Testicul flotant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Cristina, nu vreau sa te inspaimant, dar fi atenta. Si cu Alex al meu s-a intamplat la fel: l-a presat putin, a coborat si cateva zile a stat la locul lui. Apoi a inceput, din nou, sa se miste. Urmareste-l cu atentie. Poate aveti noroc si s-a rezolvat. Sanatate multa.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Claudia,
Sigur ca am sa-l urmaresc,dar vroiam sa-ti scriu si tie sa mergi la
dr.la care a fost Lucia.Baietelului tau i-au facut echografie sau a fost numai palparea obisnuita???Cristina

PS Oricum vreau sa mai consult si alt medic,dar e al doilea care imi spune ca acest diagnostic se definitiveaza la virsta mai mare,nu acum cind sint mici.Si imi dau si eu cu parerea asa cum a zis si medicul Luciei daca acel canal este in regula,inseamna ca nu sint probleme.

Mergi la inceput

Draga Cristina, am fost de doua ori la echografie. Prima oara (la Medicover) nu l-a vazut de loc si eram putin speriata (desi in timpul sarcinii medicul le vazuse pe amandoua si-mi spusese ca unul nu a coborat inca in scrot). A doua oara am fost cu el la Grigore Alexandrescu, iar acolo l-a vazut si ne-a dat si pozele cu el (ca sa ne linistim). Saptamana viitoare (astept sa iau leafa) o sa merg cu el la Budimex, la dr. Dimitriu, care am inteles ca este specializata pe astfel de probleme. Oricum, n-as vrea sa ajungem la operatie, iar de tratamentul cu hormoni mi-e frica sa nu-l dea peste cap. Mai vorbim.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Claudia,
Parerea mea este sa nu incepi inca tratamentul hormonal pina nu esti sigura 1000 % ca asa este.
Plus ca este inca prea mic,pentru a fi o problema acest diagnostic.
Eu zic sa intrebi medicul despre virsta optima pentru interventie(DACA DOAMNE FERESTE VA FI NEVOIE DE ASA CEVA)!!!Multa sanatate !!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Cristina, din pacate parerile sunt impartite! Unii spun ca pana la varsta de 1 an, altii 3 ani si altii(foarte putini) 9 ani. Noi deja avem 4 ani si 3 luni si sunt putin debusolata. Am inteles ca daca faci tratamentul hormonal prea tarziu (9-12 ani) ii poti stopa cresterea copilului. Iar daca nu-l faci si astepti prea mult testiculele se pot "strica" (mi-a spus medicul ca daca se strica unul, de regula, si celalalt se va strica mai tarziu). Oricum, in primavara asta trebuie sa actionez cumva. O sa merg si la dr. asta si o s-o intreb si de tratamentul cu apilarnil. Cred ca l-as prefera. Nu de alta, dar macar este natural. Sanatate si mai vorbim.
Claudia

Mergi la inceput