Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, nu ma dati disparuta. Aseara m-am intors din plimabare in Sudul Frantei la mama soacra.
Am si citit din urma 6 pagini.

Felicitari, Doina, pentru bebe mic si baiat.
Delidana, te admir ca sefa ! Ma inscriu si eu in concurs : taile si solduri (mai ales !).
Mamica dulce iti tinem pumnii pentru Marc.
Tzuni, lasa ca vine si vremra ta ! Pupici.
Ioana si Crystina, multa sanatate fetitelor.

Raport : 51,3kg (adica 300g in minus).
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu fructe
- creveti cu sos de usturoi. peste la cuptor, conopida pe aburi (buerk), griu fiert. un mar
- salata verde cu ceva. iaurt simplu.

Nu poci sa va mai scriu caci cel mijlociu vrea sa scrie : VIRGILE

Va pup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Eftimie C, mi-e rau! De ciuda! Ca nu am fost atenta ca esti din Piatra Neamtz! Ca te-as fi sunat!!! am avut timp de umblat brambura 2 ore, le-am pierdut in Winmarkt! Am avut de facut o prezentare, la Hotel Central. Am ajuns Vineri seara la ora 9 seara dar prezentarea mea a fost de la ora 13. Pana la 13 am umblat aiurea! Dupa 13 iar puteam iesi pana pe la 16! Offf!!!

Delidana, nu dau cifre cu coapsele ca mi-e jena si mi-e ciuda! Dar va zic io cum stau cu centimetri...

mai viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, ai retinut ca si io-s la concursul cu talia si abdomenele, da? Atata doar ca nu stiu daca-mi gasesc acasa centimetrul panglica. Stiu ca am, dar "e pus bine", atat de bine, incat habar n-am unde! Matza mea e fana bobitze de pisici, pliculete Wiscas si conserve Sheba. In rest....pauza! Asa, din an in paste o feliuta de sunca Praga sau o bucatica de piept de pui, dar asa, in sila...

mephala, stii cum e cu programul meu? Cand vreau sa fac ceva pentru mine, ceva la care tin mult, ma dau si peste cap sa-mi gasesc timp. De exemplu acum ma agit in paralel cu toate cate am pe cap, sa organizez o excursie pentru o grupa de copii de la orfelinat. O excursie de doua zile undeva pe Valea Prahovei, la Cheia sau la Castelul Bran, inca nu stiu exact locatia... Astept insa primavara, sa fie soare si ceva mai cald sa putem sa ne bucuram de iesire. Sper sa-mi iasa planurile.
Daca nu gasesti renclote, incearca si prune de import. In mod surprinzator, am descoperit ca-s bune, desi-s de sera!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen E. sa-ti traiasca printisorul! La multi ani!

Doina, super ca o sa aveti pereche! Mai ales ca acum e sezon de fete s-a strecurat la fix un baietel la tine in burtica

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eftimie, La multi ani sanatosi si fericiti lui Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna seara,

Nu am avut net zilele astea si nu am putut intra.
raportez si eu; stagnare
sper de maine sa fie ok cu netul.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doina felicitari! Ce ma bucur pentru tine! Bine ca macar tu ai reusit sa ai ce mi-am dorit eu atat de mult.
CarmenE si LA MULTI ANI! pentru Edi. Sa-ti traiasca sanatos, destept si norocos.
Tzuni felicitari pentru gatit si mai ales pentru toate activitatile pe care le organizezi pentru micuti. Esti o scumpa ca de fiecare data si un suflet mai mult decat bun. Vad ca si 'fetita ta cu mustati" te apreciaza la adevatara ta valoare. S-a intors Pumpkin?
Mik bine-ai revenit! Vad ca-ti prieste la soacra asa ca eu zic s-o vizitezi cat mai des.
Sigrid te pupic. Ce-ti face "balerina"? Stii ceva de Ancuta si Marc. Te rog sa ne spui si noua cand afli ceva.
Daria pe tine si Gliulia va stiu de multa vreme. Ma intreb cum se descurca tati cu doua leoaice in casa?
Fetelor va pupic pe toate si mult succes tuturor concurentelor!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, Zuzilici! Multumesc de aprecieri! Fac si eu ce pot macar pt copiii altora, daca eu n-am.... Pumpkin s-a intors, e acum intr-o mica vacanta de refacere si readaptare la viata din Bucuresti . Iti dai seama ca dupa o luna de sedere pe Champs Elysees, e greu sa revii cu picioarele pe pamant in Bucuresti! N-am avut inca ocazia sa ma vad cu ea (am vb doar la telefon) pentru ca sunt prinsa cu treaba. Chiar si-acum ( e 1.30 noaptea la noi) inca sunt la serviciu si mai am de stat. Dar timpul nu-i pierdut!
Tu cum te mai simti? Ce face samburica? Mai ai putin si va vedeti face to face! Cred ca abia astepti sa o strangi in brate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Sarut mana Tzuni! E bine oricand... am mai gasit si eu cate ceva pe internet si am vazut ca n-ar trebui sa mancam grau deloc . Si eu mancam in fiecare dimineata o felie de paine whole wheat - era energia mea de pana la pranz. O sa trec pe oat meal, ca si alea imi plac...
Mersi mult,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata!!

Am net...uraaaaaaaaaa!!!!!!!!
Va invit la cafeluta.
Meniul pe astazi:
-dimineatza;cafea negra;
-pranz:peste cu lamaie;
-seara:snitel din piept de pui cu salata verde;

M-am hoatarat sa merg in continuare la tenis..asa ca Delidana...ce ai de spus?

Pupici la toata lumea si in special la burtici cu bebici.

PS:
Cred ca ma apuc si eu de programul cu abdomene, dar am inca rushii pe cap, asa ca astept sa-mi treaca si apoi hop si eu pe baricade.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput