Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 3
devylla spune:
Buna fetelor!
Mihaela eu sunt in Romania acum.
Nora nu te necajii,mai sunt si dastea in viata.Oricum mult noroc in continuare.
Pentru ca nu ma pot tine de raport si nici de dieta cum as vrea,deoarece aici nu am cantar si nu pot sa imi tin kg in frau si sunt multe tentatii(ca la mama acasa)care mi-au lipsit in Japonia,eu voi face o pauza cu darea raportului(dar nu si cu dieta)pana in maritie la mijlocul lunii.Nora las la latitudinea ta cum faci cu listuta(daca raman sau nu pe listuta)insa voi revenii cu siguranta
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

nora2005 spune:
Da, nu ma mai necajesc...mi s-a confirmat ca posturile au fost aranjate. Plus de asta...cel care a fost ultimul admis, al 5-lea, pe posturile pe care candidam si eu, a avut 159 de puncte, iar eu 158. Asta e.
La mine e apropoul cu trisatul? Ca ma iau de voi... Intotdeauna am dat raportul luni, iar azi am si spus de dimineata ca mi se pare ceva in neregula cu cintarul. In fine, daca vreti sa-mi pice pe voi...mai spuneti, sa vedeti ce usor am sa va 
Sunt destul de suparata pe faptul ca nimic nu se mai face cinstit. Cum sa progresam ?
In fine.
Noapte buna !
Nora
adif spune:

dau si eu raportul, cam tarziu caci nu am avut conexiune, apoi am fost plecata de acasa: 53,8
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by adif
dau si eu raportul, cam tarziu caci nu am avut conexiune, apoi am fost plecata de acasa: 53,8
Adi,mamica lui Sebix
Felicitari, Adi !
1,5 KG ?
ESTI SEFA SAPTAMINA ASTA ! Felicitari !

Nora
allain spune:
Neata la toata lumea!Nora,imi pare rau si alte vorbe sunt de prisos in conditiile actuale politice.Chestia cu posturile aranjate e o treaba veche,indiferent de ce partid e la putere.In meseria ta posturile sunt aranjate politic,deci mai ai o sansa,la mine posturile sunt aranjate cu bani,iar eu nu voi ajunge niciodata sa-mi pot permite sa-l cumpar,sunt fff.multi bani! Fetelor,cind acuzati pe cineva ca triseaza e bine sa dati si nume si sa probati ceea ce spuneti si ma intreb cum o puteti face!So,pentru azi am schimbat putin meniul,D -lapte cu cerele;P -salata cu peste la cuptor ;S -lapte cu cereale,intre mese fructe.Va pup si numai bine!Sustin in continuare 62kg si in dimineata aceasta!
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Ok, Allain...
Sa stii ca pina la urma si sustinerea politica, tot asa se probeaza, prin ...bani. Dar sa nu mai vb aici despre aceste lucruri. Oricum nu mai conteaza. Am depus ieri o contestatie, pentru ca daca aveam 2 puncte in plus, pe care mi le puteau da la interviu, as fi fost in locul ultimului. Dar se pare ca acela trebuia sa iasa si...a iesit. Eu invat in continuare si vreau sa ma prezint si la Bucuresti, desi stiu deja ca ma lupt cu mori de vint.
In alta ordine de idei, cintarul imi arata aceeasi greutate, deci am avut dreptate ca avea o "problema", ca nu puteau dispare 2 kg de ieri pina azi. Deci, in cusca cu mine...Doua pedepse...si fara concurs luat si 
Merg la listutza sa o pun si pe Adi pe locul pe care il merita. Aseara am uitat sa mai merg la lista.
Nora 
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Buna fetelor!
Mihaela eu sunt in Romania acum.
Nora nu te necajii,mai sunt si dastea in viata.Oricum mult noroc in continuare.
Pentru ca nu ma pot tine de raport si nici de dieta cum as vrea,deoarece aici nu am cantar si nu pot sa imi tin kg in frau si sunt multe tentatii(ca la mama acasa)care mi-au lipsit in Japonia,eu voi face o pauza cu darea raportului(dar nu si cu dieta)pana in maritie la mijlocul lunii.Nora las la latitudinea ta cum faci cu listuta(daca raman sau nu pe listuta)insa voi revenii cu siguranta
poze noi
3 generatii![]()
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Salutare, Sabina !
Stai linistita, ca ramai acolo...ti-ai anuntat intentiile, stim de tine, te consideram in concediu
Sa-mi dai de veste cu ceaiul, ok ? Eu m-am linistit. Oricum, nu am ce face, nu am cu cine sa ma bat. Cu sistemul
? (ma iertati, nu am gasit ceva mai ...potrivit) Sa fim seriosi 
Nora
nora2005 spune:
Fetele care nu ati dat raportul, va astept. N-o sa pot sta pe calculator ca invat si maine plec iar pina simbata...asa ca voi aveti iar misiune importanta.
Fac strigarea pentru raport:Simomic si Karin. Pe Sabina o iertam e la ...mami ei, in concediu 
Nora
nora2005 spune:
Fetelor, traim in Romania...si asta ne ocupa destul de mult timp. Dar mie mi-e draga aceasta tara a noastra si oamenii ei.
Nora
mihaela amalia spune:
'Neataaa...Off Nora, cum mai spunea si Allain alte vorbe sunt de prisos in conditiile actuale politice...Poate vei avea mai multa bafta la Bucuresti si de ce nu la contestatia de la Constanta.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia