Clubul moldovencelor de peste Prut (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Lucia_B spune:
Lilia - ma bucur ca sunteti bine, micutei Amelia.
Ce fel de lene a dat peste tine daca ai reusit sa faci asa bunatate?
Dupa ce receta ai facut Rafaelo, a Corinei?
Am si eu una, da nu stiu cindsi dupa cere sa fac .
Daca e cointeresat cineva o pun acum aici:
Konfetki "Rafaello"
Sostav:
200 g obezjirennogo tvoroga
200 g rublennogo kokosovogo oreha
150 g sahara
mindaly
Sposob prigotovlenija:
Tvorog smeshivaetsja s saharom, dobavljaetsja rublenyj kokos. Horoshen'ko peremeshivaetsja poluchennaja massa, i s pomoshh'ju lozhechki delajutsja malen'kie shariki, velichinoj v greckij oreshik
V seredinku sharika vlozhit' ochishhennyj mindal', zatem shariki nado obvaljat' v kokosovoj struzhke i postavit' v holodil'nik na 1 chas, ja delala vecherom i ostavila v holodil'nike na noch'.
Voiam sa te intreb - cum ai facut placintele cu dovleac, vreau si eu. care e receta aluatului (spr ca nu e foietaj cumparat), sunt coapte sau prajite?
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
MamaElei spune:
Auzi, desfectat, DEFECTAT!!!
M-am de tot, ca am baut si eu 2 gituri de bere sa mearga pirojkiurile mai bine pe git!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Lucia_B spune:
Rodica - ai ID la yahoo sa la MSN?
sorry ca am incurcat-o pe mama cu sokrela. sa nu zici de "pirojki" ca lesin de pofta. defapt asta e inca un motiv de a o astepta la noi. zi-i ca ii oferim un dormitor separat.
ce mari suntem
Bucate
Lucia_B spune:
gata, am pus poze cu capodoperele, in albume.
acum imi ramine doar cit sa povestesc
ce mari suntem
Bucate
MamaElei spune:
Lucia, io te-am trecut pe lista, dar esti offline. Am cont pe hotmail.
Pt mine cel mai greu la pirojki a fost framintatul, in rest e floare la ureche
Mama poate ar veni, dar numai daca o ia si pe Paula, asa ca trebe doua dormitoare sic, sic
MamaElei spune:
Mdaaaa, bine ca am mincat si baut, dar balele tot imi curg dupa ce am vazut bunataturile tale. Bravos!!! A fost o ocazie speciala, ceva?
Astept povestirea...
alinkav spune:
Mda, ca sa nu raman numai cu salivatu, am si eu pus in cuptor "tigrutu"!Dar pana se face, rontai sticksurile copkilului, ca prea mi-ati facut pofta de raffaelo, de pirojkiurile si alte bunataturi!
In rest l-am luat pe Alex de la cresa, acum haleste si el iaurt si se uita la desene.Si eu in marea asteptare!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
LiliaToma spune:
Am uitat sa spun, am facut raffaelo dupa reteta Alionei. reteta pe care aproximativ asa, am mai gasit-o si pe alte site-uri ( eu am dat o cautare ca sa vad ce retete mai sunt sa aleg cea mai usoara)
In centru am pus alune. Dupa cum am zis, data viitoare le fac mai marunte, cred ca ar fi mai bune, ca s-ar simti mai bine alunele.
Lucia, ma uit acuma pe pozele tale.
Revin ca ma cheama Amelia
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Gata curatenia, asa fericita sint!
Rodica, am facut si eu ieri "pirojki", dar dintr-un aluat mai mult imporvizat decit dupa o reteta anume. Mi-au iest bune, dar nu si aspectuoase, caci s-a spart aluatul la copt si aratau cam cu crapaturi. Dar din 15 bucati si o invirtita mai am acum 3 bucati si nix invirtita.
Da unde ti-e aparatul foto, parca faceai poze inainte?
Baga fara grija ID-ul Luciei, daca ai chef de palavrageala, ai gasit persoana potrivita
Lilia, super rafaelele, de cind ma pregatesc moral sa fac si eu, nu mai ajung.
Lucia, eu am facut mai demult rafaele dupa reteta asta cu brinza, dar sa stii ca nu prea mi-au placut, erau nu stiu cum inecacioase.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Lucia, acum ma stergeam de saliva pe barbie si piept, sa ne zici neaparat in amanunte ce ai faurit acolo, in special dulciurile ma intereaza.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!