Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
dyadya spune:
Buna dimineata! Hop si eu care ieri am urmarit de la distanta toate scanteile. Freia, am si eu rugaminte sau o propunere sau ce vrei tu numai nu te supara pe mine. In orice grup cand intervin discutii, probleme, nemultumiri, intotdeauna este bine ca acestea sa fie discutate si solutionate. Faptul ca le bagam sub pres pe sistemul noi aici discutam frumos nu ne certam, nu va remedia situatia. Ba mai mult, fiecare va ramane cu nemultumirea ei, cu cuvintele nerostite si cu concluziile trase de una singura, concluzii poate gresite. Drept urmare, gaseste tu, ca moderator-ca sa nu incurcam noi pe toata lumea, o solutie in care se pot avea aceste discutii fara sa mai fim off-topic. Stiu ca exista ZZ pe forum, dar ceva ma face sa cred ca nu acolo vom merge sa ne rezolvam problemele. Discutia este aici intre mirese, intre noi s-au legat prietenii(virtuale sau nu) aici ar tb sa discutam. Si mai bine ar fi sa ne intalnim si sa rezolvam face-to-face, dar ma indoiesc ca va veni toata lumea. Ar tb sa inchiriem un restaurant pt asta!!!Eu am o propunere: nu se poate deschide aici, pe SuperMirese, un subiect unde sa incercam sa remediem conflictele? Un subiect care, ulterior, sa fie STERS. Nu tb sa ramana in arhiva, scopul lui e sa calmeze spiritele. Nu stiu daca politica DC agreaza acest lucru, dar pt grupul de mirese ar fi util.
Si acum, Freia, poti sa stergi partea de sus a mesajului dar nu sterge ce scriu acum: AM ROCHIEEEEEEEEEEEEE!!!!! Pe scurt, rochia e adusa din afara, este un numar prea mare pt mine, si, DA, SE POATE MODIFICA. Nu pun mai multe poze pt ca nu va puteti da seama exact cum vine, rochia era insailata pe mie si nu i se vede prea bine forma, in cea cu spatele se vad aripioarele de la insailatura, dar va dati voi seama de idee. Astept pareri! Una din poze e decupata deoarece acolo era cineva al carui acord nu il am sa-i pun poza pe net.
Diverse pentru nunta
krelia spune:
Neazza, coanelor!
Dupa 2 eugenii si un cafeu super gustos cica sa ma si muncesti.....
despre nunta nu am vesti - asa ca o sa fiu off topic - vineri ma duc la shopinng, ia iubi bonurile si facem plinu' in camara ca a inceput sa bata vantu'.......ce pacat ca nu se mai dau hainusse pe bonuri...ma pocoveam si io c-un kilotzel...un fularel...o shosetzik...ceva..acolo...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
NicoletaB spune:
sa porti sanatoasa rochita
zici ca ar fi de la demetrios
trena se poate strange? ca sa nu te incomodeze la dans, mers
Carmen_Marieta spune:
Domne Dyarochia este SUPERBA, pe mine m-a lasat fara vorbe....Sa o porti foarte fericita si indragostita..
Divine girl spune:
Neatza miresici!
Freia, scuze, dar nu ma pot abtzine!
Raza, mama, tu tot nu ai intzeles nimic tin tot circul asta! Pacat! In loc sa ceri scuze stii tu cui ( sau nu? ), tu continui sa te victimizezi. Tipic pentru tine. Avea dreptate cine spunea ( SunSmile parca? ) ca suferi de mania persecutiei. Tu ai intzeles tot ce ai vrut tu fara sa surprinzi esentza. Nimeni nu vrea ca tu sa pleci de la "Mirese"!!! Si cred ca nici macar Krelia, nici macar A.Cicel. Ideea e ca "am sarit toate cu gura pe tine" pentru ca nu ni s-a parut corect sa jignesti pe cineva aici atat de direct si pe public. Nu mai conteaza ce ai facut tu sau nu in trecut! Important este ca tu sa stii sa-ti insusesti criticile cu demnitate si sa te obisnuiesti cu gandul ca daca vreuna din noi iti mai atrage atentia uneori, pe PM sau public - nu are importantza - sa iei masuri si sa te corectezi. Dar cand mai multe persoane o fac, deja e grav si ar trebui sa-ti puna multe semne de intrebare. Repet, NIMENI NU ARE NIMIC CU TINE!!! Pur si simplu suntem aici pt a schimba pareri, a ne da sfaturi, a ne ajuta una pe cealalta, iar asta presupune sa "ne mai luam si cate una dupa ceafa" atunci cand meritam, fara a ne lau jucariile si sa plecam. A renuntza nu este o sulutzie. Daca vrei, asculta, te rog, sfatul meu, si mai bine cere scuze CUI TREBUIE pt ca tu nu ai intors si celalalt obraz, ai intors spatele de-a dreptul!!! Si ni l-ai intors TUTUROR, iar asta nu e corect. Daca ai vrea sa ai intr-adevar prieteni, accepta-le si criticile, nu numai ridicarile in slavi la adresa ta, pt ca in fond si la urma urmei de aia sunt prietenii. Aia care numai te pupa'n c.. nu sunt prieteni!!!
Si as mai avea de zis multe, dar ma opresc aici ca ma "bate" Freia.
Pup la fete cucuiete!
ciciep spune:
quote:
Originally posted by tigrutzquote:
Originally posted by ucucuca
hai ma fetelor ce naiba? vb de nunti aici, de rochite si de fericire sau de ambitii personale?
ia faceti voi un topic separat "Chef de cearta" si asterneti-va pararile contradictorii acolo.
catalin nu intervii in nici un fel vazand cum STRICA topicul initial?
Tu chiar vrei sa ne enervam si pe tine acum? Auzi, vine cu vesti d-astea ca si-a luat rochita, da' nu pune si ea o poza aici sa vaza si ochii nostri....sa nu mai zic ca eu am chiar 4 cateodata, cand imi pun ochelarii
Ciciep, sa nu te aud cu chestii d-astea ca nu te-a incaput nici o rochie....perioada asta de pregatiri e asa frumoasa si tu ai intrat in depresie? Sa stii ca si eu am aceeasi problema, nu m-a incaput rochia decat cat sa nu cada si sa-mi fac o idee si am dat comanda pe masura si gata....hai, sa te vad zambind, s-a inteles?
tigrutz mi-ai inveselit dimineata...pozele insa va vor dezamagi, fiindca sunt facute cu camera de filmat si n-au o calitate prea buna...cat despre rochie, tot asa am probat si eu, kinuita, doar ca sa vad cam cum mi-ar sta, dar, ce era mai trist era ca mi-au placut o gramada de rochitze care nici nu intrau pe mine, asa ca eu de unde sa-mi dau seama cum mi-ar sta...uff, si producatorii astia, ce miresele care poarta (mult) mai mult de masura 38 n-au voie sa se marite??
dya, subscriu la ideea ta: sa se creeze un subiect special gen ZZ chiar aici pe forumul de Mirese, unde sa se rezolve problemele "stringente"...desi imi doresc sa nu mai fie certuri si suparari pe aici...si inca ceva: nu-mi amintesc sa fi existat vreun "scandalutz" asemanator la Miresele de 2005 (sau gresesc?)
Va ! PEACE!
Edit: am uitat unele kestii:
Dya, suuuuuperba rochia si trena! Sa o porti fericita!
Ralu, felicitari pt invitatii!! Mi-a placut mult de tot textul tau...te superi daca ma inspir si eu din el? ca noi avem nunta in aceeasi zi
dyadya spune:
NicoletaB, am mai pus o poza in care se vede cum anume va arata trena prinsa. Se pune un nasture sau un mos si-o baba, mascate de o floricica si trena se prinde acolo. Iar de aratat va arata ca in poza. Nici nu pare ca are ceva prins, pare ca asa e rochia cu cute.
Va multumesc pt pareri. Nu, nu e de la Demetrios, dar e aceeasi calitate, aceeasi croila, e mai ieftina si E A MEAAAAAAA!!!
Diverse pentru nunta
plici plici spune:
mananci eugenii si nu dai si la altii, bineeee.....
Dya ce rochita avem si ce mica arati in ea ...iupiiii...cata trena.... f frumoasa, s-o stapanesti sanatoasa !!!!
Pup la falcuta muncitoare :)
NicoletaB spune:
dyadya- belisi inca o data ochii, ca deh am 4 si tot degeaba, poza aia n-o vazui
as DAAA, merge
si trena mea se strange la fel
Alynutza spune:
'Neatza buna la toate miresicile!
Dya, ai o rochie absolut superba! Pot sa intreb cat a costat?
Krelia, si noi avem bonuri, si cand mergem la Billa, cumpar orice pe ele (mi-am luat si oale de exemplu), din cate stiu eu, la Billa au si sosetzele, chilotzei n-am vazut .