Bebelusi de iulie-august 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
laura_barb spune:
Brianamica: Cum se mai simte Ana?
Laura cu bebe Alex
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusbarbosu/my_photos
Ella2000 spune:
LA MUTI ANI ALEXANDRU, ALEXANDRA SI CHRISTINE!!!!!
Brianamica, capul sus! sunntem alaturi de tine...pupam fetitza! dar febra cat a fost? ce diagnostic i-a pus ca nu stiu...Iuliei i-ah schimbat antibioticul dupa doua zile... si in 5 zile nu a mai avut nimic! 
Simona,
cumpar alta aparatura imediat ce-mi intra banutzii pe lucrarea ce-am facut-o acum! pupicim pe Mario! las ca va creste si-ti va face"curatenie" in sertare si mai ales la haine.... daca-l lasi o data de doua ori sa-ti intoarca tot, nu mai e asa curios....mi-am amintit ca Iulia avea vreo 2 anisori si i-a pus taticului ei sa pape... in diplomat... o clatita... asa din farfurie ... tronc! peste acte!!! cand a ajuns scumpul meu sotz la colaborator si a deschis diplomatul
l-a inchis la loc, de parca ar fi vazut o bomba!
Albinutzza, dar dupa ce mananca se agita? se lasa in fatza pe picioare? Paula atunci da afara... mai ales daca a baut imediat lapte sau apa, daca o ridicam sau o schimb...
si daca ii numai solide si lichide ceva mai tarzior? vezi...
off nu mai ies dintii odata?!!!!
Ella si printesele
Albinutzza spune:
Ella, in timpul mesei vomita, si se si agita. Poate fi si de la asta
Am vb cu dr si a zsi ca nu crede ca e ceva digestiv. Mai mult ca sigur, pt ca nu da gazele afara, de-asta vomita. Luni oircum mergem la dr, si o sa aflu mai multe.
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Dianami spune:
La multi ani, Alexandra!
(caterina71)
La multi ani, Alexandru!
(pisicut)
La multi ani, Christine!
(Ica_1975)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Brianamica, stai linistita cu Ana. Antibioticul NU este si antipiretic, adica nu sta in puterea lui sa scada febra. Lupta doar impotriva bacteriilor si, disparand infectia, dispare si febra. Cat a avut?
Organismul ei lupta si el si din cauza asta e posibila o stare febrila. In mod normal ar trebui sa o lasi asa, tocmai pt. a o ajuta sa lupte singurica.
Zi-i bonei sa o lase mai dezbracata, asta daca e febra mai mare.
Daca depaseste 39, sa-i puna supozitor antipiretic.
Iulia Anastasia
palmyrah2002 spune:
Diana,eu sint nepriceputa in chestii din astea,si te rog sa-mi dai un sfat: Lui Rares i-am dat antibiotic 7 zile(augmentin)dau tusea tot nu i-a trecut,mucii au disparut,dar tusea inca persista.Asta inseamna ca antibioticul nu i-a fost de ajutor?
Ii dau ambroxol de 7 zile.Medicul l-a ascultat pulmonar si nu are nimic.Trebuie sa astept sa-i treaca de la sine tusea,sau sa continui cu ambroxol pina la 10 zile?

Dianami spune:
Albinutzza, ma bucur pt. progresele puiului tau. E mare si frumos! Cred ca e un scump si te topeste toata cand il vezi seara
.
In legatura cu papica, s-ar putea sa fie din cauza gazelor si a agitatiei. Aplica metodele anticolici, poate il ajuta.
Psihoterapeut nu cunosc, imi pare rau
.
Ai intrebat tu intr-un capitol anterior de fibrom uterin. Am vrut sa-ti raspund, dar m-am luat cu altele si am uitat
. Daca este de 1 cm, nu iti va face probleme. Trebuie sa-l supraveghezi sa nu creasca, adica sa mai faci cate o ecografie genitala (2 pe an).
Fibromul este o tumora benigna si iti face probleme doar daca este mare, ceea ce nu e cazul la tine.
Altceva in afara de supraveghere n-ai ce sa-i faci. Daca mai vrei sa stii ceva, iti spun cu placere.
Te pup si pe tine si pe bondaras! 
Iulia Anastasia
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Albinutzza, [purple]ma bucur pt. progresele puiului tau. E mare si frumos! Cred ca e un scump si te topeste toata cand il vezi seara.
In legatura cu papica, s-ar putea sa fie din cauza gazelor si a agitatiei. Aplica metodele anticolici, poate il ajuta.
Dap asa am sa fac, ca sigur asta e problema. Pt ca el in rest papa bine, si cred ca aseara a vomitat si din cauza ca a fost marul cam fad

quote:
Ai intrebat tu intr-un capitol anterior de fibrom uterin. Am vrut sa-ti raspund, dar m-am luat cu altele si am uitat. Daca este de 1 cm, nu iti va face probleme. Trebuie sa-l supraveghezi sa nu creasca, adica sa mai faci cate o ecografie genitala (2 pe an).
Fibromul este o tumora benigna si iti face probleme doar daca este mare, ceea ce nu e cazul la tine.
Altceva in afara de supraveghere n-ai ce sa-i faci. Daca mai vrei sa stii ceva, iti spun cu placere.
Dap, dar vroiam sa te intreb, daca ma ingras poate fii o cauza de durere?! Ca ma doare uneori, si m-a durut in sarcina, si dupa, cand luasem proportzii....nu ca acum as fii o supla, dar am mai dat din kg jos, si parca nu mais unt asa frecvente durerile
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Dianami spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Diana,eu sint nepriceputa in chestii din astea,si te rog sa-mi dai un sfat: Lui Rares i-am dat antibiotic 7 zile(augmentin)dau tusea tot nu i-a trecut,mucii au disparut,dar tusea inca persista.Asta inseamna ca antibioticul nu i-a fost de ajutor?
Ii dau ambroxol de 7 zile.Medicul l-a ascultat pulmonar si nu are nimic.Trebuie sa astept sa-i treaca de la sine tusea,sau sa continui cu ambroxol pina la 10 zile?
Antibioticul si-a facut efectul. Tusea e o reminiscenta, trebuie sa elimine secretiile care au ramas. Ti-a zis medicul sa ii dai Ambroxol 10 zile? Daca da, continua pana la 10 zile. Efectul lui e de a ajuta secretiile sa fie eliminate. Pana nu se curata tot nu trece nici tusea, care totusi mai poate continua un pic si dupa aceea, iritativa, fara sa elimine nimic. E f. ine daca nu se mai aude nimic pulmonar.

Iulia Anastasia
starchi spune:
Simona - acu' incep sa mi-o iau eu in cap cu atatea laude 
Albinutzza - cunoastem, si eu nu stiu cum sa zbor mai repede acasa sa stau cu Matei. E f fericit cand ne vede seara in jurul lui!
Luiza&Matei Scantei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos