Cluj rulz! (38)
Raspunsuri - Pagina 14
olim spune:
Salutare.
Aseara tare mi-a placut intalnirea cu voi.Aveti niste copii superbi..Aseara erau mortali toti, iar gazda, o minune de baietel.Chiar daca la inceput s-a cam suparat pe mine pana la urma ne-am imbratisat inainte sa plec.
Va pup pe toate si va doresc sanatate si numai bine si sa ne vedem sanatoase in vara.
Mariana si eu, al tau blond era ca o papusa.
tOATE AVETI NISTE COPII SUPERBI.
asi spune:
Sunt happy!
Azi imi vine sotul acasa!
Simona pentru cantecel.Abia astept si eu sa ne anunti burtica.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Hilau!
Si eu mi-am mai revenit! Am mami+tati si mi-e f bine!
Raluca, Svety, poza (sau pozele) pe care le vreti aranjate frumos mi le trimiteti pe mail. Pot sa va aranjez mai multe, dar numai una o printez eu pt cadou, ok? Si in mail imi dati mai multe amanunte ce vreti (pot sa scriu orice pe poza).
Cine mai vrea poze frumoase sa se inscrie.
Simona, am mare spor la lucru, asa ca te poti inscrie de pe acum la poze!
Finutza, voi sunteti caz mai special...pt voi orice si oricat!
Olim, am uitat cand ai zis ca pleci; asa ca iti urez de pe acum drum bun!
Florina, da chiar asa! Toti te solicitam aci cu prezenta si tu ne ignori cu desavarsire! Soro, dar pe noi de ce te-ai suparat chiar asa de tare???
Cristiana ,ma bucur ca i-a placut si lui tati poza!
Pove mai tarziu!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
...normal ca am uitat ceva!
Tocmai am la cuptor o portie babana de dovlecai umpluti! ( Ronaxa )
Stanca, distractie faina cu sotu` .
Simona, multam si eu pt melodie....super a fost...mi-a mers direct la sufletel!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Alynutza spune:
nana_sim as avea si eu nevoie de un sfat (sa zicem sfat) de la tine, tocmai pentru ca ai inalte calificari de nasha... Nasha de botez sau de cununie? Daca de cununie, atunci spune-mi si mie te rog, voi ati primit/pretins ceva (cadou) de la finii vostri cand i-ati cununat? Ca noi vom fi nasiti anul asta si nu stiu daca trebuie sau nu sa le dam ceva cadou nasilor la nunta...
de pe acuma pentru raspuns.
asi spune:
Alynutza pe la noi nasii dau cadu de nunta finilor(scuze ca m-am bagat)
Mariana eu mai am nevoie de inca 3 poze de 8 Martie.Sper sa nu fii prea aglomerata.Te sun mai incolo.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
svety spune:
STANCA, m-am intalnit azi cu Ioana Bota. Nu stia ca ai reusit cu adoptia. E tare bucuroasa pentru tine.
M-a intrebat cum arata Razvan si i-am zis ca e frumusel foc si seamana cu tine. Iti doreste toate cele bune si sa nu te lasi, sa incerci sa....
Mariana si eu vreau extra poze, trebuie sa pove mai mult, vreau pe maine una ca sambata mergem la bunici si mor de dorul lui Dani. Nu am mailul tau.
CINE STIE MAILUL MARIANEI?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
roxana1974 spune:
oooooooo viatzaaaa meaaaaa ooooo ce de-atzi mai scriiiis fratzi si suroooori!
No biiine...sa va zic pe rand, bey in primu' rand, sa stiti ca va mai chem la mine, ca dupa ce plecati, imi dau seama ca am facut o afacere buna. Adica aseara am ramas asa: cu toti ghioceii, cu 95% din martisoare, cu suc, cu manusi si cu un pulovarash care deduc ca e al Stefaniei :)
Ralu, ma gandesc ca am sa-ti trimit plovarasul pe Cristiana, ca noi 2 o sa ne intalnim in weekend, la un moment dat...
e ok asa? Daca nu, scrie-mi si mai vedem..ai si mobilul meu cred...
Mariana, ma bucur ca ti-au iesit buni dovleceii...Mai acummi-am dat seama de ce erai tu cu okii rosii aseara, ai plans soro, pai sa poa'? Nu mai face asa ceva mami, ca n-ai ce face, io ti-am zis...asta-i situatia, ori rabdare ori supernany si mai vedem...
Stanca, io sigur am vriut sa-ti zic ceva, dar intre timp am uitat! Naspa....
Olim, tare mi-a placut cum te iubea Serban, musai sa mai vii la noi
Simo, dupa ce m-am despartit de tine si am scapat de cretinele alea de la asigurari sociale, ghici ce-am facut? Mi-am spart banii ... mi-am cumparat cizme si pantofi! No!
fetelor, va pup pe toate...mai stau un pic asa ca poate tragem o barfa ceva....
mariana tache spune:
Pai, Roxana, soro, noi ne tot plangem ca nu-i activitate aci pe topic si tu acum te plangi ca ai de citit prea mult; pai se poate? Si in legatura cu ochii, eu nu recunosc nimic. Si intre noi fie vorba, Stefan mi-a provocat numai o parte din supararile de ieri; altceva mi-a pus capac.
Mai, Roxa-boxa si Simona, mie mi-e o ciuda pe voiiiiii ca va tot intalnitiiiiiiiii!!!
Alinutza, si eu stiu ca la noi nu se dau cadouri nasilor la cununie. Noi avem 3 perechi de fini si nu am primit nimic .
Svety, nu intarzia prea mult cu pozele!
Stanca, ce poze vrei? Din aia care ti-am dat-o ca sa o multiplic sau vrei altele pt aranjare? Tocmai ti-am facut captura la caseta. Cand ne vedem, iti aduc si dvd-ul. Sunt harnica, nu?
Cine e cu mine....?
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Ba, io, soro, cu Simo singura nu m-am intalnbit decat de data asta ... era s-o comit c-o bauturica albastra, noroc ca nu aveau
Mai, ce face Flo? De ce si-a inkis mobilul? Dar tu? De ce-l tzii asa?