Clubul moldovencelor de peste Prut (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Lucia, in familia din Germania la care am stat fetitele aveau niste pantaloni din ceva material impermiabil, gen guma, nu stiu cum sa explic, in orice caz imbracau deasupra hainelor si se murdereau din cap pina in picioare. Acum, la noi pe aici sint si foooaaartee multi ubitori de animale domestice, care ii plimba peste tot si lasa "urme", asa ca oricum nu-i pot permite sa mearga peste tot. Iar baltoacele sint mai multe acolo unde merg masinile si avem niste tineri care nu le pasa ca e intre case Scuze ca am descris asa detaliat locul nostru de plimbat
Paula mi-a tras o pictura murala, dar usurel asa, se pare ca inca n-a dat de gust.
In rest, ce sa faca, nu ma lasa sa stau la calculator, sa fac orice, numai sa nu stau jos....
si acum ma trage de pantaloni... paaaaaaaaaa

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Cornelia - sper sa gasesti crema pe care o cauti sau cel putin una identica.

Eu foloseam pentru placintele foetaj de 6.20 bani (daca nu s-au schimbat preturile), daca nu gresesc, chiar asa si se numeau "foi pentru placinte". ele nu trebuiau intinse cu sucitorul, erau gata intinse. eu luam cite patru foi, ungindu-le printre ele cu putin ulei si apa, puneam la o margine umplutura si le faceam sul, mai turtit. apoi le taiam, se primeau 4 dreptunghiuri. le prajeam in ulei, se primiau foarte crocante si gustoase. din tot pachetul imi iesea o crastrulica plina, 4 persoane se saturau. cele cu brinza erau foarte gustoase cu smintina, preferam sa le fac la micul dejun.

mai povesteste cum iti merg treburile. nu planificati sa mariti familia. pentru bunicuta nu cauti vre-o crema ceva, sa o alinti si pe ea putin?

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut!
Mai nici nu stiu de unde sa incep, ca ati scris o groaza deodata!!!
Elena, felicitari inca o data ptr cerere in casatorie, si sa aveti o nunta reusita!!!!Cam pe unde stai, ca poate suntem chiar vecine mai apropiate.
Rodica, cum a zis si Lucia, eu tot fac din cand in cand "Tigrut", si e o reteta foarte asemanatoare cu a Luciei. Spor la treaba, si-ti garantez ca e un chec foarte bun!!!
Doroti, eu tot am avut niste arsuri de urcam pe pereti. Chiar am un carnetel in care mi-am notat aproape toate evenimentele din perioada sarcinii. Le tratam cu lapte cald si miere.Multa bafta in continuare, nu mai ai mult.
Alina, e super tortikul tau, dar vremea de afara e si mai super!Si nu mai trage cu urechea dupa biete animale!!
Deanna e simpatica foc!!!!!
Rodica, placintele le fac in cel mai simplu mod posibil, tai din foietaj un patrat, il intind putin, il umplu cu ce o fi, si o bag in cuptor.Chiar azi am facut placinte cu mere. M-ai am o placinta din 4!
Alex tot nu ocoleste nici o luja, asta daca se plimba singur fara sa-l tin de mana, dar asa incerc sa ocolim baltoace mai mari. Acum cateva zile am ajuns acasa cu noroi pana in genunchi, si nu exagerez, ca am spalat cizmele vreo juma de ora. Avea noroi si pe geaca.
Azi i-am luat pantofi, ca s-a incalzit, si-mi era mila de el, ca noi ne-am ncaltat in adidasi, dar el tot in cizmulite cu blana umbla!
Bine, va las, ca deja fierbe sotior, ca ce stau atata la calculator, n-am avut toata ziua la dispozitie sa stau???

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Natalia - imi pare bine ca ai scos la capat cu lucrarea, sper din tot sufletul sa-ti revii in we.
Vladut a mai desenat ceva, fa poze sa vedem si noi capodoperele lui.

Eu am sa-mi educ fata cum cred eu ca e bine, si nu o sa-mi pese ce cred si cum se uita cei din jur. Normal ca am sa am si limite, ex. evitarea boltoacelor mari .

Rodica - te inteleg perfect, nici eu nu as lasa fata in tot noroiul, nici imbracata in scafandru

Am lipsit de pe forum si mes din cauza ca eram cam ocupata cu copturile melea. va povestesc mai tirziu ce si cum, o sa pun si poze.

Azi am avut oaspeti, asa ca si pentru ei am fost ocupata.

Acum tre sa hranesc fata si ne uitam la un film, intru miine dimineata cu restul amanuntelor.

O sera placuta si numai bine.

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

sunt tare incurcata cu gindurile. si am scapat de la bun inceput cel mai important lucru, sa felicit un brav baietel.

La Multi Ani Lucian !!!
Multa sanatate si voie buna, sa cresti mare si curajos. Sa-ti bucuri parintii nu mai putin ca pina acum. La multi ani.

ce mari suntem

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, eu am o lene in mine de nu ma vad, de aia nu ajung sa va scriu.
Amelia se simte binisor. E mai maraita si mai capricioasa ca de obicei, dar incercam sa trecem si peste asta. Multumim la toata lumea pentru gandurile bune.

La multi ani, Lucian! Sa cresti mare si sanatos! Oricat de cuminte sau nu vei fi, tot comoara parintilor tai vei ramane si ei vor fi mereu mandri de tine!
Corina, felicitari pentru aniversarea primului an de cand esti mamica. Savureaza si bucura-te mereu de aceste clipe!
Felicitari pentru voi amandoi ca sunteti parintii unui baietel minunat!

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

LA MULTI ANI LUCIAN!!!

Fetelor nu prea am timp sa scriu voi mai intra sa va salut, dar mai rar sant cam ocupata cu multe.
Lucia chiar ma gandeam la checul ala "Tigru"ce bine ca ai pus reteta am sa incerc si eu sa-l fac.
Va las si sper sa am timp sa mai intru pe aici.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, hehe, iaca cu ce chestii erai tu ocupata de nu stateai la calculator. Astept cu nerabdare "otciotul" si pozele.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Si eu, si eu astept!
Nati, de ce nu dormi?
Davina, pe unde esti?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

azi am aparut tirziu si cred ca toate de mult dormiti.am pus la fiert laptele condensat si am stat linga el nu cumva sa "izbucneasca" hehe.
ati fost foarte harnicute v-am lasat la 1 pagina si acum sinteti la 4 ,bravo.
Mersi de aprecieri .Pozele cu Deanna le-am facut acum o saptamina si era chiar cald afara .Acum e un pic mai racoare dar tot se poate de iesit .In mod normal ar trebui sa ploua, dar cum planeta noastra se incalzeste ...of cine stie ce calduri ne asteapta la vara ..
Rodica am msn .Nati nu-i nici o problema daca il dai .E ieftin foietajul in MD si e asa de bun ,eu as minca placintele si pateuri facute din el in fiecare zi la dejun
Lucia ratonii stau mai mult iarna ca se incalzesc .Daca sun sa vina sa-i ia ,ii extermina sau ajung sa faca blanuri .Eu ma simt vinovata ca in MD aveam o coscogemete blana de raton la palton ...si sunt atit de frumusei si foarte curati .Astept si eu pozele cu noile prajituri .
Cornelia am inteles ca cremele cu protectie mai putin de SPF 30 nu te apara de razele solare sau nu asa cum trebuie .Eu am una de la Neutrogena si nu-mi merge la piele asa ca trebuie sa-mi cumpar alta.Oare de ce se vind in farmacii cremele de la Clinique si altele ?Eu sincer nici nu stiu ce sa-mi aleg ca m-am saturat sa dau bani si nu sint bune ,ca m-am ales cu niste pete frumoase de la soare ...
doroti felicitari pentru net ,asa o sa ai ocazii sa deschizi capitol nou

am fugit sa-mi plimb copilul ,poate asa mai oboseste .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput