Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
utocatalina spune:
Hai ca aceea criza de colici d-a dovendit a fi de fapt deranjament la stomac...ca atare, de azi noapte ne kkam snur..acum e pe ceai de menta si nu ajungea ca eu am lapte putin...acum e si Bia cu diaree ...deci, scapam de una (raceala) dam in alta...
...doctorita mamei a zis sa-i dau sa pape la 3 ore cit pot de la sin..ca momentan nu are nimik daca nu prea are ce sa suga si mai slabeste, ca are de unde..se poate sa fie de la 1 picatura de vitamina C pe care i-am dat-o ieri si alaltaieri pentru raceala...asa ca acum de la ultima masa la care a papat numai 60 dar a si regurgitat, o sa o las sa treaca 3 ore dupa care o pun la sin..sa suga si ea ce mai gaseste pe acolo...am baut ceai de colici intr-o veselie si bere...cred ca mi se aud si broastele in burta!
...
Maraki si eu zic ca este rezonabil salariu,si stii cum face? Eu ii zic ce sa gateasca si ea zice ca a vazut in frigider nu stiu ce si ca vrea sa manince si ea din aia..basca ca noi nu avem zahar in casa, mincam cu zaharina si Dan a uitat sa cumpere..i-a mincat aproape tot borcanul de miere..a..si mi-a luat casetofonul din camera Biei si l-a dus in bucatarie sa gateasca si sa aiba muzica, si sa vezi ce-i place sa se uite la TV si da si tare..revistele mi le cere pentru acasa la citit, cafele bea 4 /zi...maninca la noi si la prinz si dimineata, lui Dan ii zicea ieri sa o duca nu stiu unde ca are nevoie de "SOFER"(a ramas saracu blocat)...mie mi-a zis ca ma iarta ca o pun sa spele 2 pulovere de mina, in mincare nu pune carne cit ii zic ca i se pare prea multa, si lista poate continua!

dar Janina nu pot renunta la ea, ca mai mult decit de curatenie in casa mi-e de mincare, ca sunt zile in care abia pot sa-mi fierb ceaiul sa-l beau, de gatit zau daca am timp...nici eu nu mai stiu cum sa mai fac..cit priveste de unde stiu cit suge Bia am cintar si o pun mereu pe el inainte si dupa supt!
Da Mirela nici tu nu stai prea grozav cu atitea pe cap si problema cu pricina,dar eu de cind am nascut nici macar 1 mincare nu am fost in stare sa-mi gatesc...poate sunt eu batuta in cap,ca eu zi daca zice "miau " las totul si ma duc la ea...asa am uitat de nu stiu cite ori ibricele pe foc de le-am ars complet..tot ce as vrea este sa gasesc o alta femeie care sa ma ajute in casa...nu stiti nici una vreo tipa????
Bee am vazut-o pe Ana...super...si mie mi se pare lunga..citi cm are? Si ii sta f. bine in portocaliu!
Cit priveste dintii eu personal sunt sceptica..inainte de 4 luni nu cred ca se poate vorbi de dinti, dar poate exista si exceptii!Iar cu privire la laptic eu maninc bine, beau si dorm ca de obicei, dar tot degeaba..e mai putin!
Teolinda eu incep diversificarea la 4 luni!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Maraki am vazut si eu ultimile poze cu Angelos..mie personal mi se pare grasun..nici nu s-ar zice ca a avut sub 3 kg...a recuperat ffff. bine! Cam cit are acum?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Denisa condoleante...Fetelor mi-a gasit mama pe cineva sa vina de 2 sau 3 ori/sapt..5 ore, cite 300/zi...va face ce-i zic eu, cred ca mai putin papa...asta este...voi gati simbata si duminica cu Dan, dar macar asta e femeie in casa adevarata, cu experienta!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
marchplayer spune:
Buna fetele!
De cate ori am si eu putin timp de stat la calculator, citesc ce ati mai scris dar de raspuns nu mai apuc, ca se iveste cate o "urgenta". Acum am lasat in urma vreo doua pagini cu cititul ca sa apuc sa mai postez si eu cate ceva! De poze nici nu mai vorbesc ca nu am timp sa le vad, sper ca in curand sa ma mai linistesc si sa am si eu ceva mai mult timp liber!
Fata mea are colici si ne face crize in fiecare seara, asa ca am program prelungit in noapte de leganat, cantat, alaptat pana sper 2-3 noaptea. Aseara am facut febra 38.5, cred ca de oboseala si de stres, sper ca in ritmul asta sa nu pierd laptele! Ma dor sfarcurile in continuare de mor dar ce nu face o mama pentru puiul ei!
Mirela, bafta luni la doctor, sa te faci bine repede!
Giova distractie placuta cu sora ta!
Maraki, eu cred ca soacra ta il iubeste mult pe Angelo! Chiar daca este mai ciudata uneori!
Vad ca iar ati inceput seratele "literare"!
Janina cand scrii cate ceva zici ca as fi scris chiar eu! Si mie mi se intampla cam la fel! Rani la sfarcuri de nu mai pot, dar sa stii ca au inceput sa nu mai fie chiar asa dureroase, sau am devenit masochista!
Fetelor imi spune si mie careva cat timp dureaza lohiile? La mine inca nu s-a oprit! Sau o-i fi dat direct in CM?
daniela si Ioana Alexandra(05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
March pe mine m-au tinut 6 sapt. si imediat am avut si CM care m-a tinut 10 zile, basca am avut de parca era prima zi de fiecare data
Catalina nu l-am mai cantarit pe Angelo dar sant sigura ca a depasit 5 kg.Acum la 15.00 a mancat 170 ml
dar inainte de asta,ultimele doua mese doar 100 ml.
Denisa imi pare rau de greaua pierdere!!! Condoleante!!!>Este greu pt. noi care stam afara, pierdem timp pretios in care am fi ´putut fi alaturi de cei dragi
Teolinda va spun despre culoarea ochisorilor in seara asta, inca nu am trecut la investigatii ![]()
Alina Matei, am vazut printesa
nu mai pot dupa ea ce dulce este in poze si mai ales in ultima
Janine
pt. ca am uitat ce ai postat![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Bee cred ca o sa mai lucrez la italian pt. ca am avantajul ca e aici langa bloc.
Mirinda nastere usoara cu bebe sanatos!!!
Poti naste din zi in zi,se poate rupe apa oricand sau pot incepe contractiile
Sa fii pregatita

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:
Fetelor forumul asta mai merge?
Asta-i un mesaj de proba... sper sa nu va deranjez
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
ralirali spune:
Salutare fetele.
Mandruta mea azi a fost taaaare cumintica. De ieri i-am intordus si lactuloza pentru ca ceaiul si sucul de fructe nu isi mai faceau efectul si vai ce bine e cand face kk...e cel mai cuminte copil din lume, papa bine si doarme bine.
Bee, esti singura care spune ca seamana cu mine, toata lumea spune ca seamana cu Ovi. Anastasia are ochisorii caprui inchis si mai mult ca sigur asa vor ramane. Am vazut pozele cu Ana si e tare scumpica cu mutritele ei si mie mi se pare super, deloc slabuta.
Maraki, ce baban s-a facut Angelo, bravoo voua
.
Denisa, imi pare foarte rau pentru pierderea ta. Dumnezeu sa il odihneasca pe bunicul tau, si tie multa putere sa treci peste durere cu bine.
Cuscra, bravo pentru kki papansului. Tu cata lactuloza ii dai? Eu la recomandarea medicului i-am dat 1.5 ml de doua ori pe zi si a mers snur. Eu am inceput cu sucul de portocale, 20 ml si acum am suplimentat si cu 10 ml de suc de morcovi si ii place tare mult.
Janina, Moni si Daniela tin pumnii sa treaca colicii...la noi vad ca s-au mai calmat. Mai avem uneori crize in timpul mesei, dar daca o ridic si eructeaza se linisteste si isi continua papa. Apropos de eructat...puiuta mea zici ca e un om mare si trage cate o tura de 5 ragaituri incat uneori ma si distreaza. La noi au mai disparut colicii de cand in apa de lapte ii fierb o coaja uscata de ceapa si o ajuta mult la partzulici (leac babesc, dar a functionat de minune).
Mirela si Gio, va tin pumnii pentru interventiile voastre sa treceti cu bine si sa nu va afecteze lapticul.

Fetelor, de Dana Ene mai stiti ceva? Nu a intrat deloc de cand a venit Sansana. Sper ca e totul bine si savureaza momentele cu cele doua printesuci.
Pupic la tot poporul.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
monica70 spune:
DENISA condoleante,imi pare tare rau! Nu te mai necaji atat sa n-ai probleme cu lapticul!
Fug ca-i ora de baie!
Pa fetelor!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Fetele dc vreti sa vedeti noi poze cu Maria le gasiti in linkul de mai jos. Poate mai tarziu tatal sau ne va da voie sa le punem si in albumul nostru .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marius1th/album?.dir=/b37e&.src=ph&.tok=phx5jbEBeEcGNfdD
Irina