Mamici de iulie - august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 2
SARILLA spune:
Buna,fetelor!
Vroiam sa va dau vestea pe care doar ce am aflat-o,si anume ca urmeaza sa avem un baietel,asa ca mai ingros listuta cu un exemplar frumos si sanatos!![]()
In rest,toate bune,va urmaresc destul de des,chiar daca nu pot sa va raspund tot timpul.
Sarcina usoara in continuare!
Sabana spune:
Ioana81 desi fetele aici au fost mai mult decat modeste, ba mai mult Cristina si-a cerut scuze de vreo 3 ori, daca te-a deranjat in vreun fel sau altul afirmatia ei. Nu a insistat nici o clipa sa explice de ce asa si nu invers, a fost drama ei si mi se pare normal sa i-o respecti. Fereasca Sfantul sa ajungi vreodata sa patesti ce a patit ea din cauza unui medic incompetent. Este experienta ei cu acest medic si nu mi se pare normal sa sustii, ca ai avut dreptate, atata timp cat Cristina nu a facut-o. Nu prea este fair din partea ta. Pana la urma este parerea ei, pe care nu a incercat sa o impuna nimanui, asa cum incerci tu sa ne demonstrezi ca ai avut dreptate.
Miky pai cam astea sunt scorurile prin magazine. E adevarat ca era la mother care, care e un pic cam scump, dar eu nu am vazut body-uri prin oras mai jos de 150.000 si sa fie si de calitate. Oricum pe aici au luat-o razna preturile.
Mada multumesc pentru informatii. Am sa intru si eu sa ma documentez.
Simona sunt de acord cu tine in ceea ce priveste calciul. Si pe mine m-a avertizat dr si a zis sa il iau doar la nevoie. Dupa acea pastila m-am simtit mai bine. Acum voi mai lua din nou, doar daca reapar problemele. Oricum o sa imi fac cat de curand si analiza calciului, ca ei nu au binevoit sa mi-o dea. La CMU unde sunt eu arondata nu iti fac analiza decat daca este recomandata de medic.
MissJJ spune:
Fetelor va deranjez si eu cu o intrebare: e normal la 15 sapt sa iti curga vreun lichid din sani? Pe mine de vreo 2 zile ma mananca sfarcurile si mi-a curs niste lichid, putin nu mult. E normal? Ar trebui sa imi fac griji?
Eu sunt la prima sarcina deci nu prea stiu exact cei normal si ce nu. De citit citesc destule carti dar nici o carte nu cred ca explica tot.
------------------------
15+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
Sabana spune:
Mada da e normal. Esti o fericita. Deja incepi sa ai lapte, de fapt se numeste colostru din cate stiu eu.
map spune:
Buna fetelor,
eu am mai scris azi odata fara insa a ajunge la capatul cu cititul si abia acum cand am apucat sa citesc tot am vazut ca se mutase deja toata discutia aici.
Abia ce am terminat de citit toate mesajele voastre si este cat se poate de trist ceea ce s-a intamplat cu Andreea. Dar poate ca fiecaruia din noi ne este deja scris ce urmeaza sa se intample, poate asa a fost destinul ei. Insa nu este drept ceea ce s-a intamplat!![]()
Am sa va rog sa ma puneti si pe mine pe lista mamicilor de iulie-august. Termenul de nastere este 18.08.2006. Deocamdata nu stiu daca este baiatel sau fetita, de indata ce voi stiu am sa comunic. Nici nu mai stiu ce alte date mai trebuie date.
Imi spuneti si mie pentru ce luati voi biomarin, la ce anume ajuta?
Monica
she_wolf spune:
Mada_mxm, referitor la problema ta cu pielea, daca doctorii de acolo sunt ca si cei de aici
, iti sugerez ca la prima vizita in tara sa mergi la un doctor. S-ar putea sa gasesti mai usor rezolvarea.
Geliza, felicitari pentru fetita! 
Sabana, eu am avut preeclampsie in sarcina trecuta si are legatura cu hipertensiunea...ai vreo problema cu asta? N-au nici o treaba dulciurile, mai degraba sarea si grasimile. Sper sa scap de data asta, m-am lasat de cafea si incerc sa mananc mai putin sarat si sper sa nici nu pun prea multe kg ca si asta conteaza. Acum s-a incalzit in Bucuresti din cate am inteles, ar fi bine sa mai faci cate o plimbarica, te si aerisesti si mai faci si miscare. ![]()
SARILLA, felicitari pentru baietel! 
Claudia
(14+) si
Cristi (16.12.2002)
map spune:
Acum am vazut ca la mai trebuia si data nasterii pe lista de viitoare mamici: 17 iulie 1975
Monica
Cristina_Ioana spune:
Am scris io ce am scris si cand sa dau send a murit jucaria
...asa ca o iau cuminte de la capat...
Mada_mxm, asa cum a zis Sabana, e colostru ce iti picura tie acolo, e misto ca ti se pregatesc sanii pentru lapticul care va veni...cred ca e misto ca se intampla de acum, ca ti se desfunda canalele alea...la mine nu picura nimicutza inca...
E foarte bine sa iei tot ce trebuie asa pe indelete, ca e scump intr-adevar sa le iei in one go...
Sabana, inteleg ca amandoua vom fi sefe de santier curand, ca si noi incepem pe la sf lui martie sa facem camera bebelinei si renovam bucataria, deci o sa fim pline de moloz, ca niste adevarate doamne...poate ne vedem prin oras la cumparat de ciment sau mai stiu eu ce.... ![]()
Dupa ce se termina nebunia asta ne apucam si noi de cumparat toate cele necesare lui bebe...
Miky ai fost mortala cu sotul si pampersii...si eu ii explicam sotului ca bebe consuma la inceput in jur de 12 pampersi pe zi si facuse okii mari
nu stiu ce isi imagineaza ei ca venim cu bebe de la maternitate si se cer la olitza de a doua zi...![]()
Anasia, stiu cum e, si eu as cumpara in prostie, sa vezi fericire pe noi in curand cand chiar vom cumpara hainutze si de toate..eu abia astept...
Cristina 20+
acvi spune:
saluti,fetelor!!!De citit va citesc ,abia tin pasul dar de scris ..mai greu.
Am fost si eu saptamina trecuta la al doilea eco si pt ca am vazut fete care deja aflasera sexul copilului,m-am dus plina de speranta..dar nimic...dr mi-a spus ca vreau prea multe
.In rest totul e ok.M-a mirat ca m-a intrebat citi ani am,si a spus ca sunt tinara
,deci nu a pomenit nimic de triplu test.Ce-i drept ca si eu am citit ca se recomnada dupa 35 de ani iar eu am 32 jumatate,dar vad aici ca s-a recomandat si fetelor care nu au nici 30 !!!Am inceredere insa in medic,sper ca stie el ce face!!
Mai ramine pb cu anticorpii ca am RH negativ,dar Alex are tot negativ iar la prima dozare a iesit negativ,sper din tot sufletul sa nu apara ca altfel incep sa-mi fac 1000 de ginduri.
Am scapat de greturi ,pofte putine(inghetata,shaorma,tochitura
).Abia astept salatele si fructele autohtone!!!
Felicitari tuturor celor care deja au aflat sexul bb-ului si abia astept sa vin si eu cu informatia ca tareeeee-s curioasa.
Gabi 16+ si Alex(2 ani si 10 luni)
dariana spune:
Stati asa ca si eu voi fi luna asta pe santier ca vrem sa vindem garsoniera asta in care stam si sa luam un apartament, ca doar vine bebe, nu? Nu putem sa-l crestem in garsoniera. Dar la noi mai dureaza ceva pana ne apucam, stiu ca asta ar fi perioada optima, ca mai tarziu imi va fi mai greu cu burtica, dar n-am de ales, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Mie vad ca mi-au trecut greturile. O fi bine? O fi rau?
16+