Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Animagus

well... i did it ...
va multumim tuturor pentru urari si gandurile bune. cand mi se vor trezi si ceilalti 90% din neuroni, am sa va transmit din intelepciunea noastra de organizatori ai propriei nunti.

La vache qui rit

MULTE FELICITARI SI SA VA FIE DE BINE !!! ABIA ASTEPT SA VA CITESC POVESTEA (bine, s-ar putea ca intre timp s-o fi si scris dar mai am pana ajung la pagina 11)

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Freia... chiar nu mai putem sa vorbim ca fetele... ci doar strict si la obiect
Hai... nu te supara pe noi....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

azi am fost la inmormantare la Andreea...era imbracata in rochie de mireasa...of, Doamne...mai multe nu mai pot sa spun....

stiu ca sunt off topic

P.S. : am vazut coroana de la mamici ian-febr, dar nu am fost atenta la cine o tinea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

P.S. : am vazut coroana de la mamici ian-febr, dar nu am fost atenta la cine o tinea...

Coroana o tinea Pisoiul Turbat.

Dumnezeu s-o odihneasca pe Andreea si sa aiba grija de copilasul ei.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Felicitari pt invitatii Ralule! Si lasa ca poti sa-ti iei "vestitele cupe de silicon". Dya stieee!
Rallu eu chiar cred ca nu o sa ti se vada aiurea sutienul. Pentru ca asa cum ai spus, tu esti creola si un sutien alb merge cel mai bine.
Andreea sa fiti sanatosi toti 3! Important este ca BB e bine...sexul il veti afla cand va veni vremea. Si dezvaluirea lui sau nu, depinde doar de voi! Spor la ultimele 3 zile....INAINTE de NUNTA!
Fetelor care ati fost la inmormantare...frumos din partea voastra!
Eu am cumparat o candela si un buchet de zambile si le-am tinut ieri pe birou!
Dumnezeu sa-ti odihneasca somnul, Andreea!

Sa aveti o zi linistita si plina de realizari, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Nu-mi iau nici o cupa de silicon. Lasa asa de de la mama natura

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
Felicitari pt invitatii Ralule! Si lasa ca poti sa-ti iei "vestitele cupe de silicon". Dya stieee!
Rallu eu chiar cred ca nu o sa ti se vada aiurea sutienul. Pentru ca asa cum ai spus, tu esti creola si un sutien alb merge cel mai bine.
Andreea sa fiti sanatosi toti 3! Important este ca BB e bine...sexul il veti afla cand va veni vremea. Si dezvaluirea lui sau nu, depinde doar de voi! Spor la ultimele 3 zile....INAINTE de NUNTA!
Fetelor care ati fost la inmormantare...frumos din partea voastra!
Eu am cumparat o candela si un buchet de zambile si le-am tinut ieri pe birou!
Dumnezeu sa-ti odihneasca somnul, Andreea!

Sa aveti o zi linistita si plina de realizari, fetelor!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenIubi spune:

Rallu, imi place foarte mult buchetul din pozele tale! Unde crezi ca se poate face asa ceva in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
haideti sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara
ieri am stat pana la miezul noptii cu iubi pe bancuta in curte vorbind vrute si nevrute
se simte atmosfera de primavara care intra si in sufletele noastre

apropos de numele pe invitatie
Noi am pus numele lui primul, dar la numele de familie am inceput cu doamnele
chiar glumeam pe seama asta: canta el inainte de casatorie ca dupa cant eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele

Freia imi stergi mesaju daca scriu doar sa le salut si eu pe fete? Caci eu, ca miresica de 2007, mai mult citesc pt nici n-am inceput cu pregatirile, doar ma "informez"

Oricum pupicii la toate!!!!!
Si trezirea ca e frumos afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

CONCLUZIA MEA. Pentru mine tu esti nulitatea, pentru cele multe insirate de mine si celelelte fete mai sus. Esti rea si barfitoare.

Nu pot decat sa intorc si celalalt obraz... Multumesc !
Oricum, poate cele ce urmeaza multora din voi va va insenina ziua, va va aduce si mai multa bucurie decat aveti acum in suflete.
Acesta este ultimul mesaj, scris aici, la Mirese 2006. Nu sunt dorita aici si ati spus-o foarte clar. E in regula, nu va voi mai deranja cu bucuriile sau tristetile mele. V-am crezut prietene, dar n-am crezut ca mi se vor arunca in fata toate lucrurile pe care am avut incredere sa vi le spun. Apropos, Ralu, credeam ca ai inteles ca la serviciu nu am mare lucru de facut si ca in 1/2 din cazuri doar pazesc biroul. Macar la asta zic eu ca ma pricep si merit sa fiu platita cu cele 6 milioane ( 2 date pe transport ). Macar pt cei 50 de km facuti zilnic, abia asteptand sa ajung la birou, sa vorbesc cu voi.
a.cicel, as fi apreciat daca in valtoarea care s-a iscat ai fi spus ce s-a intamplat, de fapt. Tu STII, mai bine ca oricine de aici. Oricum, multumesc frumos pt pm ! Casa de piatra si o bebelina sanatoasa !
Freia, scuza-ma ca-s off-topic; te rog, nu sterge acest mesaj. Multumesc !

Cu ochii plini de lacrimi, va doresc sa fiti fericite, sa va bucure cel mai mic lucru, sa aveti cele mai frumoase nunti si sa fiti iubite !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput