x

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Craciunitza are mare dreptate in ultimul ei mesaj. De ce trebuie sa fie soacra la curent cu tot ce faceti voi? Daca sotul este de partea ta, nu ii raspunzi la telefoane si nu va vizitati, nu inteleg cum ajungi sa ai contact cu ea??? Cat despre ruperea turtei: bine spunea cineva mai sus: adica vine socrela, dar nu vin parintii tai???????????????
Pardon: daca tot stii ca este scandalagioaica, de ce nu faceti petrecerea langa orasul vostru, cu prietenii buni si parintii tai??? Eu chiar nu inteleg de ce sa ii privez pe parintii mei de asa bucurie in favoarea socrelei?? Care una doua sare la bataie, arunca cu obiecte in tine si te jugneste. Asta chiar nu inteleg.
In rest, asa cum ti-au spus si fetele: nu mai strange ura in tine ca tare rau iti faci tu singura!!! sa stii ca nici eu nu am o soacra model dar nu vorbim nici la telefon si nici de vazut nu se pune problema (decat in poze).
Asa ca liniste-te si nu mai intinde lista, clar este cea mai odioasa soacra, dar nu merita sa faci un scop in viata din indepartarea ei.

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Zanazanelor,ieri am fost la o dr. homeopata pentru o problema pe care o am legata de faptul ca eu si sotul meu nu reusim sa "ne insarcinam", daca intelegi.Am trecut si eu prin aceeasi nebunie ca si tine si am simtit ceea ce simti tu.CRed ca nu am ratat toata gama de stari si de nervi si de disperare si de ganduri de divort.Crede-ma parca totul este tras la indigo.
Consultatia m-a ajutat sa inteleg si altfel lucrurile. Stii ce mi-a zis doctorita?Marii nostri calai sunt marii nostri maestri.Paradoxal, viata noastra nu este influentata de oamenii buni cat de cei "rai" care fac ceea ce fac dintr-un anumit motiv, vor sa ne arate ceva.In cazul meu sa zicem ca sunt prea orgolioasa si cred ca ieri mi-am invatat lectia.Energetic, certandu-ne cu aceste persoane care ne fac rau, ne dezechilibram.pana la urma trebuie sa facem pace cu noi insine si cu cei care ne fac rau, fie si numai in sufletul nostru.Nu trebuie sa ne ducem sa ne impacam cu caeste persoane, dar sa le iertam in sufletul nostru.
Stii care a fost marea probleama a ta si a mea? Ca nu am ripostat atunci, pe moment.Ca eu nu am tipat la ea cand ea a tipat la mine, ca nu i-am tras una atunci cand trebuia.Ar fi fost foarte bine pentru psihicul meu sa ma eliberez intr-un fel dupa fiecare magarie a ei si , vorba aia, fie ce o fi.dar am preferat sa innebunesc, sa tin totul in mine si sa termin psihicul meu si pe al sotului, ca si el suporta toate vaietele mele pe care nu aveam curajul sa sa le arunc in fata soacra-mii.
Iti faci rau povestind despre situatia aia acum? ai facut o obsesie din ea?Eu am facut si mi-e groaznic de greu sa vorbesc despre ce mi s-a intamplat.Trebuie sa ajung la un echilibru in sufletul meu si trebuie sa nu mai simt ca mi se strange stomacul doar cand ma gandesc ca ar putea veni pe la noi.
Te cred ca esti o persoana foarte buna si imi explic felul tau de a te exprima acum.Doar un om bun poate indura o asa nebunie si poate claca asa cumai facut tu.Dar salveaza-ti sufletul si ai grija de sotul si copilul tau.Nu transmite starea ta copilului tau, caci fara sa vrei acest copil simte ce se intampla.Foarte bine ca a inteles si sotul tau ca nu se mai poate. Evita pe cat posibil subiecte legate de soacra ta cu el, creeati-va o alta lume.
In speranta ca ti-a folosit ceva din ce ti-am spus,mai vorbim, ca acum sunt ocupata sa descopar calea de a nu mai suferi atat si de a lua mai usor.Problema mea e ca pun prea mult la suflet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Stiti de ce cred eu ca ne macina atat relatia cu soacra, pt ca te astepti, tu nora tanara si fara experienta, ca soacra sa se bucure ca tu:

- il iubesti pe fiul ei, gresit, soacra mea s-a casatorit din interes, asa ca SIGUR si eu m-am maritat cu un cont bancar
- ai scoala, la noi in familie fi-su e inginer, ce conteaza ca sunt si eu?
- ai serviciu bun, ce daca
- esti gopodina, cu atat mai rau ca nu poate sa se dea ea mare cu cat de buna bucatareasa e
- ai un hobby? e pierdere de vreme, mai bine te uiti la TV ca ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

Am si eu o "nebuna" in preajma fiti fara grija. Stii cred ca daca am face un top si a mea ar candida pt. locul 1. Atata rautate, ptostie, cretinism si cum vreti sa+i mai spuneti nu am intalnit nicaieri. Niciodata nu am creyut ca voi putea sa urasc, dispretuiesc pe cijneva ca pe ea. Soacra mea este o nebuna, rau de tot ii lipsesc doar documentele care sa certifice acest fapt. MUlta vreme am spus ca sotul meu ar fi fost perfect daca ar fi fost orfan de mama. Pe langa ca toata viata ei nu a realiyat mare lucru, lucru care dupa parerea ei, e de stimat, adica a fost o "doamna", aceleasi principii li-a implimentat si copiilor ei. A facut in asa fel incat cei 2 frati sa se urasca de moarte, la unul "i-a dat" tot si pe cumnatamea a dezmostenit-o fiindca nu il agreaza pe sotul ei si fiindca conform principiului, primului nascut baiat fiind are dreptul la mostenire, bla, bla, bla. Pe mine nu ma suporta fiindca nu sunt destul de cuminte si supusa. Eu nu o suport fiindca e cretina, umbla cu tot felul de porcarii, decand ne-am casatorit ne-a facut doar probleme, una mai urata ca alta... am sa va mai spun alta data acum nu se mai poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Zanazanelor bravo! Asta e atitudinea potrivita! Marair multa dreptatae ai tu. Dar si la mine au trebuit sa treaca vreo 3 ani ca sa ajung sa-ti dau dreptate. Probabil ca trebuia sa nu o mai vad de vreo 3 ani dar ..... asta e, m-am chinuit anii astia dar acum sunt mai inteleapta.
Siminaf - cred ca nu am mai scris de vreun an .... dar inca va mai citesc. M-am inscris in 2002.

Sorana si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

zanazanelor, haide ca te asteptam in clubul nostru.La prieteni dintotdeauna-clubul nurorilor.
Si apropo de soacra, incearca sa o ignori, ptr. ca ignorarea doare cel mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by sorana

Zanazanelor bravo! Asta e atitudinea potrivita! Marair multa dreptatae ai tu. Dar si la mine au trebuit sa treaca vreo 3 ani ca sa ajung sa-ti dau dreptate. Probabil ca trebuia sa nu o mai vad de vreo 3 ani dar ..... asta e, m-am chinuit anii astia dar acum sunt mai inteleapta.
Siminaf - cred ca nu am mai scris de vreun an .... dar inca va mai citesc. M-am inscris in 2002.

Sorana si Monica (3 ani)

Sorana, am vazut cind te-ai inscris, dar vroiam sa stiu daca ai scris pe undeva experienta despre care ziceai pe pagina anterioara...
Bine ai revenit!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

zanazanelor, parerea mea e ca si tu iti faci mult sange rau. eu mi-am dorit mult o relatie buna cu soacra mea, dar nu am reusit. e o persoana ciudata, nu ne potrivim absolut deloc. la inceput ma atacam, dupa ceva vreme am invatat sa o accept. o vizitez rar dar am mereu grija sa il trimit pe al meu o data la doua saptamani in vizita (nu vreau sa le stric relatia si nici sa vina ea in vizita la noi).

tu de ce te superi? soacra ta si daca va pastra casa si daca o va trece pe numele sotului tau tot va zice ce zice si va face ce face si va cere ce cere. la fel sotul tau, orice ar face ai lui se va comporta identic cu ei. parerea mea e ca sotul tau e problema. tu cu el lamureste ce-si-cum.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

zana, off... de ce nu vii la forumul Prieteni dintotdeauna, in Clubul nurorilor? K noi te asteptam acolo...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Zanisoara,sa-ti fie socrosesenia a.......
Incearca sa nu te mai certi cu sotul tau .Japita asta asteapta .
Gandeste-te ca cine se enerveaza pierde.
Vino la Clubul nurorilor.Suntem multe in nurori cu soacre scarboase.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput