x

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

Cita scirba imi provoaca genul asta de soacra.
Si eu am avut una, dar era mai "stilata"(credea ea).Incerca sa-si mentina un oarecare vocabularsi sa joace teatru.Ghinionul ei ca am mai multe simturi decit se astepta si am prins-o cu mitza-n sac:)
Nu zic ca a reusit sa ne desparta caci i-am interzis sa ne calce pragul cind sint eu acasa, dar tot ea a fost unul din factorii decisivi.
Scirbe ordinare.Asta sint mamele acestor soti.De fapt, "mame" in maaaari ghilimele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

giulia, a mea era sa-l omoare pe tac-sau ca sa anuleze nunta.... nu i-a mai dat medicamentele, om de 80 de ani, si l-a luat salvarea de acasa - ti se pare sanatoasa ?!

Asta pentru simplu fapt ca nu era invitata....

Si, sincer vorbind, si eu m-am gindit ca e mama-sa - i-am spus lui Calin sa o cheme, daca vrea.
Dar n-a vrut.

Cum sa fii "pacifista" cu asa ceva?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fata, vai de capul tau ce tragi...va doresc tarie si rezistenta, tie si sotului...
Mai bine ati emigra si ati scapa de belea !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu spuneam ca avem ambele perchi de parinti tampiti. Nu sunt exact ca soacra ta, sunt alte genuri de tampiti dar ideea e cam aceeasi.
Chestia e ca nu avem nici o legatura cu ei. Si nu iti dori ca si parintii tai sa fi fost la fel pentru ca nu iti poti imagina cat de nasol este.
Descarca-te cat poti si uit-o! Concentreaza-te pe relatia vboastr, pe copilul vostru si chinuie-te sa ii ignori pe socri, petnru totdeauna. Stiu ca e greu, poate vor fi reveniri cand iti vei spune "hai ca totusi e maica-sa!"...dar te vei trezi ca o iei de la capat cu mizeriile asa ca sfatul meu este sa te stapanesti cat poti, sa nu uiti prin ce ai trecut si sa nu le faci nici o concesie. Uita-i! Timpul te va ajuta!

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Eu nu inteleg de ce va mai straduiti sa fiti in relatii cu ei.. pe bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by zanazanelor
V-am spus ca, mai nou, ii baga sotului meu idei in cap ca noi suntem impreuna gratie "vrajilor" facute de bunica mea. Ieri mi-am sunat sotul si l-am rugat sa-si intrebe "mama" cine este acel preot si unde-l putem gasi. Sa vedem ce-i raspunde...

sa inteleg ca tu chiar crezi in notiunea de vraji si vrei sa verifici daca bunica ta a facut asa ceva?
Nici nu m-as obosi pentru o asa imensa prostie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Vaaaaaaaaaaaai de mine, zanitzo!!! Doamne cate mojicii din partea soacrei. Sincer imi pare rau sa aud ca treci prin asa ceva, si sincer, imi pare rau sa aud ca asemenea "mame" exista pe lumea asta. Eu ma gandesc la mama, saraca, cat a fost printre noi, a facut tot ce e omeneste posibil sa ne protejeze, sa ne ofere tot ce putea, sa ne faca (,) casa-camin, sa nu simtim lipsuri sau loviturile soartei. Din pacate, a plecat mult prea devreme dintre noi, la doar 47 de ani; asa e, Dumnezeu ii ia pe cei buni, ca pe ai rai, nici El nu-i vrea. Si acum ma uit la soacra-mea, ca nu ar spune femeia asta o vorba rea nici despre mine-altcuiva, nici mie. N-ar face nimic sa ne desparta; In ziua in care sotul meu si-a luat copila si si-a lasat fosta nevasta, dupa 7 ani de casnicie si s-a dus la soacra-mea, in ziua aia abia, soacra-mea i-a spus: "Bine ca ai lasat-o, ca mie niciodata nu mi-a fost draga." Dar in 7 ani, nu a spus vreun cuvant rau de ea. Socrul meu s-a mai luat de ea, de vreo 2 ori, dar soacra-mea niciodata n-a zis un cuvant.
Zanitzo, draga, las-o in plata Domnului, nu-ti mai amara tu sufletul cu o tampita, gandeste-te la copilul tau, la tine si la sot. Cred ca faci bine ca nu o lasi sa-ti calce casa, si ca o tii departe de copilul tau, ca, asa e, ce exemplu ar fi ea sau ce ar putea sa o invete de bine pe fetita ta?!
Iti doresc sa va fie bine, sa renunte scorpia la a-ti mai face zile fripte.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Incheiati orice relatie si daca se continua in acest fel, politie si restrictie.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Zano, stii ceva? Taie orice legatura cu femeia asta, pentru binele familiei tale. Faza cu vrajile e "vrajeala" ignore total la asemenea prostii si detaseaza-te complet! Tremuri ori de cate ori vorbesti despre ea cu sotul tau fiindca te consumi energetic si psihic. Nu merita, protejeaza-te, exclude-o de tot din viata voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Dragelor,

Stiti ce mi se pare mie important: ca sotii sunt de partea noastra. Ca indiferent cate magerii, rautati, minciuni o sa indruge soacrele NOI ii avem pe fii lor langa noi, pe noi ne iubesc si in final parerea NOASTRA conteaza.

Si eu am norocul de un sot care ma iubeste si de o soacra care nu stie cum sa scape de mine, si asta dupa 7 ani de relatie, casatorie, casa cumparata impreuna, etc.

Sa va povestesc si eu cate ceva sa nu creada Zana ca e singura ghinionista:

- imi cunosc eu sotul, castigam binisor pe vremea aia si eram colegi de serviciu, el cu salariu dublu decat al meu.
Eu aveam ceva bani pusi de-o parte, el nu avea bani sa plecam in concediu, un concediu f modest la mare la gazda sa nu va imaginati cine stie ce! Am asteptat sa luam salariul sa aiba bani, pt ca socrela cheltuia cu larghete pe tot felul de prosti.
Dupa vre un an anuntam ca ne mutam impreuna, si o apuca frate nebunia: zugraveste casa ei, pune gresie, faianta, isi ia masina de spalat noua, cuverturi, perdele, nu-i lasa frate nici un ban!!!!
Si noi ne mutam in chirie nu cu ea evident.

Si ne mutam noi si incepe:
- plecam intr-un weekend la munte si ne suna ca ea a chemat salvarea. Nu ami plecam, ne ducem la ea: ce facuse mancase un borcan de 1 litru de samantana si-i era cam rau, da ce sa faca sa arunce mancarea?
Si sotul m-a luat de o aripa si am plecat la munte!

Si telefoane: la 7 dimineata sambata
- Ce faceti azi, cand treceti pe la mine, etc
alt tel la 10, la 12, seara, plecam de la ea ne suna sa ne intrebe daca am ajuns acasa, ce facem, ce mancam.
Cand a, inceput sa evitam telefoanele, adica sa nu mai raspundem, a inceput sa se dea bolnava, internare in spital, antidepresive, circoteca totala.

Cand sa cumparam casa: vine sotul cu ideea sa luam casa pe numele ei!!!!!Ideea ei 100%.
Puneam si eu bani la casa, va dati seama cat de idioata ma considera?
Si eu imi iubesc sotul, asa ca i-am spus destul de diplomatic, ca daca ia casa pe numele ei eu nu o sa ma simt acasa, si oricum nu o sa pun bani, ca o sa incerc sa-mi iau ceva pe cont propriu, etc.

Asa ca CASA e pe numele nostru. Si nu i-a placut apatamentul nici de frica: e prea sus, o sa fie prea frig, prea cald, e prea departe - asta era si scopul! Si ne-a gasit ea ap, langa ea: doua camere la periferie cotau cat al nostru de 4 destul de central!!!!

Si dupa ce ne aranjam casa, cat de bine putem a inceput sa vrea si ea: frigider ca al nostru, hota ca a noastra, si tot asa la absolut ORICE.
Aici nu i-a tinut ca noi ne-am luat ce-i mai bun si ei ce-i mai ieftin!!!
Si vine in casa NOASTRA si isi da cu parerea: unde si ce sa punem, are boala cu husele, eu nu pun huse pe mobila!!! Imi da sfaturi cum sa spal vasele, hai ca asta e draguta rau:
- Uite mamam se ia asa buretele...se pune detergent da nu mult sa faci economie... se inchide apa sa faci economie....
Asta e soacra care vine la noi cu taxiul, mananca numai somon, struguri iarna, si oricum ii dam o gramada de bani!!!

Si aici am reusit sa pun o limita: a trebuit sa-si faca lista de cheltuieli, de dat ii dadeam cam 6 mil pe luna, dar nu a reusit sa gasesca pe ce-i da decat vre-o 3, asa ca ATAT primeste.

Si dragelor noi suntem alea tinere, frumoase, pe care fii lor le iubesc, NU au nici o sansa!!!!

Mergi la inceput