Nou stil de viatza (87)
Raspunsuri - Pagina 16
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mik
Felicitari, Doina, pentru bebe mic si baiat.
Multzumesc mult!

Doina
21+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
[blue]Doina felicitari!Ce ma bucur pentru tine!
Bine ca macar tu ai reusit sa ai ce mi-am dorit eu atat de mult.
Multzumesc mult!

Sa vezi tu ce dragalase sunt fetele!Eu am fost putzin dezamagita,cand am nascut-o pe Onitza (ca nu am baiat), dar face cat 3 baietzi si o iubim ca pe ochii din cap. Acum ma gandesc ca o sa-mi fie putzin greu sa ma obisnuiesc cu baietzel dar sunt sigura ca o sa reusesc.
Doina
21+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Deci am dat jos 2 kg...uraaaa...
Si sa dau si masuratoarea in talie:77 cm 
Deci asta e problema la mine...am ramas cu burta si ceva slaninuta pe coapse.De asta si vreau sa ma mobilizez la abdomene.Buuuuuna ideea cu concursul.
Doina...felicitari si sa fiti amandoi sanatosi si mancaciosi...mai putin tu![]()
CarmenE...La multi ani pt puiutz,sa creasca mare si sanatos!
Sanatate la toate fetele si la minunatiile voastre!
Daria,pozele in costume de carnaval sunt in semnaura la "Costume de carnaval".A fost doar o sedinta foto in care am costumat copiii.Si mai mult al meu alintat ,apare,in diferite costumatii.
Deci va pup si sa aveti o zi minunata,care cica e de primavara,dar cel putin la noi,e iarna in toata regula.
Sa aveti o primavara minunata si cu multe kg in minus.

Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!Hai la
.
Va doresc de martisor sanatate, fericire, sa fiti iubite si o primavara frumoasa (desi se pare ca vine iarna
).
Roxana, data viitoare cand mai ajungi in oras, sa nu ma uiti.Imi iau liber si colindam orasul.Daca erai azi aici era super.Ninge si orasul arata superb.
Carmen, DianaR, Georgiana, Zuzilici, multumesc in numele lui Edi pentru urari.Vi le intorc si va dau si un
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Nora, multam de urari.Ti le intorc cu ocazia martisorului 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
szivarvany spune:
Buna dimineata ! Si
de la nmoi pentru toata trupa !!!
Io reiau cartofii de azi pana sambata, cu legume/fructe nu am slabit nici 1 gram si m-am ales cu o durere profunda de cap. Na, tot nu ajung sub 70 de kile se pare
Si de azi bagam abdomene, ma lansez cu 100, cica, facute cu mainile pe piept si genunchii indoiti, deci dintr`alea scurte si grele 
La multi ani pentru EDI !!! 
O zi faina tuturor si spor la sport ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
zisaCami spune:
Buna dimineata,
din partea mea pentru toate fetele si va doresc o noua primavara aducatoare de mult soare si succes maxim la slabit!
Vin si eu la raport
... + 1 kg ( 63 kg ) ... desi am schiat cel putin 10 km zilnic, nu am mai baut apa de teama
si se cunoaste. Merit din plin
si
! Ma inscriu si eu in concurs cu 74 cm.
EftimieC La multi ani pt. Edi 
Nastad Felicitari! Sarcina usoara in continuare! 
tuturor
Cami
mephala30 spune:
Neatza!
Si eu la o cafelutza mica cu voi. Si un bake rolls langa. Taie greata. ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
puskin spune:
Neata fetelor,
Desi nu a venit inca primavara cea calda si blanda, va trimit cate o
virtuala de 1 Martie!
Ma bucur sa va vad active...si slabicioase
.
Delidana, evident ca vrea si eu in concursul de dat jos burti, desi nu acolo acumulez eu, dar am depus si mai trebuie lucrat nitel.
Luni aveam 78 cm in talie...deci de aici plec.
Pupici,
Ruxandra