Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

abia acum ... la orele 1 din noapte am terminat de citit subiectele la care am ramas restanta.
numai vesti triste de cand m-am intors din concediu.

Imi pare rau pentru cei ce nu mai sunt printre noi.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe Andreea si pe taticul Danutzei.
Condoleante familiilor indurerate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata,
Imi deschid si eu calculatorul dupa 3 zile si ce gasesc...numai vesti triste .
D-zeu s-o odihneasca in pace pe AndreeaC si sa vegheze asupra fetitzei Maria si a tatalui ei.
Danutzacondoleante si multa putere iti doresc
Noutati inca nu am, sunt in ziua 11 a cm si astept ovulatia.
Va pe TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

CONDOLEANTELE MELE PT ANDREEA...de sambata de cand am citit, nu am mai fost buna de nimic!

DANUTZA...........nu prea reusesc sa-ti scriu, din cauza lacrimilor....... retraiesc odata cu tine aceasta drama. In urma cu un an, aceeasi luna [feb], mi-am pierdut si eu tatal, rapus de aceeasi boala cumplita ALZHEIMER! CONDOLEANTE!!!!!!!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

La subiectul deschis pentru Andreea pe pagina 22 a scris sotul Andreei si sunt si ultimele poze cu Andreea inainte de a pleca spre spital......
Da Ionica ai dreptate, exista pe lumea asta viata, de care trebuie sa ne bucuram, dar exista si momente in care ea se opreste, iar atunci cand se opreste, chiar daca propria noastra viata continua, nu putem sa nu cugetam la cat de efemera este viata si nu putem sa nu ne oprim putin in loc pentru a ne ingropa mortii.......
Acest omagiu putem sa-l aducem celor ale caror suflete s-au oprit sa mai bata........
Dupa aceasta lectie poate vom aprecia mai mult viata, ne vom bucura mai mult de acest dar minunat, vom trece mai usor peste necazurile mici.....
Primavara este mai dulce si mai frumoasa poate tocmai pentru ca urmeaza dupa iarna......... Va veni si primavara, cu toate darurile ei si cu tot OPTIMISMUL.......
Regina Maria a Romaniei spunea: "In anii suferintei mele am invatat sa ma rog, am devenit mai buna."

Va multumesc tuturor in numele Danutzei, ma duc sa depun coroana si sa-i transmit toate gandurile voastre..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, sunt...socata!

Eu nu am mai intrat si de-abia acum am vazut...nu am cuvinte!

Despre mine: stiti ca urma sa fac laparo...ei bine, am fost azi dim la Moisica, care mi-a spus ca sunt nebuna (putin mai voalat), ca nu are sens, ca ambele trompe sunt permeabile, ca spermograma este excelenta. "Cum, cu sotz de 25 ani si trompe perm vreti laparo?" Sus pe masa. Eu: nu prea ovulez fara stimulare...Ea: ei, zau: OS- folicul de 12 mm, dar cu endo stau prost (6mm) si mi-a dat estofem. Vrea joi iar eco si apoi inseminare (sapt asta). Si-mi zice: daca ramaneti insarcinata luna asta, putem sa va batem si eu si dna asistenta? eu zic "da" convins, din toata inima!
Asa ca m-am hotarat sa-mi ascult inima, sa facem ISA, sa plecam in concediu si daca nu se intampla nimic, in aprilie laparo.
Voi ce spuneti? Are sens sa ma tai? un dr zice "trompe bune", altul..."trompele par infundate" ... sa ma agat de acest "par"???

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Ingeras26 e foarte bine ca iti asculti inima. Uneori trebuie sa ne bazam si pe feeling si putem aveam chiar surprize nebanuite. Daca totusi nu iese nimic,in aprilie iti voi tine si eu companie la capitolul laparoscopie, pt ca asa am si eu facut planul de bataie.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

CONDOLEANTE PENTRU DANUTZA.!
Odihna pentru Andreea !
N-as putea sa spun mai mult. Viata e asa imputzita uneori ca zau merita sa fii egoist si sa nu te gandesti la nimic altceva decat la tine. Altfel s-ar putea sa mori chiar in clipa in care vrei sa-i faci pe cei din jur fericiti aducandu-le pe lume o bucurie numita "copil".
Danutza va incerca sa fie probabil puternica si sa mearga mai departe. Ii va ramane in suflet un gol si va plange mult. Sa-i fiti aproape fetelor, daca puteti ca nu e usor sa-ti pierzi un parinte.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Hello, ma primiti si pe mine in randul fetelor care vor face laparo?
Eu de azi dimineata as fi vrut sa scriu pe aici, dar ma tinea ceva pe loc. Cred ca eram prea trista din cauza celor intamplate in weekend.
Eu am venit aseara de la munte si am intrat un pic pe forum si nu intelegeam ce s-a intamplat, abia azi m-am mai dumirit.
Ingeras, nu are ce sa-ti strice o ISA in plus, mai ales ca poate tragi lozul castigator si scapi de laparo!
Cristinna, tu unde o sa faci laparo?

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Andreea si pe tatal Danutzei...si sa le dea putere famililor lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Se vede ca mi-e foame...am mincat un "i" in mesajul de mai sus...

Mergi la inceput