Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dupa ce a papat la 12:30...doar 90 sin s-a trezit in crize si am pus-o la sin la 13:50 desi era cam devreme...nu a papat decit 60 si acum iar crize...o doare rau burta si kk face deja a 3-a oara cam apos cu putine grunjuri...mi-e frica ca iar se deshidrateaza...peste 2 ore ii dau lapte praf 60 ml si apoi o pun la sin...intre timp i-am mai dat espumisan si i-am facut lapte praf...off...vad ca de aseara tot intr-un show o tinem...Bee sper sa fie numai o pana de moment cu lapticul, dar cum vad ca sinii nu au mai fost la nici o masa angorjati, nu stiu ce sa mai cred...si poate ca nu ar fi bai daca nu ar suge suficient ca o doare burtica si ar face o pauza, dar nici la muls nu mai scot mai nimik!Deci Monica tu stai bine ca, chiar daca nu suge cum trebuie la unele mese, macar ai lapte! Giova sper sa te poti mulge suficient...eu de sapt trecuta de duminica de cind am lasat-o la mama au inceput problemele...ca a supt cind am ajuns la mama si am vrut sa-i las laptic pentru urmatoarea masa si nu am reusit sa scot decit 60! Cit priveste femeia de cite ori zic ca o dau afara, apoi ma razgindesc ca nu as face fata deloc la nimik in casa...curatenie, mincare sau calcat, deci tac si inchid ochii..vi se pare ca 4 mil este putin sau mult, cit ii dau pe luna pentru 5 zile/sapt si 8 ore/zi? Mai mult nu putem oferi si sunt sigura ca si la bani mai multi tot asa ar face! Nasol!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata mi se pare rezonabil salariul menajerei, nici mult, nici putin.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor!

TOANCA LA MULTI ANI! PE UNDE ESTI?

Catalina ce sa zic... eu personal as renunta la ea pentru ca nervii mei sunt cei mai importanti... mai importanti decat curatenia. Sau as face un aranjament sa vina mai rar, chiar, are ce face toata ziua?
Ma tot speriati cu fontanela adancita, temperaturi, cat sug bebeii la o masa.... mai fetelor eu habar nu am de chestiile astea. Ii dau sa suga la cerere, nu i-am pus termometrul ca nu mi s-a parut ca e cazul. Poate sunt eu nebuna? Cata tu cum iti dai seama cat mananca Bia cand o pui la san?!?!
Monica nasol cu saraca Diana ca plange la san.. sa stii ca te invidiez ca lucrezi. Eu sufar tare ca nu fac nimic.
Giova distractie placuta cu sora ta! Sa poarte MArco sanatos ce a primit cadou si ce bine ca mergi la Alba, mai schimbi atmosfera!
Maraki sa poarte sanatos Angeloudi ce i-ai cumparat!
Bee frumoasa foc Ana si grasuta!
Fetelor Alina nu are net de ceva timp, dar este bine, Ayan la fel! Ieri a fost chiar la coafor.

Fetelor noi ne-am trezit azi-nopate sa papam din 2 in 2 ore.... si de la 9 nu mai dormim deloc, caraim si vrem la tzatza (care intre timp a ajuns o bucata de piele ca nu mai are lapte de atata supt). I-am dat Espumisan, am dat-o cu gel pe burtica... acum cica doarme dar am fost la ea acum 5 min si mai deschidea ochii. Nu stiu ce sa ma mai fac.
Si eu am niste senzatii la fund.. de parca m-ar apuca hemoroizii. Ar fi culmea.

J si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATA,lasa ca eu de doua zile o duc asa.nu mai zic ca nu am mai facut nik in casa(rufe spal si intind noaptea pe la 3),iar mancare...astept sa se scoale iulian sa bage o pizza la microunde,sau sa faca cartofi prajiti...
am carat bebele in brate cu autobuzul,la spital,ca trebuia sa iau o noua programare.azi a mancat tot la doua ore sau mai putin cu tot cu completare.iar eu sunt rupta de spate,si cu dureri la locul cu pricina...
MARAKI,pai nu strigam eu sus si tare ca nu pot intra in contul comun(am parola,dar probabil sunt prea batuta in cap)?asa ca-mi arde inima sa vad si eu bebenacii,dar nu pot,si ma multumesc cu descrierile voastre...sa poarte angelo sanatos lucrusoarele

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua fetelor!

Abia am terminat de citit.. la poze inca nu am apucat sa ma uit sa vad frumusetile cum au crescut.

MIRELA- curaj si sa scapi repejor cu interventia. Ai grija de tine si de bebe Dani. Nu stiu ce sa zic de laptele praf dar sunt sigura ca tu deja ai rezolvat problema.

GIO - palavrageala placuta cu sorela. Sper sa gasesti resurse de laptic sa ii lasi lui Marcolino pentru cand iti refaci epiziotomia.

BEE - felicitari pentru cele 2 luni ale Anei. Cum zici tu ca arunci laptic daca spui ca nu prea ai?Sper ca ati trecut bine de vaccin.

TATIANA - cum au trecut micutii de vaccin? Felicitari pentru rabdarea cu care te descurci cu ei.

IRINA - ce face fratelo ... i-ai imobilizat capsorul?

MONICA - lasa copila sa doarma... ba te plangi ca nu doarme, ba ca doarme prea mult. Si daca doarme la ora cand trebuie sa o scoti la plimbare, imbrac_o si afara cu ea ca va dormi mai mult .

MARAKI - ce macaronar tupeist, nu i-ai dat nici o replica?Pupicei lui Angelo. Sa ne zici cu ochisorii de la fetele de la scutece... daca ai dezlegat enigma.
Si eu sunt in ceata cu ochii lui Nicolas .. cred ca vor fi verzi inchis ca albastru sau negru.... nici o sansa.

Noi am dormit aseara de la 21:45 si pana la 6:15 apoi de la 6:30 pana la 10. Acum se cam frichineste ca il chinuie basinicile si poate chiar cacutul.
Sa va zic faza dura.. Intr-o seara i-am pus supozitor.. jumatate.. astept si nimic, mai pun si ce-a dea doua jumatate... si astept ... nimic. Abia a doua zi la 17/30 a umplut pampesul... iar supozitorul...bucatile... stupoare INTREGI. Parca a fost de plastic nu de glicerina. Deja sunt depasita de evenimente si de fenomenele care se petrec cu papanasul meu. Bagam lactuloza...degaba..dar cica sa perseveram ca poate se da pe braza desi singura mea speranta au ramas sucurile de fructe.

Apropos.. cand incepem diversificarea? Voi v-ati gandit?

Pupicei pe toate fetele... si fug sa vad pozicile!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, ce copil poti sa ai! PE cine seamana asa de somnoros? Ca Ana mea numai la somn seamana cu mine: agitata, nu doarme nicicum. Azi vad ca a mai lovit-o flama ca e noros.. CAt despre ce povestesti tu cu supozitorul, chiar ca e ciudat. Si noi producem la 3 zile, dar singurele, fara ajutor.. BIne si asa! Dar se pare ca de fiecare data atat covorul cat si hainele mele au de suferit (pai daca nu am matze ca Anda, cine sa sufere?). Atata bai sa fie! Ana e insa tare satisfacuta de isprava. AM incercat si cu ceaiul acela de la HUmana, dar nu-l bea nicicum! Tot ceiul facut de mine cu putin chimen, anason si fenicul si indulcit cu Gripe Water e mai bun. Cum arunc lapticul? PAi aseara am fost sa ma vopsesc si dupa ce a supt de la mine, i-am lasat soacrei lapte muls de la mine, in caz de foame. SI soacra l-a lasat pe calorifer, asa ca dupa 2 ore cand m-am intors a trebuit sa-l arunc. VAd ca am mai mult laptic de ceva zile, dar nu stiu de ce! Manac la fel, beau la fel, dorm la fel.
MIrela, ai incercat sa intri in Yahoo Photos si nu poti? Esti sigura ca ai toate datele bune? Activeaza-ti PM sa-ti mai trimitem contul si parola inca odata.
Maraki, ce sef ai putut avea! TE mai intorci la el la munca? EU una nu stiu cum fac dar de unde am plecat nu ma mai intorc.
Janina, tie nu pot sa-ti spun decat rabdare multa sa ai, ca vor veni si zile mai bune. Mai stii cand te plangeai ca doarme fata prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Toanca-La multi Ani- multa sanatate si bucurii alaturi de familie si bebe!
AnaM- spor la pregatiri si sa petrecetzi frumos!
Pe restul fetelor va pup, nu pot scrie mai mult ca sunt devastata si cu o durere de cap de azi noapte, azi cum am facut ochi m-a sunat tata ca Bunicu a Murit, si imi sta pe creier ca nu l-am vazut de 41/2 ani si nici el nu a apucat sa ne vada, isi dorea foarte multsi etc.
Incerc sa ma calmez sa nu pierd laptele, dar e tare greu ca m-a crescut si m-a iubit ca pe ochii din cap-singura nepoata..off..

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,IMI PARE TARE RAU...CONDOLEANTE...daca te ajuta cu ceva,asa am tinut si eu la bunica pe care o iubeam mai ceva ca pe mama si a murit de cancer...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

buna mamici !
mai sunt si burtici ca mine ?
data nasterii era 22feb dar nimic pana acum nici o durere ,nici o contractie doar doua picaturi de sange dimineata !
asta inseamna ca mai am de asteptat sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

DENISA imi pare rau ca nu a mai rezistat bunicul tau. CONDOLENATE si Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l aseze intr-un loc din care sa te vegheze. Te inteleg ca suferi pentru ca si mie mi-a murit bunicul care m-a crescut acum un an.. si mi-a parut rau ca nu a apucat sa il vada si pe bebelasul meu si nici pe-al verisoarei mele care era insarcinata in luna a 7_a cand s-a prapadit bietul de el.
Din pacate cei dragi noua nu sunt nemuritori cum ne-am dori iar suferinta pe care ne-o provoaca aceste evenimente triste avem noroc ca acum ne-o spulbera micutii nostri pe care desfata privirile cu zambetele lor inca de la prima ora.
Si soacra mea este intr-o stare de ne este frica sa nu se intample vreo nenorocire pana sapt viitoare la botez.Sotul meu este intr-o stare de.... noroc cu papanasul care il bucura .

Am vazut pozicile si sunt super.

BEE -Ana este e frumoasa si o rasfatata.
RALU - Anastasia are niste ochisori de-ti vine sa o mananci.
MONI _ Diana este o scumpete... seamana cu tati.
IRINA - ce sa zic de fratelo... super smecher... la cumparaturi si dupa somn.. zici ca-i frate-su Nicolas.
Bebenacii Vladimir, Andrei, Razvan(Astery) sunt niste minuni.
GIO - iar ai chinuit copilul cu sedintele foto pe la Mall.E super dulce Marcolino
Anda - bombonelul de Mark e un scump si un frumos.Asteptam poze si cu tine

Fetelor revin ca papanasul meu e la ora de gimnastica... mai nou a trecut la abdomene... isi ridica ambele picioare la 90 de grade.Sportiv il fac ca mami a lui.

URSULINA - ce face printzesita Raisa?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput