Mamici de iulie - august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Pardon, am gresit, nu luna asta, lunile urmatoare, nu stiu exact cand, probabil prin iunie ca mai am de perfectat cate ceva pe la acte si pe urma, offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si pe mine ma va astepta in scurt timp un "santier" acasa si deja m-apuca groaza...dar trebuie sa-l asteptam pe printisor cum se cuvine .

Sarilla felicitari pt. !
Geliza felicitari pt.!

Am mai scapat de o grija, mi-a iesit triplu test bun ! Ce mai urmeaza sa bifam??

-ici la burtici!

16+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara dragutelor.
Pana acum am citit tot ce ati mai scris.
Sarilla, felicitari pt baietel, sa creasca mare!
eliza, felicitari pentru o noua printesa!
mada_mxm, da este normal. Cumnata mea a patit asta inca de la vreo 7-8 saptamani de sarcina. Dar nu este o regula. De obicei fenomenul apare in jurul lunii a 5-a.
a.cicel, sa sti ca ma gandesc la tine in fiecare zi si parca iti simt emotiile. Imi pare rau ca esti asa departe ca tare mi-ar fi placut sa te vedem la fata locului.
Haideti fetelor sa incercam chiar sa fim unite si sa nu lasam loc de schimburi de replici dure. Nu-si au locul aici. Eu una nu va cunosc personal si nici pe medicii despre care se discuta. Deci nu am nici un interes ascuns. Dar fiind deja mama recunosc ca ma ingrozeste experienta prin care a trecut Cristina_Ioana[/. Numai cand ma gandesc ca mi s-ar fi putut intampla mie si simt ca mi-as pierde mintile. Asa ca eu gasesc justificare pentru orice atitudine a Cristinei_ioana fata de experienta traita. Si mie una chiar mi se pare ca e modesta si nu a facut mare caz de ceea ce i s-a intamplat. Toata admiratia mea pentru taria ei de a o lua de la capat si pentru bucuria cu care asteapta acest copil.
Pe de alta parte sunt constienta ca orice gravida isi face griji peste masura, ca orice veste proasta, orice lucru negativ despre medicul personal te da peste cap. Si stiu ca toate suntem mai irascibile ca de obicei, mai sensibile. E absolut normal.
Tocmai de aceea as vrea sa gasim un echilibru si sa reusim sa ne simtim toate bine in acest grup, sa fim un real sprijin, "una pentru toate, toate pentru una".
M-am lungit dar simteam nevoia sa scriu asta.
Va pup pe toate.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 17+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Pupici pe burtici!!!!

Felicit intai mamicile nou-intrate si le pup: bine ati venit! Aici ne vaitam, aici ne tratam, aici ne inveselim, suntem aici sa ne sustinem reciproc!!!!

Felicit si mamicile care stiu ce este bebelusul! Fericitelor, va invidiez!!!

Initial am zis ca nu scriu nimic pe tema asta, dar nu pooooot!!!!! Simt ca pleznesc! Nu te supara pe mine, ioana81, dar ce ai facut tu NU SE FACE! Draga mea, toate stam prost cu nervii din cauza hormonilor, dar nu ne varsam nervii una pe alta! Si eu la un moment dat am avut o discutie mai aprinsa cu una dintre fetele de aici, sincer, fara suparare, nici macar nu-mi amintesc cu care, din cauza faptului ca am vrut sa spun ceva, m-am exprimat aiurea, ea s-a amuzat pe seama mea si m-a deranjat. Ideea este ca nu am umplut forumul nici una dintre noi cu aluzii "subtile" de genul celei cu vaitatul, nici nu am intoxicat fetele cu nervi si furie. Nu stiu, eu citisem mesajul cristinei_ioana, dar tot ce am inteles din el era drama personala, cu TOT ce decurge de aici. Nu stiu, dar eu, una, nu sunt atat de slaba incat, daca cineva a avut o experienta neplacuta cu medicul meu si o spune, eu sa nu mai am incredere in el. Evident vreau sa aud toate cele si bune si rele, dar sunt in stare sa emit propria mea judecata de valoare. Asa ca, fetelor, VA IMPLOR, DACA STITI CEVA RAU DESPRE MEDICUL MEU, SPUNETI, NU ASTEPTATI SA NASC!!!!!! Nu spun ca voi reactiona prin a fugi, dar voi fi mai atenta in evaluare.

Nu stiu voi toate ce ati inteles ca facem pe acest site; dar toanta cum sunt, eu am inteles urmatoarele: aici ne vaitam, aici spunem ceea ce, poate, nu spunem nici sotilor, nici parintilor, nici preotului. Cand am fost deprimate, aici ne-am spus oful, cand am avut un copil bolnav, aici ne-am gasit alinarea, la fel cand am avut o contractie sau o sangerare! Deci, fara suparare ioana81 aici noi ne vaitam muuuuult, aici ne povestim dramele mai mari sau mai mici. Scopul nu este sa obtinem mila, cred, ci sa obtinem o vorba buna, o alinare. Barfim doctorii, fiecare isi expune punctul PERSONAL de vedere, aici am vazut barfite babysitteritele; nu am fost de acord cu tot ceea ce am citit, dar fiecare are dreptul sa-si exprime opinia personala. In ceea ce-o priveste pe doctorita careia ii iei apararea cu atata vehementa, se mai pot spune si altele, cam la fel de rele. La fel, nu cred ca, mai ales dupa ce i-ai povestit, i-a interzis cineva accesul, deci putea intra sa-si spuna punctul de vedere. Am intalnit candva o situatie similara in care medicul pediatru a intrat si si-a spus punctul de vedere, astfel cei neimplicati direct au citit ambele versiuni ale povestii si si-au format propria parere.

Pe scurt, MIE PERSONAL mi se pare ca ai exagerat, mai ales ca nici macar nu ai acceptat niste scuze care, desi nenecesare, iti fusesera chiar repetate. Speri sa nu-mi sari la jugulara pentru acest mesaj, dar, zau, ai exagerat! Cred ca ar fi fair macar sa treci peste poveste... macar atat...

Valentina 16+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Fetelor, revin cu o rugaminte anterioara la care nu mi-a raspuns nimeni... Va rog mult, poate gasiti 2 minute si pentru puturoasa de mine...

Nu ma omorati, dar eu nu sunt adepta TT-ului; nu l-am facut. Vreau sa fac, insa, o echo morfologica buna si vreau sa-l am pe bebe pe cd, dvd, caseta sau stick. Pe de alta parte, vreau sa fac aceasta echo peste 2 saptamani si nici sa nu coste o avere (asta cu costatul e discutabila, daca se poate, altfel nu conteaza, storc eu bani de undeva); va rog mult, mult de tot sa-mi spuneti unde se poate face aceasta echo sa intruneasca aceste conditii, sa aflu cat mai multe despre bebe. pe aici am vazut tot felul de mentiuni, dar as vrea un "short version" ca nu staau stralucit cu rabdarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

valentina, chiar ma intrebam pe unde esti. Despre eco morfologica sti si tu ca sunt multi doctori buni. Eu personal am facut deja doua(timpurii, din cauza suspectarii unor "malformatii")la Medlife la dr.Chitescu(224.35.95/224.48.81). Am platit de fiecare data 1.050.000 lei. Eu personal am fost incantata de doctorita, aparatul e performant. Nu e genul de doctor super amabil, nu face dulcegarii, dar a fost pe gustul meu. Vorbeste la obiect, iti raspunde la toate intrebarile. E fff atenta, si dureaza cam 40 de minute.
Poate iti mai fac fetele si alte recomandari, sa ai de unde alege.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 17+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Huacin, Cornelia, Sabana si Mamanati, va multumesc pentru intelegere si sustinere...nu vreau sa facem tabere, chiar imi doresc sa ne intelegem si sprijinim reciproc, ca toate avem temeri si intrebari si probleme si e minunat sa ne putem sprijin...si luptam pentru o cauca comuna: bebele care inseamna mai mult ca orice intr-o familie...voi fiind mame deja (mai putin Sabana care oricum a inteles ideea mea asa cum am gandit-o si nu eronat
) cred ca de-asta ati avut capacitatea sa vedeti inauntrul meu, e trist cand esti privit ca o victima care se vaita...chiar nu sunt genul...sunt o luptatoare si sunt gata sa o iau oricand de la capat pentru un copil, pt ca mi-l doresc mai mult decat orice pe lumea asta...ce vreau eu sa inteleaga Ioana de aici este ca o mama poate deveni un adevarat animal atunci cand i se intampla ceva puiului ei..si ii doresc din suflet sa ajunga cu bine la capat sa traiasca sentimentul asta...
Intr-adevar, Huacin, si eu gandesc ca tine, vreau sa aud despre dr meu si bune si rele, insa increderea mea nu se zguduie atat de usor la orice afirmatie facuta...eu il evaluez in felul meu, e dreptul meu sa o fac...
In fine, haideti sa incheiem tema asta trista care se continua cu tragedia andreei si uite-asa mi se umple sufletul de tristete iar..iar bebe nu merita asta...el merita o mami vesela, optimista si pozitiva....

Cristina 20+

Mergi la inceput

Nu mai stiu insa cine punea problemele...

Sani "curgatori"... nu e grav, atat timp cat sanii nu se inflameaza sau alt semn de boala... E chiar bine, se antreneaza pentru alaptat, ceea ce este un lucru bun.

Bebe mai cuminte in burtica: este inca mic in burtica, are loc destul, loviturile nu au forta, deci nu simtim decat putine dintre miscari. Daca vrei sa-l vezi, e destul de simplu si mai eficient decat incercarea de a-l simti. Intinde-te pe spate si respira normal, dar regulat. Vei vedea burtica facand valuri. Eu am facut asta, burta face valuri, adica bebe topaie, chiar cand eu nu simt nimic sau le simt foarte rare si slabe, dar el topaie de-a binelea. La mine a mers faza, cand ma gandeam ca nu misca suficient, ma linisteam; nu misca mereu, dar vei vedea, macar la cateva incercari o data. Regula cu simtitul miscarilor regulat se aplica in luna mare, cand simti deja orice miscare. Atunci nu trebuie sa treaca 24h fara sa simti, dar e relativ. Eu am tras o astfel de spaima la prima sarcina si cand am ajuns la echo bebe s-a pus pe topait de nu-mi putea tine chestia aia pe abdomen! Se mai intampla si din astea... teoria e frumoasa, dar fiecare bebe are "hachitele" lui; noi trebuie sa ne adaptam din mers...

Mada tu erai cu pielea... fetele au dreptate, crema de galbenele poate fi buna. Mie mi-a mers cu cea de la Elmiplant, luataa din farmacie. Incearca si, daca ti se pare ca e mai rau, intrerupe folosirea ei; asta cred ca e valabil la orice crema. Nu mai tin minte, ai fost la dermatolog cu povestea asta?

Kilogramele... Eu am luat 1,5 de cand am ramas insarcinata, ceea ce inseamna ca am slabit.Am putin peste 49 la 1,68m. Pe mine ma obsedeaza ca am prea putine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

in primul rand vreau sa va multumesc pentru primirea calduroasa.
pentru a.cicel: casa de piatra si multumiri ca m-ai inclus pe lista!

daca peste 1,5 saptamani nu aflu sexul copilului ma voi duce la un eco 3d. medicul meu nu mi-a recomandat sa fac TT, deci nu m-am programat la acest tip de eco. noi (eu si sotul) ne-am atasat mult de bebeloiul nostru incat impreuna am decis ca nu voi face TT si credem si speram ca totul va fi bine.

chiar daca stiu ca e un subiect foarte trist, moartea andreei mi-a demonstrat ca oricand ti se poate intampla orice. dar pe de alta parte fetita ei frumoasa ne arata ca viata merge mai departe, indiferent de accidentele vietii.

va pup pe toate,
Consuela

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by map
Am sa va rog sa ma puneti si pe mine pe lista mamicilor de iulie-august. Termenul de nastere este 18.08.2006. Deocamdata nu stiu daca este baiatel sau fetita, de indata ce voi stiu am sa comunic. Nici nu mai stiu ce alte date mai trebuie date.

Bine ai venit. Esti trecuta pe listuta.

Fetelor....ce e cu cearta asta pe aici? Eu nu am citit, decat printre randuri...ca sa vad daca sunt modificari de facut pe listuta, dar acuma am vazut ca Ioana81 si Cristina_ioana s-au certat. Sau nu am inteles eu bine? Dar daca am inteles eu bine, atunci Cristina, nu ai de ce sa iti ceri scuze. Vorbesc din experienta, crede-ma. Cum am mai spus-o si cu alte ocazii, ca eu m-am invatat minte, pentru tot ce scriem aici trebuie sa ne asumam raspunderea, pentru ca e un forum public. Asta e. Mai bine sa fim mai retinute. Eu am patit-o, si mai sunt cateva fete care au patit-o.Stiu ca tu ai vrut sa faci un bine celorlalte fete care sunt la acel doctor. Nu te condamn pentru asta si nici pentru sinceritatea ta. dar din pacate, pentru anumite persoane a fi sincer cu ele...e destul de dureros.

14+
Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput