mai multe !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69855" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (71)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by mitub

Pentru mamicile care au inceput slujba, ati depusa dosar pentru stimulent? si daca da, vi s-a aprobat? si daca da, ati primit deja vreun ban?

Acum o saptamana l-am depus. Mi-au dat doar nr de inregistrare, dar nu stiam ca treb sa primesc raspuns pt aprobare. Deci inca nu am laut banii. Nici macar CIC pe ianuarie nu a venit

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput