Regimul disociat (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

ioana2004 e simplu...in loc de carne papi soia...parize , salam, pate vegetal...etc, la legume e usor...iar lactate...branza de soia, lapte de soia, cascaval vegetal...cred ca o sa slabesti mult daca rezisti...eu nu cred ca as putea dar o sa incerc o tura sa vad daca pot....succes

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mersi Adriana de incurajari...
Am sa incerc sa stii....

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

haideti fetelor ca eu fac galerie!!

Hai Ioana!Hai Adriana!

Alina
mamicade Diana

Mergi la inceput

eee azi nu am mai sarit pe cantar!

oricum ralnied1te pun sa modifici doar cand am slabit macar 1kg.

in schimb am fost si sant fetita cuminte!iar nu am putut sa dorm...azi ma duc si la sala!si diseara dorm mai bine!sper!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey fetelor am baut ieri 1 cana si jumatate de ceai antiadipos , chinezesc...am stat toata noaptea la toaleta...mi-e si frica sa mai bea azi...si culmea ma urc azi pe cantar ...si ce vad...64,7 iar ieri aveam 64 kgnumai inteleg nimik...

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

m-am mai gandit la regim si la post...cred ca cel mai usor e disociat pe mese...imi surade si mie ideea ..dar nu stiu cat o sa rezist...cred ca e greeuuuuuuu...apropo cand incepe postul pastelui?

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

Va multumesc pentru primire.
Azi am trecut la legume, asa ca am ascuns carnea bine in frigider si am scos fructele si legumele la vedere.
Ioana, stiu ca vreau sa dau jos mult dar stiu si ca se poate. Cand am nascut-o pe Oana m-am ingrasat pana la 74 Kg si am dat jos pana la 60. Cand am incetat cu regimurile am ajuns la 62. Acum, vad ca dupa gemeni am ajuns cu 3 Kg mai putin, adica la 71. Nu stiu de ce de fiecare data am slabit imediat dupa nastere, pana ajungeam la un +2 , 3 Kg si apoi iau proportii. Concluzia e ca vreau sa slabesc la 58 ca sa mai pot pune vre-o 2 fara sa ma supere.
Mai vreau sa va intreb: porumb fiert se poate??????
Acu ma duc sa fac de mancare ca am in cap o multime de retete si vreu sa le pun in practica.
Daca am ceva facut, nu mai caut alte chestii de mancat si nu dau de salam!
Va pup si spor azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

Adriana, ai grija cu ceaiu ala chinezesc. Stiu ca asta e efectul (stai toata ziua pe WC) dar am auzit ca distruge si stomacul si flora intestinala. Eu am avut o cutie si dupa 2 zile l-am aruncat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Buna fetelor....
Eu ieri am mancat toata ziua numai peste, mi-a fost foame continuu
Azi trec pe legume... si am pepene galben... pot sa pap ca m-am saturat de mere....
Yupiii... tocmai am vazut ca pot... mai era si pe prima pagina
In schimb... la capitolul Kg... stagnez...
Mama... ceai din ala am baut si eu odata... a fost o noapte de cosmar... am zis ca nu mai pun toata viata gura pe asa ceva...

si ... spor la slabit....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

azi la carnita n-am probleme...beau cei 2 litri de apa..in rest totul e ok!
azi am ajuns si la sala!
sper sa ma tina muuuuult!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Buna ziua
Am intrata si eu un pic...
Sunt la prima zi de legume-fructe...e bine iar am facut salata orientala...cu masline si praz....
Voi ce faceti? cum merge cu kg-le?

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput