Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

vai, nu se mai dau medicamente decat cu reteta! stiati!!!?? merg eu fain frumos cu mihai sa cumpar yasmin si cica nu-mi poate da fara reteta. merg la alta farmacie mai mica...nici acolo.m-au dat peste cap.eu azi trebuia sa incep un blister nou. iar ma da peste cap o pauza de o luna!

ratusca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza da care era diferenta intre mamaligi de pe-a lui nu a vrut-o...?!Ia-m luat si eu drosofilei cereale de-alea de la MIlupa dar mi le scuipa original...tot Humana manca-le-as eu pe ele sunt cele mai bune...mai ales alea cu cirese...

Andreea voi sunteti pe invers cu mesele ca noi...asta la pranz rupe masa-n doua iar dimineata si seara mutre...In schimb eu la masa nu accept nici un fel de program artistic sau alte procupari inafara de gura deschisa si mestecat...

Am patit-o si eu cu zambilele ...zilele astea am trecut pe langa o florarie si am vazut fire de zambile roz,albe,mov si miroseau asa frumos...bai si nu ma pun pe ras la ele...ca ma luase la ochi vanzatoarea...noroc ca eram cu plodu dupa mine altfel cine stie cu ce ma alegeam...vreo galeata dupa ochi...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, a noastra era cu brinza feta, deci sarata, si cu smantana mai grasa. A lui era cu brinza de vaci si smintina slaba.

Am citit si eu pe forum de chestia cu medicamentele. Dar chiar absolut TOATE medicamentele? Sau anumite categorii? Doar nu o sa ma duc sa-mi fac programare la medicul de familie sa-mi dea reteta la un paracetamol sau la o frectie. Doar nu sint asa idioti ?!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Gabitza vezi ca astia de la Covalact au niste branza,Branzica de casa se cheama care ste mai buna la gust si foarte usor sarata...poate asa vrea mai bine...

E vreo chestie noua acu medicamentele?!ca eu am luat de curand calciu si niste nurofen dar nu m-a intrebat nimeni nimic
a si Yasmin am luat vineri

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Dovada cu zambiluta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/detail?.dir=7bf1&.dnm=3c69re2.jpg&.src=ph

Acuma ma credeti.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Deci.. sunt o mare vacutza! Va tot citesc si, pentru ca am ramas asa in urma, nu mai apuc niciodata sa ajung la zi si sa mai si scriu si eu. Asa ca recunosc cinstit ca nu am citit tot din urma, e foarte posibil sa fiu pe din afara unor subiecte, dar sper sa ma prind pe parcurs.

Gusta – ce face Mara?? Si un pupic pt Maya!

Bai, apropos de medicamente, mie n-au vrut sa-mi dea nici Vigantol fara reteta…

Fi-miu e super marait. Ati avut dreptate pe chat – ii dau dintii. Si eu, mama nebuna, duceam razboaie cu el tocmai acum..

Ma duc sa-mi fac o baieeeeee si dupa aia ma gandeam sa ma uit la un film.. singura, caci al meu sotzer e la filmare, normal.

Va pup si de acum semnez condica la zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Danelutza, tu ai mai mult ca sigur un super furuncul. Nu-i de gluma, mergi undeva la medic, ori vreo policlinica da sa aiba si chirurgie, ori direct la urgenta. Nu sta asa, mai ales ca zici ca durerea s-a generalizat!
Fetele, sunt rupta de oboseala si mai am de stat ca fi-miu a dormit tot drumul de intoarcere si acum e super fresh, alearga o masinuta prin sufragerie. Cu siguranta mai dureaza pana pica lat. A fost frumos la munte, cam racorica fata de ieri, era nor si acolo dar totusi a fost bine. Am facut o mica plimbarica prin parcul din sinaia, cat pe ce sa ma cocotzez pe patine sa ma dau pe patinoar, ca fiind miercuri in miezul zilei nu prea era aglomerat. Activitatea cea mai intensa am avut-o insa pe marginea drumului pe la tarabele cu cosuri si prostioare. I-am cumparat nasului nostru doua halbe din ceramica de baia mare superbe. Daca nu erau asa de scumpe luam si pentru noi, dar acum stim unde gasim si putem lua si altadata. Mie mi-am luat un portofelutz mic micutz si super dragalas pentru monede ( cat de dragalas poa sa fie un portofel???) si lui Filip niste aratari cu magnet de pus pe frigider, foarte haioase, colorate... Acum imi dau seama ca bietu barbate-miu nu s-a ales cu nimic... n-are a face, si-a exprimat dorinta pentru ceva actiune dupa asa o zi frumoasa petrecuta in sanul familiei si cred ca sunt de acord cu el
Ei, una peste alta a fost tare bine dar sa stiti ca papanasi tot n-am mancat! Nu avea mai nene la hanul ala unde mancaram. Va vine sa credeti? Am plecat nesatisfacuta ... Astept cu nerabdare primavara in toata splendoarea ei, pentru ca avem noi o terasa misto la branesti, unde au niste papanasi mari si nesimtiti si abia astept sa mergem acolo
Nefertari, Freya este o frumoasa. De altfel cu asa o mamica... Ce ti-a crescut parul! Vrei sa ti-l lasi iar asa lung cum l-ai avut?
Cuscraaaa, Delia i-a luat-o inainte lui Filip la castronul cu mancarea de pisici. Eu de luni bune de cand a luat-o tarash ma asteptam sa-l gasesc cu botu in castronul felinei.
Cat despre fratello, mai nu mai racni la fete! Ele chiar nu au nici o vina, te rog, nu iti mai varsa amarul pe ele. Imi pare rau ca nu va intelegeti, nu am retinut in amanunt care e faza. Intr-un fel si eu ma astept la orice din partea sora-mii de fapt din partea lui cumnata-meu dar deocamdata mama e in putere. Ma apuca si pe mine revolta uneori ca i-a crescut ambele fete, in continuare are grija de ele (stau impreuna, pana se muta sor-mea in casa pe care cu chiu cu vai si-o va termina de construit) si ea se poarta cu mama oribil. Habar nu are cum e sa nu te poti duce nici sa iei paine ca nu ai cu cine lasa copilul si nu apreciaza deloc ajutorul primit.
scriu la mesajul asta de doua ore. Voi va ciatuiti la greu si eu singura p-aici... Ii dau drumul si ne mai citim maine dimi.
Noapte buna!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Loreen, sa nu te superi pe mine, da' te-a pus Bianca sa o faci pe Delia? Eu am doua cazuri in familie cu diferente relativ mari intre frati- mama are o sora cu 11 ani mai mica iar Paul un frate cu 7. In ambele cazuri aia mai mici ii flituie pe astia mai mari si se poarta de parca li se cuvine totul. Si mama si Paul au avut grija cand erau mici de juniori, si ambii se plang- voalat- si acum de chestia asta...de exemplu mama isi aminteste ca dupa ce a facut sora'sa un an ea nu a mai primit cocosul de la pepene.O zice in gluma evident, da' cred ca a racait-o chestia asta...Si totusi, cum ti-am zis,cei mai mari tin la cei mici, reciproca in schimb nu se aplica Scuze de roman...sigur ca toti copiii au indatoriri in familie, da' asta cu grija fata de frati...probabil e cea mai grea
Gusta-ma bucur ca te-ai linistit, e normal sa te gandesti la ce e mai rau cand plutesti in nesiguranta
Elisor- ce ai facut la neurolog? Sper ca totul e bine...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Pai bine mai cuscra cum ne fu vorba cu papnasii...dar las bine ca ati mai iesit din orasul ala aglomerat...

Fran nu ma supar stai linistita...daca era adupa Bianca nu trebuia sa fac nimic...doar ce vroia ea...am lasat-o pe Delia doar cat am intins rufele...si in general nu o las cu ea decat daca am treaba urgenta,un wc ceva,o rufa sau sa-i incalzesc mancarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

am ramas in urma cu subiectele ca Teodora a vut doua zile cam agitate. Ieri de la 14.20 si azi cam de pe la aceeasi ora nu a mai domrit deloc pana seara si ne-a facut creierii varza. Agitata, plangacioasa si nesuferita a mai fost!

Azi am vazut ca i-a mai iesit un dinte , al patrulea pe lista.
In rest papa bine, se joaca si e simpatica cand vrea. Azi am pus-o pe jos sa vad ce ganduri are si s-a intros de pe burta pe spate, s-a lovit cu capul- desi pe jos am mai pus un covor si o plapuma subtire - si a inceput sa bazaie. Nu se ridica singura dar nici nu o fortez, o sa o faca si pe asta.

Nefertari, am citit si ce ai scris tu si ce au scris fetele, sper ca esti mult ma bine acum.

Danelutza, subscriu la ce a spus Androix!

Si nu in ultimul rand bun venit mamicutelor!

Pozele mele

Mergi la inceput