Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela amalia spune:
Offfffff scrisesem mai devreme un mesaj mai lungut si aproape cand sa-l trimit s-a luat curentul 

Nu mai stiu exact ce am scris
..asa ca o iau de la capat
...in primul rand raportu:-1kg, desi cand m-am cantarit sambata dimineata aveam-1300g, dupa o zi de iaurt(1,5l)...se vede ca m-am cam facut de cap ieri
...da' gata..vreau sa scap cat mai repede de Kg in plus ca vine caldura si vreau sa fiu in cea mai buna forma sa ii dau pe toti pe spate![]()
Pe moment nu mai stiu ce sa spun, revin.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Eftimie C. spune:
Nora, multumesc pentru urari.Sper sa-mi ating scopul curand si apoi sa schimb tinta la 75kg.
Mihaela, poftim in top.
Monica, felicitari.100g e totusi ceva.Eu spun doar kg, sutele de grame nu le bag in seama, cantarul nefiind electronic.
Restul fetelor, poftiti la rapot.Uimiti-ne!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Offfffff scrisesem mai devreme un mesaj mai lungut si aproape cand sa-l trimit s-a luat curentul
Nu mai stiu exact ce am scris..asa ca o iau de la capat
...in primul rand raportu:-1kg, desi cand m-am cantarit sambata dimineata aveam-1300g, dupa o zi de iaurt(1,5l)...se vede ca m-am cam facut de cap ieri
...da' gata..vreau sa scap cat mai repede de Kg in plus ca vine caldura si vreau sa fiu in cea mai buna forma sa ii dau pe toti pe spate
Pe moment nu mai stiu ce sa spun, revin.www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Mihaela, felicitari
Deci cura cu iaurt da roade !!! Bun asa, eu la grupa zero am interdictie la lactate, din pacate. Imediat te asez unde ti-e locul: in top !
Carmen, eu continui sa ma minunez de tine

...1 kg in fiecare saptamina in ultimul timp ! Cum reusesti ? 
Nora
Nora
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Mihaela, felicitariDeci cura cu iaurt da roade !!! Bun asa, eu la grupa zero am interdictie la lactate, din pacate. Imediat te asez unde ti-e locul: in top !
Nora
Nora
M-am uitat si eu acuma la grupa mea de sange sa vad daca este recomandat iaurtul si se pare ca la aceasta grupa nu este indicat...cu toate astea se pare ca mi-a facut bine la kg...oricum iaurtul regleaza in primul rand tranzitul intestinal, si dupa cum ai spus si tu mai demult, iaurtul si branza de "veci" face bine la silueta pentru ca cc contine cc caseina...deci eu voi continua sa consum iaurt...
si bb
Site Amalia
nora2005 spune:
Am intrat sa vad daca a mai dat cineva raportul. Se pare ca nu. Liniste si pace pe aici. Eu nu am nici o veste...
Nora
nora2005 spune:
Vesti...proaste, din pacate ! Se pare ca nu am luat ! S-au afisat listele acum, mi-a spus cineva prin telefon. da...mi-a lipsit exact ce v-am spus...sustinerea politica, intrucit am avut punctaj mare. Asta e !
Viata merge mai departe !
Nora
karin10 spune:
Prostie mai mare nu am auzit
....astia sunt niste timpiti.Lasa Nora nu te necaji, poate nu era locul tau acolo, n-ai vazut cit de pampalai sunt cei numiti politic?Decit sa-ti fie colegi niste tutuluci cu care sa n-ai nimic in comun mai bine lipsa
.
Pentru raport as lasa-o si eu pe miine dimineata daca se poate
ca deocamdata stationez.In weekend am mincat numai prostii.
Felicitari fetelor care au intrat in top, in ala bun desigur
.
varga
Moniland spune:
Nora, eu stiu ca tot ce ni se intampla, este cu un anumit scop. Asa ca priveste inainte si nu considera un esec.
Noi oricum nu ne schimbam parerea asupra profesoarei.

Monica
Moniland spune:
Fetelor, supunem la vot? Raport luni sau raport marti?
Eu tot ce stiu este ca in week-end ma ingras cu cateva sute de grame pe care lunea le dau jos. Sunt puse mai ales duminica cand, in general, e zi de rapaus total. Si toate bunatatile consumate nu apuca sa se digere pana luni dimineata la cantar. Cel putin acesta este raspunsul meu. Iar daca dam marti raportul, ziua de luni este o adevarata zi de dieta pentru fiecare, fiind motivata si de raport.
Oricum am vazut deja ca 2 fete triseaza
.
Monica
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Fetelor, supunem la vot? Raport luni sau raport marti?
Eu tot ce stiu este ca in week-end ma ingras cu cateva sute de grame pe care lunea le dau jos. Sunt puse mai ales duminica cand, in general, e zi de rapaus total. Si toate bunatatile consumate nu apuca sa se digere pana luni dimineata la cantar. Cel putin acesta este raspunsul meu. Iar daca dam marti raportul, ziua de luni este o adevarata zi de dieta pentru fiecare, fiind motivata si de raport.
Oricum am vazut deja ca 2 fete triseaza![]()
.
Monica
Da am observat si eu ca doua dintre noi triseaza
sunt pentru marti...Vecina (Carmen) se pare ca suntem vecine si in top

si bb
Site Amalia