Bebelusi de iulie-august 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
isabelele2 spune:
MULTUMIRI DIN INIMA TUTROR CELOR CARE NE-AU URAT IERI "La Multi Ani " !!!!!!
Din nefericire eu nu prea am timp de net,pentru ca ai mei copii dai dintr-una in alta!Sapt. trecuta Tudor a avut diaree cu febra si cind aproape s-a vindecat a racit(tot cu febra,tuse si cu nasucul infundat).Stefan inca mai are o alergie inghinala pe care a cules-o din spital,si pe care nu reusesc sa i-o vindec cu numik!Se pare ca nici luna asta nu pot sa-i vaccinez.AA si mai e ceva: acum si Tudor are infectie urinara!.
Stiti?ma apuca citeodata o disperare..............sora cu depresia post-natala!
Va pup pe toate cu drag si revin cind oi fi in toane mai umane!
Pupici si pentru piticitzii vostri iubitzi!
Bella mamica de Stefan si Tudorel(20 iunie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos
anis spune:
'Neata,
Nu vrea sa manance mar copt.Pur si simplu nu-i place.Ce sa fac?>
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
geaninaelena spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI singurei sarbatorite intr-o zi de 21 ANAIS ALEXIA!!!
Noi ne pregatim sa iesim la plimbare; ar fi pacat sa ratam o astfel de vreme. Apropo de plimbarica: cine merge in parcul Titan sau Tineretului? Poate ne intalnim!!
Simona de care iaurt ai incercat sa-i dai lui Mario? Incearca Milli ,asta daca nu ai incercat deja…noi mancam cu succes Milli si Campina.
Revenim mai tarziu!
Pupici
Gia si bebe Mihai
geaninaelena spune:
Am pus cateva poze noi!
Va invitam sa le vedeti!
Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos
anis spune:
Da unde sunteti toate ???Afara???
Am vb iarasi cu dr, ori le fac compot ,cu fructele care ii plac, ori la stemar(ai avut dreptate Emaaimee).Sa vedem ce va iesi.
Eee dupa ce ii trec..ce dumnezeu ii mai dau sa manance ?? ..ca am ametit eu.Eu una nu cred ca e de la fructe.
Mi-a zis ca ii dau tot gatit ca in caz de alergie sa nu favorizez cu ceva crud...asa ceva am inteles eu..dar parca era altfel...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Anis, Andreea, Emaaimee si Cristina face la fel cu plansul de ceva vreme, se trezeste in plansete, nu-ti permite sa pleci din camera fara s-o iei cu tine, de-abia se indura sa adoarma... cred ca incepe frica ca sunt parasiti (intre 8-9 luni)
Isa incearca sa intri pe la noi o data pe zi, ca iti mai trec starile proaste ;) Tii minte ce vesela erai cu burtica??? gandeste-te ca or sa treaca toate, si o sa iasa soarele si pe strada voastra
Anis la microunde iese f bine marul daca pui intr-o farfuriuta un picutz de apa, parca gustul e mai bunutz decat facut "in sec".
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
ema.nu.ela spune:
anis,
nici mariei nu-i place marul simplu: nici copt, nici crud.
asa ca eu i-l fac in combinatie cu para si eventual cu nectarina sau cu banana.
inainte le faceam la cuptor dar acuma le fac la steamer si mi se pare ca-i place mai mult.
cum ma laudam ca a mea doarme frumos si nu plange...de 3 nopti se trezeste plangand prin somn cam la 1-2 ore. o linistesc un pic si adoarme la loc. dar dimineata in loc sa se mai scoale la 6 cum facea, moare de somn si doarme pana pe la 8 de mi-a dat tot programu peste cap. si eu sunt cam obosita. sper sa fie de la dinti desi nu vad nici o urma. ca a avut si ziua o criza de plans si avea obrajii super rosii si rodea tot ce putea.
aseara i-am dat si eu novocalmin dar se pare ca n-are nici un efect. tot asa s-a trezit. parca pe la ora 4 s-a mai linistit. sper sa-i treaca repede ca eu ma intorc la servici de pe 1 si nu stiu cum o sa ma descurc cu nopti nedormite.
uneori ma minunez ce fac copiii vostri. a mea doar sta in fund f bine si gangureste. de vreo 2 zile plescaie. altfel nu vorbeste, nu dinti, nimic. daca incerc sa-i dau de mancare mai gros se inneaca. in schimb ii place la nebunie sa bea apa din canita. si cerealele de seara i le fac un pic mai moi si le lipaie cu canita.
mamica de maria, 6 luni si 3 saptamani
mitub spune:
Oana am observat si eu la Cristina mea ca a inceput sa mestece, marunteste cu limbutza bucatelele mai mari. Noi ii dam seara cand manacm cate un coltuc de paine pe care il rontaie, sau o felie mare de mar. La fel cum povestesti si tu de Eva, cand are chestii mai mari le da afara.
Te asteptam oricum sa scrii mai des, ca e super scumpa papusica ta si e maaaare!!!
Adriana, la fel te asteptam si pe tine, erai trup si suflet langa noi zi de zi. Capul sus ca Aidan se va face mare si vei privi in urma cu zambetul pe buze la perioada asta de nelinisti!
Am uitat sa va spun ca am vorbit cu Andreea (AC) si spunea ca a tot avut puiutzii bolnaviori si nici un entuziasm sa scrie, sper sa mai intre si ea, ca in vremurile bune... de burtici!
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
cin spune:
Buna, fetelor.. apar si eu dupa multa vreme, dar sper sa ma iertati.. de sambata de cand am citit despre AndreeaC intram zilnic intai sa citesc subiectele despre ea, iar apoi nu mai eram in stare sa ajung sa scriu si aici...
Nici nu mai stiu cu ce sa incep...
De unde ma laudam ca Vlad adoarme singurel, de cateva zile avem plansete cand e vorba de facut nani... deocamdata dau vina pe dintisori, pt ca azi, tocmai a spart gingia primul dintisor (dreapta sus)
In rest suntem un mancacios...s-a ingrasat in doua saptamani aproape 300 g...si se vede la falcute (parca avem bombonele in gurita)..ne atrana falcile (tot ma mobilizez sa pun poze dar nu reusesc)
Prin week-end au venit sosrii in vizita.. bine ca stau putin..ca cedam nervos..
Revin...
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
cin spune:
quote:
Buna seara!
Cum putem sa ne inscriem si noi pe lista bebelusilor de iulie - august 2005?
Alexandru - 12.07.2005, nastere normala, 3.950 g, 53cm - ora 12.10, Apgar 10, sapt.39 - dr.Nicolae Suciu – Maternitatea Polizu - Bucuresti.
Bun venit Laura_barb...intre Alexandru si mine este o diferenta de fix...29 ani..chiar ma uitam ca nu-i nimeni nascut in aceeasi zi cu mine..
Isa, multa putere pt cei doi ingerasi...vei vedea ca vor trece toate problemele.....
Ema.nu.ela ..eu am pierdut notiunea timpului, nu stiu in ce data suntem, dar noroc cu tine ca asa aflu si eu exact cat are Vlad..tu mereu treci la semnatura varsa exacta a Mariei
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta