Mamici casnice (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

beyyy m-a disperat forumul asta!Merge greu ,greu ,greu!.Banuiesc ca si la voi la fel!
fetele ,noi am profitat de vreme si am bananait prin oras ,prin,parc si pe la mama.Ne-am mai aerisit si noi un pic si am scapat si de soacra pt. o zi.
Acum beau un Whisky(e oribil),ca au venit rusii ,ma doare de turbez,si nu trece cu nimic decat cu o tarie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor, mi-am adus aminte de ceva...parca ramasese sa se faca un cont comun aici la mamici casnice, si nimeni nu a mai spus nimic...asa ca:imi permiteti mie sa il deschid?????
Si va ramane sa cunoasca parola cele care suntem mai active, nu???Imi dau si eu cu parerea....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Fetelor, mi-am adus aminte de ceva...parca ramasese sa se faca un cont comun aici la mamici casnice, si nimeni nu a mai spus nimic...asa ca:imi permiteti mie sa il deschid?????
Si va ramane sa cunoasca parola cele care suntem mai active, nu???Imi dau si eu cu parerea....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

O yes ,o yes,o yes!
m-a luat capul de la whisky,nu mai nimeresc tastele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

symaco am inteles eu gresit sau esti gravidutza?in ce sapt?

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am intrat sa va spun noapte buna, ca iar urlaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu stiu ce sa mai fac, va las, poate... mai revin, am spus poate, nu sigur.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Imi exersez noua semnatura .Sorry!!

În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"

Dana

Mergi la inceput

sorry!

În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hop si je
imi este imposibil sa va urmaresc.sunteti incredibile!! aveti un debit la scris mama,mamaaaa
noi din nou singurei...
o sa va citesc deseara,o sa incerc sa recuperez...
noi am petrecut un week. super frumos.
o sa revin cu povesti.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Dana cum te simti in dimineata asta????Ia d'acilea sa-ti treaca mahmureala ca aseara nu prea erai in apele tale
Cami, ooooooooooo lume noua...e hai spune cum a fost weekendul?????? asteptam detalii, bineinteles ce se poate povesti
Hai ca eu ma apuc sa fac contul comun.Nickul de Mamici casnice e bun????

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai neatza :)

Dana o pt tine, chiar nu stiam de leacul asta:)
Semnatura e faina, da vezi poate reusesti sa schimbi caracterele ca eu le vad ... chirilice:)

Cami draga, sa vi sa ne zici

Miha chiar te rog pt cont, ca eu nu mai apuc:) Fa dc vrei o adresa de mail pe yahoo (asa reprezentativa:) unde sa ne putem face un album comun si inscrii contul cu adresa respectiva

Oare ce fac fetele care au uitat sa ne scrie? Gravidutelorrrr...
Si Mirela, Alina, ralucule, neliana, Geani unde sunteti?
pinguleaso la apel cu voi:)

Nu stiu ce am azi, m-am trezit bine dispusa, dupa ce aseara m-am culcat la 9 jumate
Astept sa se trezeasca Sara, pana atunci ma duc sa probez niste haine:)

Ah, sa nu uit de pt voi, ca se pare k sunt prima azi pe aici :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput