Cluj rulz! (38)
Raspunsuri - Pagina 15
svety spune:
Mariana, ai primit pozele? Ce zici? Nu mi-s hotarata. Sa nu-mi dai in cap, dar vroiam sfat de profesionist, ca eu...
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
roxana1974 spune:
no, ca n-avetz' somn...io merg sa pun cornu-n perina...
Mariana, soro, poate deschizi tu un topic nou noutz, ca saptamana ce vine voi lipsi aproape in intregime...revin vineri cu povesti noi din Budapesta, dar mai vorbim noi pana plec...
pe maine seara
Roxa-boxa
mariana tache spune:
Mai, eu imi tin mobilul inchis deoarece am 2 cartele (orange si vodafone ) si un singur telefon; folosesc mai mult cartela de orange ca sa pot vorbi gratis cu hazbandu, ca altfel platim de ne rupem. dar de maine se incheie chinul! Primesc un tel nou, asa ca o sa pot fi gasita si pe vodafone-connex!
Svety, nu am primit pozele; ma mai uit.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Nopate buna, cum imi scrie Codruta, Roxana. Sa vii cu chestii faine de la unguri. Calatorie frumoasa si drum bun
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70337 - subiect nou. Ne "vedem" dincolo.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!