Euforia-lifestyle TV
Fetele vreau sa intreb daca urmariti programele acestui post TV?
Eu le urmaresc si as putea spune ca si-au castigat un fan. Imi plac emisiunile "ghid de frumusete", "casa ptr 2", cele de bucatarie...mi se par emisiuni usoare, numa bune cand cel mic doarme si ma delectez si eu cu un capucino
.
Ieri, am vazut, la ghid de frumusete, de ex, cum iti "dotezi" port fardul si o lectie de machiaj in 5 pasi ... 3 feluri de a-ti aranja parul, in functie de lungimea lui...diverse...
aime
Raspunsuri
daniela_daneza spune:
Si eu urmaresc acest post de televiziune.
Cel mai mult imi place emisiunea CASA PT 2 si tare mi-as dosri sa existe si in Romania asa ceva.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Deanny spune:
Fetelor din Bucuresti care aveti cablu de la Astral, prindeti Euforia? Caci eu n-am reusit...
kisstherain999 spune:
Imi place foarte mult postul, iar emisiunile mele preferate sunt Casa pt. 2 si Castorit cu o printesa. Singurul lucru care ma enerveaza sunt reclamele
prima saptamana nu au fost si a fost mult mai dragut.
kiss 
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
briza_marii spune:
si mie imi place postul, mai ales ghidul de frum si casa pt 2 si la fel, ma enerveaza rau reclamele![]()
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Mara76 spune:
Si eu mai urmaresc Euforia si in general imi place, desi promo-urile sunt atat de dese si de enervante.
"Casa pt 2" mi-a placut mult la inceput, pana mi s-a acrit de format: toti ii critica rau gusturile partenerului, chiar si cand n-au ce critica, toti se saruta dupa ce spun ce mobila isi pastreaza, prezentatoarea are fix aceleasi reactii... e ingrozitor de plictisitor formatul emisiunii, desi ceea ce fac decoratorii aia chiar imi place!
Ah, si mai imi place si emisiunea aia despre cosmeticale... dar zau daca-mi aduc aminte cum se numeste!
pepenash spune:
Deanny, din pacate cei de la Astral inca nu au introdus in grila acest post TV. Am intrebat si eu la ei si mi s-a raspuns ca inca analizeaza daca il introduc in pachetul de baza sau in cel VIP.
ralucasimarius spune:
Si eu ma uit. Pacat ca nu am timp, ca tare mi-ar mai placea sa stau cu telecomanda in mina, imbracata cu pijamaua mea preferata (pe care o uraste Marius), bagata sub plapuma cea roz primita la nunta de la soacra mea....
Deanny spune:
Pepenash, merci mult
. Am intrebat si eu ieri si acelasi raspuns - analizeaza...Nu sunt multumita deloc de Astral-ul asta, tarife mari si servicii slab calitative...
aime spune:
Cum spuneam si eu indragesc emisiunea Casa ptr 2 (mai putin reclamele, care slava domnului tin putin, deocamdata) si mi-ar place sa existe si la noi...e uimitor ce reusesc sa faca designerii aia, combinatii ciudate ptr gustul meu (combina stiluri si mobile diverse, pe care eu nu le-as vedea nicicand impreuna, intr-o camera) dar care ies super in final...deh, asta le e meseria...
Imi pare rau ptr cele care inca nu vad postul...poate se va rezolva curand.
aime