Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, eu acum am ajuns la birou, am venit de la munte, unde am reusit sa ne mai deconectam putin, a fost minunat !

Cand am citit insa ce s-a intamplat cu AndreeaCefectiv mi-a cazut cerul in cap, nu reusesc sa-mi revin... Si tatal Danutzei s-a prapadit, off, nedreapta e soarta uneori !

Fetelor, cred ca e bine sa ne bucuram de viata asa cum e ea, si sa incetam sa mai fim incrancenate, sa ne simtim bine alaturi de cei dragi...si sa profitam la maxim de toate micile bucurii pe care viata ni le ofera ! Eu, de exemplu, sunt innebunita dupa natura, pur si simplu imi incarc bateriile numai fiind in mijlocul ei, ma bucur de fiecare floare, copacel, sotul meu rade cand ma vede asa Trebuie sa avem micile noastre bucurii, poate multe din ele banale, si mai ales sa nu avem regrete - nimic nu poate fi mai distructiv pentru psihic decat asta! Daca suntem increzatoare, sigur vor veni vremuri bune si pentru noi, sau poate au venit deja, si nu stim noi sa le apreciem...
Hai ca m-am pierdut in sfaturi, de parca as fi cea mai in masura sa le dau... cred ca incercam sa ma conving si pe mine, totodata...

Va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salutare,

Ai dreptate OanaB viata este de apreciat iar moartea de contemplat atunci cand vine,nu am spus ca nu ma doare BA din contra imi plange sufletul in mine sa stiu ca se moare la 27de ani la nastere in romania.
Nu ma gandesc la altceva de cand am aflat (16februarie) am vise urate si nu pot manca, desi in mine exista viata si trebuie sa ma lupt OPTIMIST ca sa o pot duce mai departe.

Iti inteleg durerea profunda pentru tatal Danutzei(stiu ca sunteti prietene) si pa mine ma doare desi nu stiu ce inseamana sa pierzi un tata ,Dumnezeu i-i tine inca in viata.

Dar moarte nu este ceva urat pentru cei bonlavi sau batrani,ei si-o doresc iar noi plangem pentru ca santem slabi ,ne pierdem din echilibrul emotional atunci cand trebuie sa te angajezi singur pe drumul "abrupt" al vietii.
+

Imi este sincer sufletul in doliu ,dar haideti sa facem ceva ca lumina sa revina pe forum, mai ales aici la monitorizari ,aveti nevoie mai mare decat altele!!

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Nu-mi vine sa cred cata tristete gasesc dupa 3 zile de absenta...Am ochii plini de lacrimi, chiar cu riscul de a va supara, eu nu pot trece atat de usor peste durerea din sufletul unora...
Danutza, Dumnezeu sa-l odihneasca pe taticul tau, iar tie sa-ti dea puterea de a merge mai departe... Oana, esti o fata deosebita... As vrea sa pot face si eu ceva pentru Danutza, desi nu stiu cat ar mai conta acum... Daca poti, te rog da-i o imbratisare Danutzei si spune-i ca sunt langa ea, chiar daca durerea e mare, cu cat suntem mai multe aici sa o sustinem, poate o va alina cat de putin...

Dumnezeu sa o odihneasca si pe Andreea si sa-i ocroteasca fetita...pe Mariuca. E cumplit de nedrept...

Ionica, cat ma bucur ca e bine ghemotocul, da Doamne sa ai in continuare o sarcina usoara si sa nasti un copil minunat si sanatos!

Liana, te rog, revino-ti...nu se poate sa te ascunzi asa. Avem nevoie de tine si de energia ta pozitiva, din pacate durerea face si ea parte din viata, trebuie sa o infruntam si sa o vindecam cum putem... fie si prin cuvinte calde si sincere.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

De 2 zile intru si ve citesc mesajele,dar mai mult ...nu am putere sa scriu nimic...
Danutza,sincere condoleante,fii tare,si priveste inainte.Imi pare nespus de rau.
Liana, nu stiu ce este cu tine insa,sunt alaturi de tine cu drag.Daca vrei sa vorbesti si unde ma gasesti.
Pe restul fetelor va pup din suflet si va doresc toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Condoleante Danutei,sigur dupa nori va rasari si soarele...
Sunt socata d disparitia Andreei,s-o odihneasca Dumnezeu si sa aiba grija d puiutul orfan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Liana tot timpul m-ai uimit cu optimismul si voia buna si darul de a ne indeparta de butoi, de aceea inteleg cat de mult suferi in aceste clipe. Iti respect tacerea dar deja imi lipsesti, nimeni nu mai dansa din buric ca tine. Esti o fata buna, cu sufletul mare si sper ca iti vei recapata voia buna cat de curand.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liana azi a facut inseminare la Giulesti si ori este pe drum, ori este in pat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

maaaa ...scumpa de ea!!!
O asteptam cu drag..sper sa vina cu vesti bune si f. bune!!
II respect tacerea...desi mi-e f. dor de ea!!! (LIANA)
Proaspata inseminata!!! te rog intra si ne povesteste detalii!! daca nu azi...maine!! please!!!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Liana, sa fie cu noroc de data aceasta!
Si sa stii ca si mie imi lipsesc optimismul, veselia si poezioarele tale (chiar daca nu-s compuse de tine).

Te ,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Dragele mele colege de clasa , intre 23 februarie si 5 martie eu o sa fiu in Bucuresti si mi-ar face mare placere sa va cunosc si altfel decat virtual (stiu ca este imposibil sa ma intalnesc cu toate).

Daca si voi vreti sa ne intalnim va rog sa-mi trimiteti pe PM un nr. de telefon unde va pot contacta, sau va dau eu nr. de tel. unde pot fi gasita.

Va pe toate,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput